flämt

Har precis kommit från min runda i skogen. När jag kanske hade sprungit halva sträckan så dök de upp en man från ingenstans. Från skogen! Tror aldrig jag blivit så chockad ha ha.. dock höll jag ett säkert avstånd. Måste erkänna att jag blev lite skraj.

Inatt kom mitt hjärta förbi med sin kompis.. Jag va med några tjejkompisar så vi tittade på film allihopa. Jag somnade, som vanligt, före alla. Fast vaknade när filmen tog slut.. uupps!
Nu ska jag sätta igång med min liite för sena lunch och passa på att duscha medans min soppa kokar.

Jag tänkte dela med mig "dagens låt" men.. De går typ inte? Fkn You tube.








JUSTE! Minns ni min Mördarpopcornen? Jag ska få ersättning! Ny mikro + pengarna tillbaka för popcorn.  Egentligen spelar de ingen roll. Jag kunde ha dött på poppnings kuppen, och inte finns de något som ersätter de liksom..


car

Kom på att jag har massor av kommentarer(på mina gamla inlägg) som jag inte godkänt ännu.. Sorry! Ska göra de så fort jag blir klar här.

Hoppas ni mår bra! Jag mår toppppppen.. har träningsvärk, men jag vet att det inte bara är jag som älskar det? visst har träningsvärk sina nackdelar. Jag brukar få ont till och med när jag ligger ner ha ha. Men de känns så skönt att lägga sig och veta att man gjort något bra för kroppen.. Träningsvärk för mig betyder att jag pumpat hårt och att kroppen känt av de.  Jaja nog snackat om de!

Mitt hjärta ringde mig super stressad och frågade om jag kunde träffa honom. Så jag gick med på de.. Och innan jag visste ordet av de så var han utanför mig. MED SIN NYA BIL! ååh, den är så himla fin.. passar min fina man perfekt! Han har velat köpa en bil i flera månader nu, men aldrig riktigt hittat någon som passat han. ( jag provkörde den på en gång!)
Min älskade granne sa en sak, så som shoppning och att kläder ska passa är viktigt för kvinnor så är bilar det för män. så himla sant! Men den här bilen var skräddarsydd till mitt hjärta.. de såg man. Den skrek hans namn.

De kittlar i min kropp. Jag vill ut och springa min nyfunna runda. Men jag kommer bara vilja tvätta håret igen och tvättar jag håret idag igen så kommer mitt hår förstöras. i-landsproblem... f*n alltså.

Jag får se vad jag hittar på idag! Jag kan inte sitta hemma och inte göra något..

puh

Snacka om att inte ha skrivit på några dagar! ..
Jag har inte gjort mycket, var på bio med mitt hjärta igår. Vi kollade på Harry Potter, vilket han inte var sådär 110% nöjd me. Menmen!

Idag har jag varit ute och sprungit. Har fått en crazy azzzzzz ångest.. vad hände med träningspassen egentligen? vet att jag tjatade ut det för någon vecka eller så. Men what da h*ll happend?! Jaja! I´m back on track.. I can feeeeeeeeel it.

Nu ska jag äta(dricka?) min soppa. Ha de mina kära läsare!!


killers!!!

Jag hade världens trevligaste kväll med mitt hjärta igår. Vi lagade middag, rätt så sent faktiskt, men vi var så trötta när vi kom hem så vi somnade på en gång.. När vi väl höll på att laga maten så märkte vi att musslorna aldrig skulle räcka till så vi spontan åkte och handlade! Fast musslor var såklart inte det enda som åkte ner i påsen..... Jag köpte  bl.a mördarpopcorn. (berättar strax varför jag kallar de så)

Ni i stockholms området.. Märkte ni hur de öste ner igår? så mysigt! Kunde inte ha kommit lämpligare. Runt 23 tiden bakade jag en citronkaka, värmde vatten, hällde över de till en termos och så tog jag bilen och körde oss till en skog där vi drack chai te och fikade.. Det dåliga var att regnet upphörde när jag parkerade bilen haha.
När vattnet var slut och kakan va uppäten så körde jag hem oss igen.

Imorse (07.00!!) väcktes  jag av att mitt hjärta bar mig till köksbordet och satte mig på stolen. Där fick jag mig en och annan överraskning. Han hade lagat världens godaste frukost. När vi var klara däckade vi igen, mätta och belåtna.

