Dåsa

Nu är allt färdigt! Jag har varit nära att somna ett antal gånger men har lyckats hålla mig.. nu får jag hoppas att jag sover på planet :)


NU ÄR DE DAGS FÖR EGYPTEN MED MITT HJÄRTA! SOM JAG HAR LÄNGTAT!

SKÖT OM ER :)

NERVÖS!

Räknar ner timmarna.
Under tiden jag fixar det sista så slänger jag upp en bild.
Ja. EN bild!


Ursäkta mitt skrämda uttryck. Haha.
Ser ni min muskeln på högra låret? Precis där åt höger?
I´VE SURE BEEN WORKING OUT! :D
Tack mamma för att jag fått ärva dina vackra ben.


Tio h

HATAR att köpa saker sen komma hem och lägga märke till att varan är sönder! OH jävla skit.
Visst det är inte långt att gå men när jag äntligen pustade ut då så märkte jag att grejen ar helt värdelös.. Hur kul är det att gå då? Nej fy fan.

Annars har jag och min bror spelat lite skjutspel och skojbråkat för att vi inte kommer överens med vilka vi ska skjuta och vem som ska börja skjuta haha. Ätit god mat har jag också :) Ska nog se till att packa ner det sista och lägga ner böckerna i handbagaget så jag har något att läsa på vägen liksom..
Sen ska jag antagligen vila och se på tv. Får nog muta någon att lämna tillbaka min "braiga"produkt för jag orkar inte gå dit igen. Undrar om pappa låter mig ta bilen...

återkommer! Haha

tjugofyra

Vilken skön morgon! Vaknade som vanligt väldigt tidigt och de tycker vi om, eller hur? Ja :) Något bättre än att starta sin dag tidigt?Tror faktiskt inte det. Dagarna är till för att njutas..
Som jag sa igår så ska dagen användas till att packa det sista, schampoo och balsam etc. Som jag skrev till mitt hjärta igår, var lite stolt åt din ibland lite oansvariga flickvän. Haha! Ni ska se när vi ska till jobbet. Han vaknar alltid sist, tar längst tid med sin frukost och segar medans jag skyndar mig och stressar som en dåre med ändå alltid lyckas glömma något! Men det typiska måste nog vara att trots han morgon seghet så är det alltid JAG som lämnar lägenheten sist. Varför är det alltid så? Haha. Hur som helst så är glad och stolt över mig själv som lyckats fixa det i ganska god tid.

Ni förstår inte hur mycket jag längtar till resan. Jag vill bli brun som en pepparkaka och få en riktigt semester. Jag har tjatat så mycket om ledighet och att få sol i stora mängder! Det här är min egna belöning.

Nu ska jag ta och äta frukost, åt churros igår och jag tål ju inte ens det så min mage har varit lite småsvullen, sen ska jag fixa mig. Måste köpa små detaljerna.. och shoppa lite bara för att :) HÖRS!

Midsommar Latino

Precis som jag skrev på rubriken i inlägget nedanför så skulle de ha publicerats igår kväll. Fråga inte varför jag inte tryckte på spara och publicera för de har inte ens jag svar på, hoho.


Nu till dagens!
Jag har haft en trevlig dag. Umgåtts med min bror som sov över här, spelat lite spel med honom och min andra bror precis som vi alltid gör när vi samlas :) Hann även packa på mindre än 1 timma. Egentligen är de inte så konstigt. Inte tar man med sig så mycket till ett land där de är ca 30 grader varmt? Sen var på midsommar latino med min familj en stund och sedan kom mitt hjärta. Jag tog även bild med Quique Neira! Kan fortfarande inte förstå det. Ni anar inte hur mycket jag velat se den här mannen. Enda sen jag var i chile och köpte skivan.. Vart galen redan vid första stund :) Trots att de var mycket putt etc. så ställe han upp på bilden.

Imorgon skulle jag ha jobbat men min chef sa att de vart dubbelbokat och att jag inte behövde oroa mig. Nej fast ja, jag ska fortfarande dit imorgon och de räknar dom antagligen inte med. Har nämligen lite saker där att göra! Hur som helst är det skönt för då har jag ytterligare 6 timmar att packa ner de sista innan.
Nu ska jag sova.

