Lättretliga jag

Vaknade på fel sida idag.. Klockan är 10.15 och jag måste hinna åka till gymmet, träna i 1½ timma(Jag har alltid gjort det), åka hem, duscha, torka håret(2059054 timmar), fixa håret, byta om, packa, och fixa mig innan mitt hjärta och hans vän plockar upp mig klockan 15.00. 5 timmar räcker tyvärr inte. PLUS att jag måste planera vad jag ska ha på mig. Och nej jag minskar inte på träningen. Speciellt inte när jag åt en halv påse chips igår kväll! Wuhubuhu.. Jag ska nog springa 2.2 km sträckan här uppe i spåret. Jag räknade faktiskt ut allt och ifall jag höll mitt schema så skulle jag ha ca 30-45 minuter tillgodo. Med iochmed att jag är på så taskigt humör så kommer de inte att hålla.. Så därför prioriterar jag min "joggning". Jag sparar på bussresan fram och tillbaka. Det ger mig 40 minuter extra i fickan. Idag ska jag banne mig svettas..

Vi hörs när jag känner mig lite gladare. Lustigt att jag faktiskt känner mig på lite bättre humör nu när jag skrivit av mina tankar just nu. Haha ärligare leyla kommer ni inte få.. Det här är vad jag suttit och klurat ut medans jag klätt på mig och gjort frukost. På tal om frukost! Jag åt världens godaste..

Naturell fil, kiwi, banan och musli
Och såklart min Wake up, 1 glas juice.
Snacka om energikick :)


Inte OK!

OH! Vad jag har varit drabbad idag då.. Det började igår. Jag serverade över 40 personer som hela tiden skrek och hade för sig. Ja, jag klarade mig bra ensam. Då och då fick jag hjälp av min morbror så tack för de :) Imorse vaknade jag jätte trött och faktiskt lite grinig för att jag skulle missa träningen pga jobbet, haha! Vad är det som händer liksom.. På jobbet fick jag en allergisk reaktion och folk överdrev och ville ta mig till akuten? Jag stannade på jobbet och lovade att säga till ifall jag fick andnöd.. Jag lever ännu men jag lovar att jag ska till läkaren nästa vecka och kolla upp det. Hursomhelst så slutade jag tidigt men jag hade ändå ingen orka att träna efter all spring på jobbet. Det fick räcka :)  Jag ville bara hem och vila ut.. OCH VAD TROR NI HÄNDER DÅ?! JOO, det har blivit signalfel i sollentuna så all trafik mellan märsta - ulriksdal stod stilla. Så jag går av i ulriksdal och beger mig till extra bussarna. Tror ni inte jag fick en chock? Över 300 resenärer stog där och puttades över platser, bussar och kö placering. Blev så irriterad! Tur så hade jag min söta vän P i telefon. Jag ringde en taxi förgäves.. Nätverk upptagen stod de. Haha påmminer om när man hängde i kungsan på 08 och nätverket gav upp för alla som försökte ringa + befann sig på samma ställe.. Samma sak när jag ringde pappa. Äh, det viktiga var att jag slapp vänta så länge och att jag tillslut kom fram i telefon och blev hämtad. Tur.



Kvinnan bara råkade komma med.


Hungrig.

Hejsan! Jag har precis kommit hem från träning och ska strax äta.. Oh gott. Träningen gick superb! Idag kommer det bli tuffa puckar på jobbet eftersom Barca spelar igen. Jag får väl ta med mig massa ipren, hörselskydd(så jag slipper höra folk gorma och skrika) och ett stort tålamod.

Men först mat och dusch.

sms livräddare.

Tja hörrni! Det blev alldeles för sent för mig att hålla på och skriva massa strunt och ladda upp bilder. Däremot ville jag bara uppmärksamma er om

http://www.smslivraddare.se

Det är en hemsida där du, genom att registrera ditt mobilnummer, kan komma att rädda liv. Ni som har HLR (hjärt-och lugn räddning) utbildning kanske befinner er nära en person som får en hjärtinfarkt eller annat och genom att ha registrerat ert telefonnummer så får ni ett SMS (om ni befinner er inom en radie av 500 meter från personen som kan behöva er hjälp) så att ni snabbt kan ta er till platsen och hjälpa.. Jag rekommenderar det här till alla, med eller utan utbildning, för ni kanske är med någon som kan HLR. Hursomhelst så tycker jag att ni ska ta tummen ur rumpan och bli medlemmar.