NU TILL MÖRDARPOPCORNEN..
När han hade åkt blev jag sugen på lite popcorn. Så jag tog ett paket, tog bort plastet, la in den i mikron och började städa köket. Mikron började låta konstigt så jag vände mig om och såg hur de blinkade. När jag närmade mig så hade popcornen fattat eld!! Jag stängde av mikron och sprang ut i loftgången och skakade. Otur nog hade jag glömt min mobil i rummet så jag stod ensam med gråten i halsen i 10 minuter. Tack OLW för nästan ha dödat mig.. och NEJ de är inte fel på min mikro. Den har fungerat perfekt alla andra popcorn poppningarna.

Tur att jag är en jävel på att klaga. Dom kommer inte undan, de kan jag lova ;)


Sleep

Jag är så himla trött! Fastän jag sov gott hela natten..

Ska passa på att lägga mig en liiten stund innanJag måste fixa mig. Mitt hjärta kommer och hämtar upp mig. Jag måste handla mat! Så hoppas att jag inte försover mig haha

ha d bra ni!


run

Känner inte för att göra något idag. Jag har bestämt mig för att sitta inlåst hemma idag. Utan kontakt me omvärlden, förutom min kära data.. och det räcker precis! Orkar inte sätta på min telefon, orkar inte svara i hemtelefonen.
Usch vill ha en egen leyla dag..

Mina träningskläder är smutsiga så leggins och en t-shirt får räcka som träningskläder. Nu ska jag bege mig ut i skogen och hoppas på att inte bli attackerad av någon vampyr (twilight-mania). Skämt åsido, jag ska gå ut och powerwalka runt själv.. Skönt! Jag och min mp3 för evigt..
Kan fortfarande inte fatta att jag lämnade träningen åt sidan. Men 1 timmas powerwalk gör susen de med? Jag vill ha den där kicken! Den där träningskicken som säger "Du-är-trött-nu-men-fy-va-mycket-energi-du-kommer-ha-sen" 
Usch Jag har varit ledig nästan hela sommaren.. Suttit hemma 40 % tiden kanske, kunde gått och väl ha hunnit till cykel passen på sats. Men nää.. gått max 3 gånger.
Nu ska jag njuta av min ensamhet! Vet att jag kommer att vara i behov av den imorgon, så jag passar på nu.  
Passar på av "Leylas frihets-dag", passar på att vara oberoende av mobiltelefonen. Hoppas bara att jag inte får för mig något konstigt under milen jag tänkte gå nu och sätter på telefonen så fort jag kommer hem  "bara för att..........."

Dumma ursäkter! Vi människor är så himla bra med de.. Jag suger. Nu ska jag iväg och jogga bort tankar + kalorier!
haha ha de bäst så länge


Det lönar sig att vara snäll mot turister!

min bror som jobbar i gamla stan med sin flickvän tog emot 2 engelsktalande män i måndags.. Och dom är alltid extra trevliga mot turister. Och just den här gången lönade sig rejält, engelsmännen var inga andra än Britney spears dansare! Så vi fick 4 gratisbiljetter till konserten igår. Priset på biljetterna ska vi inte ens prata om. Hade ingen aning om att det var så dyrt? Jag är inte världens största fan till britney, som jag vet att gulliga Amir är, men jag är sjukt glad över att jag gick dit. 

Blev lite besviken på att hennes dans inte höll. Hon tog inte ut svängarna som hon gör på sina videos och visst kan de bero på klackarna meen hon borde ha lärt sig dansa me high heels för längesen? Jaja..

Nu ska jag fixa mig och bege mig till gamla stan. Ska till caféet och vänta in mitt hjärta som kommer sen för lunch och en mysig promenad.


Ni är inte ett dugg bättre

Mycket snack om "haters" som skriver taskiga kommentarer till bla våran gulliga kenza. Ojj vad ni skriver om att läsare är avundsjuka och suuuuuktar efter att leva ett rikt blogg-liv. Ni har säkert rätt, inte vet jag..
Men sen scrollar man ner.. och så har ni skrivit ett inlägg om hur dåligt personer(ex. kändisar) beter sig,klär sig och fy va dom behöver en stylist och så v i d a r e.

Ni är inte bättre själva! Så som läsare klankar ner på bloggkändisarna, så klankar ni ner på andra. Ni avundas lika mycket! Ser ni inte det? Märker ni inte?Hur kan ni sitta och skriva om att folk avundas er för att dom är svartsjuka och samtidigt snacka crap om ex riktiga kändisar?( det behöver inte bara gälla kändisar). Nu kanske ni tänker " ja men det är vår åsikt". JA, men de blogg-hatarna har väl en åsikt dom också? Använd hjärnan 2 gånger innan så slipper ni göra bort er..

JAG GILLAR ALLA!!

Att ogilla ett sätt att vara, är en annan femma.
Mitt inlägg lutar mer åt hur ni ser ner på utseendet.