Det här inlägget skulle publicerats igår kväll.

Jaha! Jag sa aldrig att Chile skulle vinna.. Hoppades, gjorde jag. Men jag kastade aldrig sten i glashus och predikade om hur många mål de skulle göra mot Spanien. Jag är stolt över dom för de tog sig vidare.. visserligen så var det nära att vi åkte ut och en av anledningarna var självklart att Honduras och schweiz nolla. Men ni får inte glömma Chiles tidigare matcher i gruppen.

Hur som helst är jag stolt och glad. Nu möter vi Brasilien och vet ni? Vinst eller förlust så är stöttar jag de endå. Skillnaden här är bara att jag inte behöver blockera vägen i stan och slå på bussar som resten av mitt pinsamma folkslag gjorde :) Undrar hur många som tar åt sig nu?




Glad midsommar!

Jag var uppe tidigt, jag. Klockan 05.50 för att vara exakt.. Jag kände mig väldigt pigg och på bra humör så en powerwalk tilltalade mig rätt mycket. Så fort jag gick ut så kände jag solen värma så mycket och jag började skratta och tänkte på dom SOVAs reklam. Ni vet, "få pengarna tillbaka ifall de regnar på midsommar"-reklamen" Haha :)

Det var en händelserik morgon. Gick ut, helt oskyldig, låste dörren och vänder mig om och ser en man ligga på trädgården och sova. Alltså vad hade ni gjort i sån situation? Jag gjorde de jag lärt mig att göra men som alltid vet man inte hur de drabbade kommer reagera. Jag kom nära och som jag anade, luktade han sprit. Han svarade inte på tilltal så jag ringde polisen och berättade. Vad som hände sen orkar jag inte berätta för de blir alldeles för mycket detaljer och jag orkar inte skriva ett långt inlägg igen, hoho.

Kom iallafall hem efter min långa powerwalk och åt en sån färgglad frukost. Hoppas jag somnar lika skönt idag, som igår. Ni skulle sett mig.. Jag var så trött.

GLAD MIDSOMMAR hoppas ni får det fint och mysigt :)

Så fridfullt var det i området under min powerwalk.

Min färgglada frukost :)
Jag kunde inte hålla mig okej, var tvungen att ta en bit.



Jag är riktigt stolt över mig själv.

TACK för de fina underbara vädret vi fått idag. Jag tränade så hårt idag och höll mig till min standard träning.. Fast det vart så intensivt och jag kände mig så fräsch när jag kom ut. Trots att svetten rann ner fortfarande så kände jag mig helt underbar. Gick sen vidare till mitt jobb med min vakt (Pappa. Och han tränade faktiskt med mig så nej de var inte för att skapa problem som han följde med, hihi) och undrade vad f*n som hände med min lön och att jag faktiskt åker bort snart. Precis som jag anade så kom de med bortförklaringar :) Den kommer på måndag på dagen någon gång. KUL! Hur ska jag då ha nytta av dom? Tror ni att jag ska betala med mitt kort utomlands? Haha aldrig. Tur att jag varit en spara... eller vänta nu ljuger jag faktiskt... Tur att jag varit så jävla grym och jobbat som en jävla idiot och kunnat vara en "slösa" men ändå varit tät med pengar. Nu har jag lagt undan för min resa fastän jag inte kommer behöva slösa mycket på i och med att biljetten köpte jag all inclusive! Är fortfarande lycklig för att jag valde det. Men man vet aldrig.. Har läst om riktigt grymma äventyrer man kan göra där och de kostar såklart. Det har tagit på pengarna men som sagt, har man jobbat så har man. Hur som helst, Jag har lagt undan till resan nu och resan i slutet av juli. Och så klart för att leva lite extra bra. Tror jag ska dra med mamma på en lyxig spa-kryssning när jag kommer hem i juli. Det förjänar hon :)