Jag fick min sjukvårdsutbildning för ca 2 år sedan och jag tackar än idag för den. Den har hjälpt mer än va ni tror och jag har faktiskt funnits på plats när saker har hänt. Jag önskar bara att fler personer var lika öppna.. Ni anar inte hur mycket en liten simpel sak kan hjälpa och rädda liv. Jag är stolt över den och jag bär mitt certifikat med stolthet!

Godnatt, nu måste jag sova! Imorgon väntar en intensiv träning.

På väg till jobbet!

Jag måste bara så skriva av mig! Gud vilket fint väder vi har idag.. Woho. Tyvärr så bad jobbet mig att komma in och jobba kväll. Men de gör inget :) Jag har njutit av min dag och tränat + träffat en vän efter träningen och gått en powerwalk/joggning. Kan de blir bätte? Hörrni! Nu måste jag gå så jag inte missar tåget.. Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag. Och fortsätter ha en fin dag! Bilder kommer antagligen sen. Puss

this weekend.

Jag vet att det kanske inte låter så men för att vara Jag, någon som nästan aldrig går ut; Vilken galen helg jag har haft. Jag somnade efter de sista inlägget och väcktes av att mamma ringde mig strax efter 11 och sa att de var på väg för att plocka upp mig. Jag trodde jag skulle spy på plats när jag ställde mig upp.. Blandningen av mitt lilla alkohol intag + mindre än 4 timmars sömn vart ingen bra kombination. Jag kände mig riktigt bakis, fast inte alko-bakis. Utan sliten-bakis.. haha. Men jag piggnade till efter att vi satt oss ner och åt lunch. Personalfesten igår var väldigt trevlig. Fast jag måste erkänna att jag börjar tröttna på att folk bara visar sitt sanna jag med pyttelite alkohol. Jag och mitt hjärta pratade om det igår under middagen och om vilka av cheferna som först skulle balla ur.. För er som inte fattat det ännu så jobbar vi på samma ställe. Och nej det var inte där vi träffades för första gången. Hursomhelst hade jag det kul och det var ännu roligare att känna hur pressade servitriserna var. Visserligen jobbar resten vid restauranger osv men vi servitriser, vi hade rätt sån koll på dom som serverade maten. Haha! Vi är ju trots allt Sveriges bästa restaurangfirma för något ;)

Jag visste att jag inte skulle klara av träningen idag så jag la den åt sidan.. Mitt hjärta försökte väcka mig i 1 h. Visste att jag skulle ha det svårt att vakna efter den här helgen. Snacka om att min kropp fick en chock. Fast en bra chock eftersom jag hade det grymt kul! Speciellt i lördags.. Människor alltså. Kan man inte kontrollera sina begär när man dricker, Ja då ska man banne mig inte dricka alls :) Speciellt inte i kombination med nattklubb när folk faktiskt kan se dig skämma ut dig. Tur att jag och mina vänner faktiskt har lite mer kontroll.

Förresten så har Nya trailern till Ecplipse kommit ut. Jag tror att jag dör!! OOOOOOH. Jag och P lär väl sitta bänkade på förhandsvisningen igen haha. Nu är det dags att leta efter en klänning till min kusins bröllop :) Woho!

Har varit brunett ett tag nu, men det här är faktiskt
första bilden jag lägger upp som brunett på bloggen!

Tack för en trevlig natt och morgon!

Helt sjukt! jag har fortfarande inte sovit efter nattens festande. Hade verkligen ett sug på att gå ut och jag kan helt ärligt säga att det var första gången på länge som jag hade riktigt roligt! Tack P och P fö att ni gjorde min natt, jag hade en awesome night. Jag ligger på soffan medans vännerna är i sovrummet och sover.

Nu måste jag försöka sova. Jag ska på personalfest senare idag och jag har fortfarande lite shopping to do. Sen ska möta upp mitt hjärta innan så vi kan tralla dit tillsammans :) Men just nu vill jag bara sova..