Den som väljer att ta åt sig, gör de.. Jag vill inte starta ett bloggkrig. Alla ser olika ut, är de inte dags för oss att acceptera de?


killer


I don know about you! Men jag tyckte att dom här var grymma!





Skorna kommer från halens

gäsp

Jag hann dra och träna! woho.. Så de blir ingen kvällspromenad, istället blir de titta på tv och njuta av vad kvällens tablå har att erbjuda.. 

en fråga, är de bara jag som lagt märkte till att kenza börjar uppdatera sin blogg mer och mer?


va hände?

ååh som de ser ut hemma hos mig! Jag har inte tänkt på att städa garderoben, sortera tvätten, leta efter mina kläder som hänger lite gömt överallt här hemma?  Idag slog de mig, det är ALLDELES för stökigt.

Så idag har jag gjort de jag nämnde nyss. Träningen? HAH! Den sköt jag upp.. igen.. Det blir en kvälls-power walk istället =) Så kan jag komma hem, duscha och lägga mig i sängen och sova djupt till imorgon. Så dagen i stort kommer att bestå av ............ ingenting.

Börjar kännas lite taskigt mot mig själv att skippa träningen. Jag som hade kommit igång med den så bra. Usch, jag måste rycka upp mig!
Ha de bra

leende

Jag har haft en jättemysig helg min mina kära. I fredags kom min bror, danijela(hans sambo) och mitt hjärta förbi mig. Vi åt världens godaste hamburgare och spelade call of duty, UFC och fia med knuff! Lite "gammalt-par" över de hela.. sen åkte vi och köpte ett spel som hette niagra något. Haha vi fattade ingenting så vi återgick till Fia med knuff, sen gick vi och la oss.

Lördagen åkte min bror o danijela hem till sig och jag och mitt hjärta åkte till mina kusiner. Vi lämnade av allt sen promenade vi till centrum. Jag ville titta något fint men när jag väl var där så ångrade jag mig djupt över att ha tagit med honom. Jag trodde min pappa var jobbig nog att shoppa med, men mitt hjärta tog priset!! Har aldrig sett en sån varm kille förvandlas till en bitter 70 åring på så kort tid! Haha skämt åsido.. Han är fortfarande ett utav de bästa jag har!

Det var en mysig lördagskväll och jag tackar er ännu en gång =)

Idag har jag inte gjort något förutom att vila.. finns inge bättre än att ladda upp inför en vecka,


Haha!

wow! 21 år.. känns konstigt.
Jag delade mina tankar därnere så de behövs inte igen men tack alla för gratulationerna =)
Tack hjärtat för sällskapet och för låtarna!


Jag uppskattar de massor.
Nu ska jag sova.

Jag måste!!

Jag vet inte när de hände, men jag vet vem jag ska klandra! Min kusin. Hon har lärt mig att uppskatta den här typen av musik.. Och helt ärligt, så är jag glad att jag gett de en chans. Det är något med dom som gör mig glad. Jag skulle dock aldrig gå ut och dansa till de här.. men ni förstår min tanke.


 

sensitive

ååh.. jag känner mig värre än innan.
All dessa glass-ätande-vilo-dag har inte hjälpt ett dugg!

Hela jag är ett blåmärke.

Ska jag vara sjuk på min födelsedag imorgon? Visserligen kommer de inte bli någon big celebration med tanke på att  60% av min familj inte befinner sig i Sverige just nu. Imorgon ska det mysas med min bror och danijela(min brors sambo) och mitt kära hjärta. Känns som om dom är de enda jag behöver på min "speciella" dag. På lördag ska jag fira med mina underbara kusiner, (dock inte mikaela&caro, för att dom bestämde sig för att svika mig och åka till Skara sommarland)

Jag fyller 21 år till er som undrar. Och de känns förjävligt! ursäkta ordvalet. Men de känns verkligen så! Jag vill liksom inte bli äldre. Ju äldre man blir, deso mer blir ansvaren. Jag vill inte ha mer ansvar än vad jag redan har. Det enda jag kan tacka mina (snart) 21 fyllda år är att jag äntligen tagit mig samman och insett vad som är bäst för mig. Med tiden har jag skärt ner på väldigt många personer i mitt liv..
Många har uppfattat mig som en idiot för att jag valt att inte titta åt deras håll men de blir så med åren,månaderna,dagarna.. Jag har alltid varit noga med vilka jag blandar mig in med. Vilka jag ska vara försiktig med.
Jag har aldrig påstått mig vara en perfekt vän, för som er, har jag också brister. Men jag kan sätta ner foten och bestämma mig för att ändras. De tog sin tid, men mitt val har varit de bästa jag gjort. Det har fått mig att öppna ögonen och inse vilka som egentligen kan vara glada för min skull, vilka som verkligen vill mitt bästa. Därför började jag prioritera vissa före andra. Det kan tolkas fel, ja.. Men det viktiga är att jag vet vad som hände. Och att jag är fast besluten på det här plus mycket mycket nöjd. Att leva i en fantasi värld blir nästan som ett missbruk, man drömmer sig bort och tror att ens värld är mycket mer annorlundare än vad det egentligen är. Kom ner på jorden istället, ta tag i era personliga problem istället för att (exempelvis) supa,festa, shoppa bort det.