Idag förutom det har jag varit med en kompis och handlat på systemet. Trots att man kan promenera dit så hittar jag aldrig vinerna jag letar efter. Jag dricker verkligen sällan och ifall jag kan mycket om viner och sånt är det pga mina exklusiva jobb, haha. Passade även på att handla lite saker som t.ex insektsmedel och after sun etc.
Imorgon är de tacos och sällskap som gäller. Sen får jag fullt upp.. Men jag lovar till mig själv att jag tar mig in hit och skriver några rader innan jag åker. Är lite stressad, kanske blir skönt att skriva av sig, och ni som känner mig vet hur jag blir. Åtminstone mitt hjärta, som skrattar och säger att jag antagligen kommer tappa bort mig någonstans mellan Arlanda och afrika :) Tack.... haha.

NEJ nu ska jag sluta babbla och bjuda på en bild. Stjärnan jag målade ser jätte konstig ut men jag lovar er att det är vinkeln. Hade ni stått lite mer åt stjärnans håll så hade ni sett hur bra det blev. Det tackar jag lumpen och alla gångerna vi maskerade oss med grön och svart färg.

Som sagt, Jag bjuder på mig själv..


Helt galet

Det här var det värsta.. Första gången jag blir så arg under en match. Oh fyfan vad jag blev på dåligt humör där och fyfan vad jag SKREK när Schweiz fick tillbaka för all drama de gjorde. 1-0 till Chile! Så jävla härligt.. MEN(Ja de finns alltid ett men) Jag tycker fortfarande att dom borde gjort mer mål. Precis som förra gången. Gör man 1-0 så känns de lite mer som om att laget de spelar mot är dåligt. Man tänker inte på att laget som gjort 1an är bra. Däremot ifall man gör 2-0. DÅ känns de verkligen som om laget spelat arslet av sig.. Tycker Chile borde höja ribban mer. Och att Suazo ska lägga manken till.. Svara på vad han gjorde snälla? Haha! Annars är jag faktiskt överlycklig och min mage bubblar massor.

Jag tänker på alla bilderna jag har med dom. Jag ska försöka lägga upp dom innan jag åker utomlands så ni får se.. Och tro! Haha. Nu ska jag se Honduras - Spanien och hoppas på att de blir lika. Ni som inte har koll på varför, fråga någon. Jag suger på att förklara och allt skulle bara bli invecklat.

(2006)

Det här är den enda jag har lagrad på bloggen, resten är i en annan hårddisk.
Nu spelar inte han längre.. Men jag älskar den här bilden.

Och vet ni vem som tog den? Valdivia. Haha sukt sukt..


Dåligt väder.

Idag är de dags för Chiles andra match :) Jag vågar inte yttra mig så mycket eftersom jag är väldigt försiktig med att öppna munnen innan. Men hoppas att dom vinner gör jag verkligen!
Efter det sista inlägget igår så började jag dammsuga. Visste att jag inte skulle orka göra det idag när jag vaknade så de var lika bra. Så jag dammade av lite saker, städade toaletten osv. Nu slipper jag det! Måste bara ta mig ur segheten och ta arslet till Sollentuna och hämta passet, sen fortsätta till solna och hämta telefonen.

älskade telefon. Som jag har saknat dig!

Hemma från jobbet.

Vilken tråkig blogg det blir utan bilder..
Måste ha tillbaka min mobil och kamera! Min mobil har ju varit på lagning i två veckor nu och jag ska förhoppningsvis hämta den imorgon. Har massa ärenden att göra imorgon. Hämta mobilen, hämta mitt pass, dammsuga, städa och köpa lite råvaror :) Allt de där innan klockan 15.00.. Lycka till liksom. Får gå upp ca 06 för att hinna med det. Tjena! Jag lär somna runt 01 idag. 5 timmar sömn är inte bra direkt..

Inatt sov mitt hjärta här och jag kände mig så avslappnad med honom vid min sida. Kunde äntligen få en god natt sömn och slippa oroa mig. Jag ogillar starkt att sova själv. Undrar hur det ska gå i augusti när jag flyttar till eget? Oh.
Imorse gick vi upp, åt frukost och tog en kort promenad. Sen lämnade han mig på jobbet :) Skönt att slippa tåg! Även ifall de bara är 4 minuter sen en promenad på 10 haha.