Burbujas de amor.

Vad är det för väder egentligen? Är det kallt eller vamt? Brr..
Mitt hjärta åkte iväg till jobbet för ett tag sedan och jag har bara segat runt i lägenheten och lyssnat på musik. Snart är det min tur att åka till mitt jobb. Det här extra jobbet ligger betydligt närmre än mitt andra standardjobb så de är skönt :) Tänkte åka innan och kolla lite kläder. Tar nog med mig mamma och köper något fint till henne. Det förtjänar hon.

Träningen gick super igår.. Fast det kan inte ha gått dåligt eftersom han är vältränad och jag.... mindre tränad... Haha! Nej men helt allvarligt så är jag glad att vi delar samma intressen. Nu är det helg och det innebär vila från träning. Nu ska jag göra mir iordning.. Hoppas ni får en finfin lördag :)

Solen skiner och jag likaså :)

Jag visste det. London blir inte av.. Oh! Haha får lite smått ångest med som sagt, Det blir som Gud vill och är det  meningen att jag ska stanna i Sverige, så är de det helt enkelt. Jag är inte bitter och absolut inte irriterad utan jag accepterar det :) Jag åker någon gång i sommar så det är lugnt. Nu måste jag bara få tag på mitt försäkringsbolag som kan hantera det här.. Tur att jag är försäkrad. Det kostar en del men det är värt det till 110% Tyvärr var de rätt upptagna och de förstår jag. Jag lär inte vara den första eller sista som ringer.. Hursomhelst så är försäkring något jag rekommdenderar starkt!

Det vart ingen träning imorse trots att jag tvingade mig att gå upp. Men de gick inte och jag tror att min kropp har börjat protestera haha! Och Nej jag pratar inte matmässigt.. Jag äter NORMALT och bra. Som jag har sagt till alla när de frågar vad/hur jag gjort; Undvik hiss, ta trappor. Undvik Juice, drick vatten :) osv. Finns massor småtips till er som inte hinner träna. Ni som vet vart jag jobbar mest, vet hur stort det är och vilka avstånd man måste gå. Har man glömt något så måste man gå tillbaka och hämta. Jag tar varje chans jag får.. När ingen orkar gå tillbaka hela vägen så ställer jag mer än gärna upp. Att gå är bra och det är ett väldigt bra knep när man inte hinner. Nu är det en torr säsong så det är bara halvdagar plus att jag är ledig ett par dagar. Därför passar jag på att träna ännu mer intensivt än vad jag brukar.

Hursomhelst så måste jag rensa kläderna. Jag har redan börjat förnya min garderob litegranna.. Oh!! London hade passat perfekt! Haha. Nej jag måste göra klart allt innan jag möter upp mitt hjärta. Vi ska på träning tillsammans. Eftermiddags workout.. INTE min favorit. Vad gör man? haha.


Back from work.

Hej ni små söta. Jag kom hem från jobbet för ca 20 minuter sen och kan inte sova.. Tänkte därför fördriva tiden med ännu ett meningslöst inlägg. Jag sov väldigt bra inatt och vaknade till ett sug efter träning. Tyvärr flög tiden och jag höll på att komma försent till jobbet! Hur det är möjligt eftersom jag ändå började runt 14, vet jag inte. Jag antar att jag hade huvudet någon annanstans. Jobbet gick bra och jag måste bara ge mig credit! Jag är duktig, ingen snack om saken haha. Imorgon är jag ledig så förhoppningsvis taggar jag till och går och tränar, helst innan 12 eftersom jag har lite ärenden kvar att göra. Sen är det en trevlig kväll med min familj :)

Förresten så väntas en ny bloggdesign. Den här känns lite trist..
Jag känner mig riktigt off gällande bilder osv. Ni ska se min facebook! Har inte uppdaterat bilderna på snart ett halvår. Pinsamt? Inte ens London bilderna från November/December är uppe. Crazy om ni frågar mig! Men jag har faktiskt lite bilder på lager som jag tänkte chocka er med.. eller va? Jag menar visa er :) Oh ivrig. Hoppas jag inte fastnar framför designen imorgon bara. Jag måste försöka spara den till helgen..