Jag hade aldrig fått upp ögonen om de inte vore för er människor, falska som ärliga!
Jag har få personer, få vänner kvar men jag föredrar dom före alla andra som en gång varit del av mitt liv.

Kvalitet före kvantitet. Marc my words! 

natt

Sorry för en dålig uppdatering. Sött att jag ändå haft helt OK med besökare trots att jag inte skrivit ett dugg..


Usch vilken hemsk natt! kallsvettades mig igenom den.. Vaknade och tog tempen på en gång.  Den var ganska låg först men när jag tog den 1 timma efter så hade jag alldeles för hög. Jag sprang in till duschen och duschade i kaaaallllt vatten. Sen gick jag ner till vårdcentralen. Tur att jag bokat tid förra veckan. (dock för något helt annat)

Jag fick ta massa blodprov och de har, helt seriöst, aldrig gjort så ont som de gjorde idag.
Ni vet när man är så sjuk att minsta lilla beröring gör ont? Så känner jag just nu. Mina fingertoppar svider när jag trycker på tangenterna. Jag har inte varit såhär sjuk på evigheter!! Min kropp är underlig.. säger ifrån för minsta lilla konstiga grej. Struntsamma, jag har för mycket att stå i idag. Jag måste städa min lägenhet och försöka ta mig in till stan. Egentligen vill jag vila, så jag är pigg inför träningen ikväll. Morgonens träning blev inte av pga mitt anfall ha ha!
Men de blir bättre till kvällen, de vet jag =)

hoppas ni har haft de bra!

btw... =)

Det var några som undrade vart bilderna var från..
Jag och mitt hjärta var på en romantisk 48 timmarskryssning till tallin, Estonia.

Där ifrån är dom söta bilderna. haha ha de bäst
jag svarar på era kommentarer senare, nu ska jag nämligen laga mat och täcka mitt hjärta som somnat på soffan.


The Delimar Story

Ni måååste kolla på 5an just nu.

Det handlar om en kvinna vars dotter folk tror omkommit i en brand.
Men Luz (flickans mamma) är tvärsäker på hennes dotter blivit kidnappat och ja.. Så fortsätter filmen.
Den är baserad på en verklig händelse.. Det är första gången jag ser filmen men jag har sett dokumentären 2 gånger! Och bara historien är häpnadsväckande. Så kika på den.

Love

Jag kom iväg ganska sent hemifrån igår.. Men de var hur skönt som helst att få sova här. Min mamma ringde mig igår precis innan jag skulle ta tåget så de resulterade i att jag missade tåget jag tänkte ta från början. älskade mammsen =) Hon hade varit och kollat saker till mig.

Nu ska jag fixa mig och ta mig in till stan. Mitt hjärta ska komma och plocka upp mig, sen ska vi handla matvaror hem.
Hoppas att ni har haft en mysmysig dag.



mitt liv

Jag har aldrig haft problem med att vara ensam hemma. Har alltid tyckt att det har varit skönt att vara för sig själv och göra lite vad man vill.  Men nu är det inte alls kul.

Jag saknar er.


 
Jag ska till min bror och hans sambo nu. För att lugna ner mig lite..
uppdaterar lite till när jag är framme. Hoppas ni har haft en bra dag!








It is what it is. Jag klarar mig alldeles perfekt ;)

Wohoo! Jag är jätteglad. Väcktes av de ljuva dropparna som föll från himmelen.. Jag vet vad ni tänker, hur kan jag tycka om regn? Men att ha haft huvudvärk i 1 vecka pga värmen har verkligen fått mig att ifrågasätta solen.
Men var inte ledsna, de fina vädret återkommer :)


Jag försökte göra någon trevlig pose med mini marknaden bakom, hihi


Promenad längs gatorna


Vet inte va de för speciellt me trappan. Men folk tog bilder där.
Så jag och mitt hjärta hackade på trenden.


Jag trodde att jag skulle ramla och dö.


(sist men inte minst...)

Jag ger mig, Jag måste få visa åtminstone 1 bild på mig&mitt fina hjärta!