Nu är jag ledig och ska försöka ta igen allt jag missat de här dagarna. Och boka tid för vaccination! Vägrar få något konstigt. Måste även hitta mig en fin och fräsch bikini. Längtar till solen och hettan..

Måste påminna mig själv att köpa en hatt. Tänk er, Leyla med värmeslag och magsjuka. HAHA Lyckat.

Snart ledig

Hej och god kväll :) Jobbet gick bra och shoppingen efter likaså.. Hittade ingen bikini. Hittade ingenting. Nej nu ljög jag. Hittade jeansshorts och två tröjor med puffiga axlar.. Haha sorgligt, jag vet. Har ca 7 plagg med sådana axlar.  Sen vart de träning och promenad till tåget.

För övrigt känner jag mig lite äcklig eftersom jag fortfarande inte duschat. Usch, eller hur!

Gäsp alltså.

Idag fick jag verkligen kämpa med att gå upp. Vaknade minst 3 ggr inatt. Nu sitter jag här i väntan på tåget och är på rätt bra humör :) Vet inte om det är för att solen skiner eller för att jag vet att jag kommer vara på jakt efter bikini efter jobbet? Det enda negativa såhär tidigt är att min mage är jätte svullen. Men det är vanligt när jag åker bort.. trots att jag äter precis som jag äter hemma så känner min mage av det och strejkar i flera dagar. Får hoppas på att svullnaden går ner snart. Nu är klockan kalle och de dags för mig att bege mig till "kära" jobbet..

Hemma

Haha! Helt koko på mitt förra inlägg..
Jag menade att när den här jobbhelgen är över så är de endast ett få dagar kvar tills jag åker iväg, om Gud vill, till ett varmt ställe :)

Jag kom hem för snart 1 timma sedan och är rätt så slut. Vi stannade vid Godisstoppet i Hummelsta och köpte massor av godsaker. Inte varje dag man unnar sig i sådant så jag åt precis en halv skål med godis. Nu känner jag hur en s.k "magont" kommer krypandes. Hoho. Nej nu ska jag varva ner inför jobbet imorgon och se lite på vad som återstår av England-Algeriet matchen... Hörde nyss att de stod 0-0 på tv.

Antar att jag har lite fotboll fantast i mig.. Fast det är OK, har man en sådan omgivning så blir de lätt så :)

Home

Hej hopps, idag åker jag hem! TRÅKIGT. Men har man ett jobb att sköta så har man ett jobb att sköta. Jag ser det från den ljusa sidan.. Jag har iallafall ett jobb och när dom här två dagarna är få dagar kvar tills jag åker iväg!
Hörs!

Liseberg

Vilken spänning det var igår när Chile mötte Honduras.. Helt underbart. Jag hade målat flaggan i hela ansiktet för att visa lite kärlek haha. Bilder lägger jag antagligen upp när jag är hemma. När vi ändå pratar om fotboll tänkte jag passa på att kommentera Spanien och Schweiz matchen. Hur dumma känner sig inte dom som trodde Spanien skulle vinna överlägset mot Schweiz? Minns att aftonbladet och att idioten Glenn sagt dåligt om hela gruppen och att han enbart trodde på Spanien. Han är så full av skit och det finns ingen annan jag ogillar så starkt på tv. När min bror tävlade på PRO så satt han också där i bakrunden och pratade, mer eller mindre, skit om min bror och hans taktik. Och precis som han hade fel om bl.a Chile så hade han fel om min bror och hans taktik med :)Nej usch, Glenn.. värdelösa människa..

hur som helst.. Och vad f*n hände med Sydafrika mot Uruguay? Härligt att Uruguay vann, men hur kan man lämna stadion för att deras land håller på och förlorar?Okej, visst dom bytte målvakten och bla bla bla.. Jag satt där och tyckte synd om dom.