Nu ska jag sova! Tror det är dags. Ha de så trevligt!

Vad gör du här?

Jaha! Hur töntig lät inte jag i de sista inlägget? HA! Gjorde inte ens en situp. Misslyckat..

Nu sitter jag här och pratar med en söt vän och spekulerar(Läs: Skvallrar) över den nya händelsen på nätet. Stockholm är alldeles för litet.. Oh yepp.

Nu är det slut för dagen och jag ska lägga mig och sova. Imorgon väntar ytterligare en intensiv träning och jobb på eftermiddag. Vi har en stor bankett :) Hejdå mina vänner och ovänner

Flås på er alltså haha

Vad i #%&%¤#W¤??!!
Jag ringer förgäves till flygplatsen för att höra mig för ang. de där förbannade askmolnet. Jag ska ju till London om några dagar och jag känner mig lite förvirrad.. Ja, jag vet att molnet håller på att försvinna men läser ni inte nyheterna? I samma veva som en askmoln-situation försvinner så uppstår ytterligare ett förhinder och så har de varit nu ett tag. Jag menar.. Arlanda har stängt, IGEN! Läser ni inte?! Kära London..

Och jag kan inte skjuta fram det pga att jag är uppbokad hela maj. Struntsamma.. Det blir vad Gud vill :) Isf får jag åka i Juni.. Typ..

Bortsett från att jag försökt ringa så har jag varit och tränat. Det var riktigt hårt, riktigt svettigt och riktigt intensivt! Och jag blev lite illamående ett tag där.. Jaja.

Nu blir det B.r.a.k som jag brukade göra i lumpen. Har fått någon konstig nostalgi och tvingat t.o.m mina närmsta att göra övningarna med mig:)

You have the key to my heart.

Klockan är snart två när jag börjar skriva de här inlägget.. Med Chris Brown - Sex i öronen så tycker jag inte att den här dagen kan avslutas på ett bättre sätt. Har precis avslutat ett långt samtal med mitt hjärta.

Kom hem ca 23 från jobbet idag. Imorgon ska jag ta en day off tror jag.. Behöver verkligen det! Hade inte så många gäster idag men eftersom vi sände Barca matchen så kom de lite folk och ville ha smått och gott :) Imorgon blir det träning så de är dags för mig att börja packa ner datorn.

Vi hörs :)

Stackars kropp..

Hej ni :) Fint väder vi hade imorse? Jag njöt till 110 på väg till träningen.
Inatt hade jag en rätt så dålig natt, haha. Somnade lite efter 21 igår och vaknade av ett ryck ca 00. Somnade om sen vaknade jag av att batteriet på min mobil va låg.. Ni som har en Samsung Jet vet nog hur skrämd man blir av att den vibrerar för att varna om batteriet. Jag flög upp och trodde något hemskt höll på att hända. Så jag stängde av mobilen och efter mycket vändningar lyckades jag somna.

Så jag orkade inte träna så intensivt som jag brukar träna.. Det räcker nu, haha. Imorgon vilar jag sen beger jag mig till jobbet..

Nu? Duschen!

Typiskt mig!!

OH!! Jag hatar när man öppnar mailen och får en chock. Jag hade totalt glömt bort att jag skulle ha min mail under uppsikt.. Tur att jag öppnade den nu och lyckades svara på 2 viktiga mail. Jag ringde förgäves till personerna som skickat mailen. Smartskaft som jag är så glömde jag att det var söndag.. Fick panik där en stund haha.

Usch men nu är dom iallafall besvarade och jag håller tummarna för mig själv. Som det ser ut nu så kommer inte jag få mina lugna lediga dagar och jag har bara mig själv att skylla. Lika bra för då är jag igång. Vi oansvariga människor som skjuter upp saker och ting hela tiden borde få fängelse. JAG LÄR MIG ALDRIG!


Nu ska jag träna :) och beklaga mig lite hos mitt hjärta och säkert få en utskällning med "Vad var det jag sa.." som efterföljd. Jag förtjänar det, haha. Puss på er ansvariga

Vimsig man kan vara.