Jag älskar den här bilden! Den utspeglar verkligen mitt inre.
Jag är lycklig och den lyckan är to die for!
Inte bara för mitt hjärta, utan också för att jag har 2 underbara föräldrar, 2 underbara bröder och en uunderbar släkt.
Det mina vänner, är lycka för mig.. att få hålla en drink varje helg funkar inte längre.
(Man ska gå ut för att ha kul, inte bara för att det är helg!)
Jag är glad för den personen jag har blivit. Förändringen var drastisk men jag föredrar det såhär!



Nu ska jag krypa ner till mitt hjärta, den här åskan gör mig på massa myshumör :)

igen?!!?!?!

Nu kryper huvudvärken fram igen.

Och nej de funkar inte med mer vatten. Jag rullar runt som en stor vattenballong av allt vatten jag druckit.
Ska duscha me kalltkalltkalltkallt vatten, sen ska jag slänga i mig någon matbit =) Hoppas de blir bättre då.
Mitt hjärta säger att de kan vara värmen.. Han kanske har rätt. Det enda jag vill är att ha mer än 2 dagar fri från denna smärta. Vad hette dom där migrän tabletterna?EN sådan kanske hjälper. Vägrar bli en alvedonknapprare.. Alvedon tycks inte funka. Men en av dom där superhuvudvärks-tabletterna kanske gör de? suck..




Idontwannaseeyouruglyface

Jag fick tid NÄSTA torsdag klockan 11.00!

Tydligen är det få som jobbar och de förstår jag. Läkare måste också få ut sin semester.
Men att få en tid om en vecka är helt sjukt. Jag fick lust att skaka av mig irritationen så jag ska till gymmet och hoppas på bättre tider. Jag vet att maskinerna alltid tar emot mig. När och hur länge jag vill! 

i´ve missed you SATS!

somethin´ somethin´

Godmorgon.. hoppas ni alla har sovit gott! Själv snoozade jag förbi mitt larm. Så dumt! jag som hade satt larm för att ringa till vårdcentralen innan 07.30. Men jag hann(tur nog) ringa innan 08.00 och lämna mitt mobilnummer så de kunde ringa upp mig. Jag vet att det är ett ganska nytt system, det här med att man lämnar sitt telefonnummer så hör dom av sig. Förut så skulle man ringa kl. 8. 00 och hoppas på att få komma fram och få en läkartid.. Skönt med det nya system så man slipper sitta fastklistrad vid telefonen.

Jag sitter och kämpar med bloglovin men fattar 0. Hur lägger man till den på bloggen?

Min mage kurrar massor. Måste få i mig frukost..


Here



Min vänstra älskling! hihi

puss

Hur fixar man bloglovin? :)

ajjj...

Varför fortsätter jag att äta grejer med mjölk i? Jag får skylla mig själv..

Idag kom jag hem från kryssningen med mitt hjärta! Det var hur mysigt som helst. Ville inte gå av båten. Ville vara vara kvar i hytten och fortsätta låtsas att jag inte var ensam hemma, att jag inte måste tvätta, att jag inte måste laga mat till mig själv. Jag saknar min mamma. Det är inte kul. Jag har verkligen insett hur jag tagit allt för givet här hemma och jag skäms! Skäms över att jag inte alltid hjälpt henne med hushållssysslorna. Istället för att hjälpa henne 50% ska jag hjälpa henne fullt ut ifall jag inte har något bättre för mig.. Ååh..

Mitt hjärta har inte skickat bilderna till mig? Varför vet jag inte. (Dock tror jag att han latar sig! haha)Men jag ska nog tvinga honom. Fast ifall ni tror att någon bild på honom ska ploppa upp här, ja då har ni fel.
Den här minikryssningen rensade min själ litegrann. Och det bästa? Ingen huvudvärk! Börjar tro att all stress, ansvar och tankar framkallar det. Stress för vad förresten? För att vara hemma och inte göra något förutom att äta och sova? Ha ha!  Ibland känner jag mig larvig.. men de ligger något i mitt undermetvetna. Vad vet jag inte.. Usch!!

Iallafall, min kryssning var bäst! Och Tallin var fint. Fast jag blev riktigt arg på folk som inte kunde prata ordentlig engelska... Jag menar, varför jobba i centrum av alla turister ifall du inte kan prata engelska? Jag själv blir ju virrig och stammar. Ha ha

Jag köpte jätte fina skor. Jag går runt i dom nu och jag lääängtar tills jag får gå ut med dom på fötterna.
tillsvidare går jag runt me dom hemma för att vänja mina fötter.
tdlz

RSS 2.0