Okej för mycket fotbollsprat så här tidigt på morgonen. Haha! Nu ska jag vänta på att fixa mig.. Idag blir det Liseberg :)


Hej hoppsan

Nu är jag här nere vid GBG områdena och har det :) Kändes som en evighet hit från växjö! Imorgon kommer mitt hjärta och hans småsyskon. Ni anar inte hur varmt det har varit här! Jag vågar inte säga att jag fått färg, för de tvivlar jag starkt på men solade.. Det gjorde jag. Ser att Stockholm kommer få fint väder imorgon också. Håller tummarna :)

God natt!

Först vill jag bara säga, SLUTA kopiera mina inlägg din pygme. Har du ingen bättre fantasi? Jag tycker mina inlägg är astråkiga men att du "skriver av mig" (: Gör om texten med din förortsvenska)" gör mig faktiskt lite glad men mer irriterad. stop it :) Jag vet inte varför jag alltid råkar ut för det, jag är inte ens rolig haha.

Så de har inte hänt så mycket mer än de jag berättade. Ska snart sova.. Känner mig som en liten flicka på 10 år som är helt förväntansfull för de här dagarna som återstår! Äntligen har jag ytterst lite dagar kvar av arbete att stå ut med. Ingen förstår att jag ska lägga arbetet åt sidan ett tag framöver. Det har aldrig varit jag, jag älskar att jobba. Men vet ni? Skolan skriker mitt namn! Därför känner jag mig som en liten flicka på julafton. Skönt att få leva på pengarna jag jobbat ihop nu i sommar.. Jag ska försöka vara så lite som möjligt i Sverige. Åtminsone ifrån Stockholm. Usch..




Hälsningar!

Idag var jag uppe tidigt. Tog mig till sollentuna och fixade pass(mitt har inte gått ut, det är bara i väldigt väldigt dåligt skick och jag vill inte fastna i afrika pga att den ser ut som den gör haha) sen tog jag mig vidare till centralen. Nu är jag i växjö och har varit här i några timmar. Haft det trevligt och imorgon beger jag mig till Göteborg. På onsdag kommer mitt hjärta ner med sina småsyskon så vi ska njuta av matcherna och vara kvar några dagar..

Dagarna flyger iväg! Skönt. Måste erkänna att jag längtar till skolan också :) Inom en snar framtid har jag förhoppningsvis banat väg för mina mål och när jag väl har de i sikte så finns de inget som kan stoppa mig.

Tur att någon utav oss har mål. Puh.


En liten hälsning

Hallå allesammans! Haha, märkte precis mina små stavfel lite överallt.. Satt och skrattade högt för mig själv nyss.
Jag måste bara påpeka vilka dåliga matcher som sänts. Argentina är de enda som stått ut i mängden fast ändå tyckte jag inte att de räckte. Vad är det som händer? Är alla nervösa? Är lagen lika dåliga? Hm, hoppas på lite action snart. Igår satt jag, mitt hjärta och hans kompis och tittade på matchen. Mitt hjärta grillade medans jag gjorde iordning resten av maten.. Det blev så gott. Efteråt åkte hans vän hem och jag var så fruktansvärt trött. Hade ingen lust att lämna lägenheten eller mitt hjärta idag, men plikten kallade och jag hade hand om lunchen på jobbet idag. Sen vart det intenstiv träning.. Och ett hjältedåd. En kille hade fastnat någonstans vid badet och sprättat upp hela fingret. Tur att man har sjukvårdsutbildning och kunde handla snabbt. Men vet ni? Jag har aldrig sett så mycket blod. Dom va helt sjukt tacksamma och tackade mig var femte sek. Men allt löste sig och ambulansen kom efter ett tag, men då va de värsta över. Är det meningen att de ska ta så långt tid?

Nu måste jag duscha och packa. Imorgon åker jag ner, först till Växjö och sen vidare till göteborg! LÄNGTAR.

Jag kan inte fatta..

.. att jag missar förhandsvisningen av The Twilight Saga "Eclipse", haha.
MEN! Jag är faktiskt inte bitter för de. För medans ni tittar på den så ligger jag och steker utomlands. You heard me. Filmen får vänta. Jag längtar såklart tills jag får se den men de viktigaste är faktiskt få åka bort :) Det kommer bli helt fant..wait for it.. astiskt!