Haha märkte precis att jag inte hann avsluta mitt förra inlägg.. Orkar inte uppdatera den så struntsamma :)
Hursomhelst så jobbade jag VISST på kvällen. Jobbade på mitt ena jobb till 13 och åkte raka vägen till gymmet och sen till mitt andra jobb. Snacka om galet! Trodde jag skulle gå in i väggen.. Jobbade till alltför sent.
Mitt hjärta mötte upp mig och vi åkte hem och sov. Eftersom jag inte hann med någon träning idag så hjälpte han mig med några övningar vi gjorde i lumpen. Wonderful, för stunden. Inte i efterhands.. Jag har typ träningsvärk? Konstigt. Jag har ändå vart igång rätt ordentligt men jag gav min rygg och sidor en riktig omgång imorse.

Efter åkte vi och grillade med några troende medmänniskor. Jag hann inte delta så mycket eftersom jag var tvungen att skynda mig till jobbet. Kom hem för en stund sedan. Känns som om det enda jag gjort är att springa runt! Kan seriöst inte minnas sist jag var hemma så länge att jag började få ångest. Jag har tyvärr haft tankarna på mig själv vilket gjort att min familj och andra hamnat lite åt sidan.. Men det blir så ibland när man har saker att göra och milstolpar att nå. Jag vet att det, t.ex må stå om mitt hjärta i inläggen men de betyder faktiskt inte att jag spenderar dagarna långa med honom. Vi har försökt ta vara på varje chans att ses. T.o.m när han har ärenden att göra på min sida av stan så får jag följa med honom om de så bara handlar om en halvtimma eller när vi slutar samtidigt från jobbet och hittar på saker tillsammans. Det är inte samma sak att sova med mitt hjärta som att umgås med honom. Som tur är så kommer de här i korta perioder.  Ett stort plus är att vi förstår varandra :) Också en av de viktigaste grunderna i ett förhållande! Glöm inte er själva i kärleksdimman men se banne mig till att inte glömma bort er kärlek som också behöver er. Samma med min underbara familj.. Kan inte heller minnas sist jag kände " Shit vad jag vill vara på jobbet just nu" när min mamma är lite extra jobbig :) Längtar till imorgon för då är jag ledig ledig ledig till 110% förutom träningen men efter det ska jag se till att ligga och se på tv HELA dagen. Jag längtar.. Trots att jag va ledig från jobben för ca 1 vecka sedan så sprang jag ändå runt och gjorde massa konstigt haha. Imorgon är det min day off med min familj. Alla är lediga så vi får se vilka bus vi hittar på :) På tisdag ska jag hinna med med mina ärenden och mailande.

Nu ska jag inta sovställning.

Poor Island..

Det har varit en helt galen dag.. Jobbade till 20 idag. Sen åkte jag och mitt hjärta till väsby en snabbis med hans kompis. Kom hem för en liten stund sedan. Jobbar imorgon.. Men som tur är så jobbar jag inte till så sent så jag ska straight to the gym efteråt och rensa gifterna. Jag ska se till att vara kvar en extra lång stund så jag ska nog lägga mig strax så jag får mina timmar och orkar med jobbet och med extra mycket träning! I helgen ska jag antagligen ta de lugnt. På lördag ska vi nämligen grilla med några personer från
Vi ses :)


Förresten?! Varför är det så typiskt att jag missar saker när jag befinner mig på jobbet? Herregud, Massa varma tankar till dom drabbade på Island.

God kväll på er..