Hur som helst är jag vaken. Idag vilar jag så de blir ingen träning att stå i. Men de räcker faktiskt med hushållsysslor och sen lite styrka. I look stunning no matter what! Haha

Somnar snart.

Jaha, så de vart en spontant biokväll.. Såg Streetdance (den på 3D) och de finns inge ont att säga :) Det var grym, rörelserna var grymma och det mesta var på top. Filmen fick mig att undra varför i h-vete jag slutade dansa.. Undrar fortfarande. Hur som helst hade jag en trevlig kväll! Nu är jag helt slut och jag hoppas att jag inte blir väckt imorgon vilket jag vet att jag kommer. Antar att de är lika bra eftersom jag har några saker att göra imorgon. Hoppas bara att vädret inte är lika fult som idag.

Har inga bilder eftersom kameran är utlånad och det är alldeles för dåligt ljus för att ta med skärmens kamera.
Sköt om er

Regn i juni.

Fint väder eller vad tycker ni? :) Tur att jag åker snart..

Idag har jag och en kompis varit på träning. Hoppas på träningsvärk imorgon! Häromdagen när jag och mitt hjärta var på träning så hade jag en sån lust till värk dagen efter att jag pushade mina gränser. Haha, jag kunde knappt gå upp ur sängen morgonen efter. Tyvärr värkte det bara i några timmar sen var de vanligt igen.. så himla tråkigt att min kropp är van. Jag gillar känslan dagen efter, efter en HÅRD TRÄNING.

Jag hade en sån trevlig stund igår kväll med min kompis. Vi lagade mat, åt efterätt (som vi hittade på och döpte haha) och drack lite vin. Jag hade en sån lust att be henne om en cigg men jag hejdade mig. Jag har varit för duktig för att börja igen. Jag kommer bara förlora på det själv om jag börjar igen så det är ingen idé.

Annars har det inte hänt något. Jag lagade mat för en stund sen. Vitlökspanerad kyckling a la Leyla! Nu ska jag lägga vila lite och hoppas på att jag inte somnar. Orkar inte få en förstörd sömn.. Vill helst sova djupt hela natten i och med att jag sover själv idag.



Idioter.

Ibland undrar jag vadfan som händer i folks huvuden. Speciellt på dom där idioterna i rinkeby som säger att dom är "soldater" i krig med polisen. Haha! Krigskadade människor.. Man märker att ni hamnat fel. Fan va irriterad jag blir när jag läser. Läste även att de var "hämnd" för att en polis skjutit skarpt bland familjer med barn.

Då tycker jag att ni ska ta era arslen till biblioteket och läsa lite lagar.. För det första har, Poliser har ALL RÄTT att göra det i hotade situationer. Och för det andra, Tror dom att de kommer att bli lugnt när de sätter bilar i brand och gör "krig" bland alla människorna?Vad hände med familjerna med barn som ni säger är orsaken till er hämnd?
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, TA ERT PICK PACK OCH DRA IFALL NI VÄGRAR INTEGRERAS!! OH!!!

Godnatt

Loggade in och till min stora förvåning såg jag att min kusin fixat om sidan. Hon höll på med det tidigare idag men jag trodde aldrig hon skulle orka fullfölja det.. Så TACK FINA KUSIN! Hade jag kunnat din bloggadress hade jag utan tvekan länkat dig. Love you

Dagen i stort då. Min bror kom på besök och vi hade ett emotionellt prat där han bl.a förklarade för mig hur viktigt det var att satsa 110% så fort jag kliver in i skolan. Jag kan inte vara stoltare över min bror.. En underbar storebror, son, sambo och en top elev i universitetet! Min kusin blev hämtad av sin pappa så jag åkte aldrig till arlanda. Däremot fick jag se henne på kvällen =) Så ja, kvällen spenderades med mina små (Ja ni är fortfarande små..) kusiner. Imorgon ska jag förhoppningsvis på en skolavslutning sen ska jag varva ner med lite matlagning med en kompis hos mig.

Sköt om er

Afrika

Ännu en trevlig dag med hälsan i behåll och tak över huvudet :) Pappa är på träning och mamma ränner runt som vanligt. Aktiv familj?Javisst! Kollade resor till sent inatt och fick hela tiden fram samma hotell. Fått fram den nu varje gång jag letat och första gången jag såg den så visste jag på en gång att det skulle vara här jag kommer hamna i slutändan" Haha. Och ja.. Det gjorde jag! Imorse ringde jag bolaget och fick prata med världens trevligaste kvinna. Så jag åker Inom 3 veckor till Afrika. Kan ni gissa vart? :) Och nej det är inte till VM.. Jag längtar!

all inclusive, privat strand, terass, nära till "stan" och mycket mer.
Bl.a massor av sportaktiviteter haha. Finns inte på kartan att inte röra på sig.. Jag ska nyttja stränderna och hettan till max. På tal om hettan så undrade mamma hur de skulle gå för mig. Jag tål inte Sveriges värme och jag får värmeslag och migrän så fort de överstiger 20 grader. Kvinnan jag fick prata med sa att det kommer att vara väldigt varmt och att de redan nu var över 30 grader. Men det är en helt annan sak, att ha polen nere och stranden ett stenkast ifrån. Det blir massa dopp dopp dopp. Ni anar inte hur länge jag velat åka hit.. Om Gud vill så kommer jag få kryssa i ytterligare en till sak på min "Göra lista".

Nu ska jag städa!

SKATT!

Idag var ingen vanlig dag :) Idag kom nämligen skatten! Jag blev fem siffrigt belopp rikare och jag ler när jag ser på mitt konto. Dagens spenderades på jobbet och sen mötte jag upp mitt hjärta och vi promenerade till träning. Det var så härligt att träna och göra sig av med överskottsenergin.. Sen gick vi, lustigt nog, tillbaka till mitt jobb och åt. Vi höll på att dö! Nu förstår jag varför dom klagar på väntetiden. Det är faktiskt helt sjukt.. Tyvärr kom vi ju mitt under en stor beställning så de förstår jag. Men hallå? Service? Det värsta var att jag satt där och blev frågad arbetsrelaterade frågor när jag hade mat i munnen. Haha, de va så lustigt. Men jag tycker om mina kollegor.

Hur som helst, så har jag och mitt hjärta tittat på resorna. Killar alltså! Han fick panik och hade inge tålamod. Han började typ svettas och mumlade saker hahaha! Skrattade så mycket.. Ni vet ju hur det är att fylla i formulären liksom. Och jag VÄGRAR att ta utan all inclusive :)

Nu ska jag kolla lite mer resor, sen ska jag sova. Imorgon ska jag hämta min kusin på arlanda och vila från träning.
Det kan jag nog unna mig :) Hoppas på fint väder bara! Vill köra shorts imorgon.. Måste ha färg. Skojar inte när jag säger att mina ben är spökvita.

God natt!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan men jag fastnade i telefon.. Kom på att jag måste kolla lite grejer innan jobbet imorgon :) Kul! Börjar 11 och slutar på eftermiddagen någon gång. Så en sån lång dag blir det inte.

Usch jag har ätit något konstigt som gjort så att min mage svullnat upp massor.. Jag måste verkligen se mig för vad jag äter ibland. Dagen har rullat bra annars. Snart tar jag ut min semester och jag längtar :) Jag hade lätt åkt iväg i augusti/september för det är då alla åker. För att det är billigast ;) Helt sjukt att det börjar den 1 aug. Kollade resor den 30 juli men nej! Priserna är skyhöga. Men den 1a aug då är det bannemig minimala priser. Hur som helst, Jag kommer ju plugga och lägga grund för karriären så det lockar inte mig så mycket ändå, hihi. Plus att jag har gjort mig förtjänst av ordentliga resor.. :) GODNATT!

Bra dag.

TJA hörrni! Idag är en bra dag. Jag somnade lite innan 02 eftersom jag tittade på tv.. men vaknade halv 11 och sken som en sol :) Längesedan jag inte sover mer än 6-7 timmar. Tog mig upp, åt en minimal frukost och tog mig till träning. Ni som känner mig vet att jag inte är en frukost människa! Nuförtiden fokuserar på lunchen. Det här med ordentlig frukost är bara till grisar som inte håller sig från småätande och måste hålla sig mätta till lunchen. Tro mig, för jag har varit den grisen också. Haha!

Jag ska strax iväg och jobba. Känns bra.. Vädret är lite kasst men jag hoppas på ordentligt med gäster trots att solen gömmer sig :)

Igår prövade jag en jättefin klänning som legat och samlat damm på sig. Sista gången jag hade på mig den var för, snart, 4 år sedan på min 18 årsdag. Har inte fått på mig den.. Tog fram den förra året och jag minns att jag sa till mitt hjärta " Oh, min fina klänning.. Jag ska nog se till att komma in i den till nästa sommar" Och vet ni vad? JAG GJORDE DET. Kunde inte fatta när jag drog upp kedjan. Drog upp den utan problem, utan hjälp och jag behövde inte hålla andan. Det enda problemet är att jag får sy in den en bra bit men det spelar ingen roll! Den ska användas flitigt i sommar (om vi nu får en här i sverige.. ). AWESOME.

Nu ska jag kolla vädret och sen in och varva ner i duschen.


Fredags

Tack, jag vet.. Haha.

Förlåt andra så som andra förlåtit dig.

Oj vad jag sugit med det här.. Inte för att jag tror de skulle påverka, haha, men jag har liksom inte känt någon lust att skriva av mig.

Jag har i princip bara jobbat och faktiskt hunnit med två grillningar på fyra dagar! Första med mitt hjärta och andra med min familj igår. En kompis tog studenten i fredags och självklart hamnade vi på sturecompagniet! Det var kul och trevligt men eftersom jag hunnit glömma bort alla jobbiga människor som puttas så var det rätt drygt att nästan ramla omkull 40 000 gånger. Sen tog jag en taxi hem! Orkade inte med nattbussen i min klänning, mina höga klackar, en stor väska och en påse. 4 timmar efter det gick jag upp och jobbade i några timmar.. Det vart en kort dag och sen kollade jag runt i centrum :) Sen pappas grillning.. Mums! Trots att jag bara åt massor av sallad, haha. Sen tog jag mig in till stan och träffade massa. Vissa skulle till berns medans jag, mitt hjärta och några kompisar satte oss i fridays och varvade ner me drinkar och mat.

Idag var det tänkt att jag skulle jobba men eftersom det vart översvämning inatt så stängde de restaurangen och öppnar åter igen imorgon :) Fast de var lika bra det. Jag hann vara med min familj hela dagen !

Annars har dagen varit bra, great, underbar. Precis som alla andra dagar.. Snart åker jag ner till göteborg, mitt älskade småland och förhoppningsvis en fin resa med mitt hjärta! Äntligen närmar sig dom bästa dagarna. Perfekt innan jag börjar skolan. Livet, i love you!

Finns inte tid att vara bitter, nejnej. Ni bittra människor kan sitta i eran bitterhet och bittra ner er ännu mer. Vi glada håller oss till vår sida och uppskattar livet.
Vi som faktiskt är unga (=fräscha, haha) vill inge mer..

Happy birthday.

Hemma från jobbet. Vart en kort dag idag.. Lika bra. Då hinner jag med lite saker innan middag med min familj :) Pappsen fyller år! Åh min gamling. Jag finner inte ord för att förklara vilken god man,vän, pappa och kollega han är. Jag har fått de mesta av min godhet från honom. Det onda har jag fått av min klipska mamma haha. Min pappa har en lugnande effekt på alla. Min pappa är bäst, det finns ingen som han. Jag tackar Gud för att ha gett mig så fina män i mitt liv. Min far, Mina bröder och mitt hjärta. Idag ska han firas med middag.. Kosta va det kosta vill. Jag har så mycket att ge tillbaka till min pappa, efter allt han givit mig.

Nu ska jag iväg.


RSS 2.0