Hoppas ni mår bra. Idag har jag jobbat få timmar sen tagit mig till träningen. SKÖNT säger jag bara.. Känner mig redo för sömn. Imorgon kör jag långpanna på jobbet :)
Dagen har varit Ok, vädret har varit helt underbart och jag har varit glad. Suttit och sjungit med pappa framför youtube. Jag har ganska bred musiksmak men jag tror inte jag är ensam om att tycka att musiken nu för tiden inte är densamma som den va när mina föräldrar var unga? Jag gillar dagens låtar, absolut. Men dom har inte lika mycka glans som förut. Titta på dom riktiga artiserna som te.x Bee Gees och Earth, wind and fire? Barry White! Barbara Streisand! Ser ni sådana röster idag? Sådana konstnärer? Det finns nästan inga jämnfört med förr som fortfarande förtjänas att kallas artister. Jag bojkottar Reaggeton eller hur de kallas. Jag håller mig till Old School.. Trots att jag inte ens var född då så känner jag mig tryggare och gladare med sån musik. Fast det är inte så konstigt när man har en sån musikgalen pappa som jag har. Min far.. Han brukar alltid tvinga mig sätta på låtar från hans tid när vi åker bil. Eller när vi åker i timmar ner till våra rötter, ja då plockar han fram skivorna :) Det är så jag lärt mig texterna utantill. Speciellt min pappas favorit, Barry White. Där hade i en riktig sångare..

Nog om låtar och mina åsikter. Jag är väldigt trött och ska sova.. Jag hoppas att ni har haft en trevlig dag med era nära och kära :)

Idag är jag babblig så bered er..

Hej mina få men trogna läsare :) Visst hade vi fint väder idag? Jag ryser till.. Äntligen är det påväg. Fast jag måste tyvärr erkänna att min favorit årstid är början av hösten. Men nu känns sommaren som nr 1 efter den hårda vintern vi haft. Jag hann njuta lite på väg till jobbet och under jobbet på uteserveringen men mestadels satt jag inne och fick njuta av att se förbipasserande njuta av solen. Kom hem för en stund sedan..

Inatt fick jag verkligen sova ut! Och vet ni? Jag bojkottade promenaden. Trodde jag skulle vakna runt 07 då solen inte tittat ut ordentligt för promenaden eftersom jag visste att solen skulle värma under dagen. Men jag vaknade 09.30 med ett strålande humör och med en dutt av ångest för att ha missat dagens mini träning men den försvann rätt snabbt efter att jag kom på att jag skulle unna mig i en rolig grej innan jobbet.. Ibland är de trist att jobba kvällar men vad gör de när man hinner med roliga saker innan? Fast imorgon är det dags att återgå till mitt vanliga jobb. Slutar tidigt så jag ska iväg och träna efter jobbet.

Längtar till Maj månad! Massa roliga händelser.. Plus att det är bara ett steg till, till Juni och få tillbaka skatten. Jag tror inte ni fattar hur glad jag blir när jag tänker på det. Hur många av er stackare försökte sänka er procent av skatt för att ni inte är tim-anställda och pga det fått betala tillbaka? Haha! Snälla berätta för jag vill gärna höra hur det gick för er "överlistiga" människor som försökte intala mig att göra samma. Nej nu ska jag inte vara dum..

Iallafall! Maj månad!...Så ska jag på bröllop och ha de mysigt. Förresten så gifter sig en vän till mig nu i april. Jag är så glad för hennes skull att JAG blir stressad. Haha :) Massa bröllop på ingång..
Nej jag måste sluta skriva och intala mig på sömn. Men jag är så himla pratglad att de inte är sant. Och lycklig! Äntligen visar sig saker och ting resultat. Jag älskar er! Förstår ni det? Jag älskar min familj, mitt hjärta och mina vänner som står ut med mig!! Riktiga människor med riktiga själar. Gud välsigne er.. Ni förtjänar det bästa av de bästa. Hejdå! :)

Sömn finns inte i mitt system just nu.

Är det okej att vara såhär pigg? Haha :) Jag känner mig alldeles för pigg.
Kom hem från mitt andra jobb för inte så längesedan. Blev ringd precis när jag blev klar med träningen. Kändes inte sådär roligt eftersom jag va inställd på att gå hem, få naglarna fixade och sova. Fick ingen sömn efter mitt tidigare inlägg. Kanske därför jag är såhär pigg? Må så vara men jag tror starkt på att träningen verkligen tagit över min kropp till 110% och gett mig massa extra energi.. för det är så för mig. Jag blir trött för stunden efter träningen, men efter någon timma då är jag världens piggaste.

Nu ska jag smsa mitt hjärta som inte var så pigg och grinig. Han blev ännu grinigare när jag kallade han för Butter (Han från dom 7 dvärgarna) i telefon.. Så nu ska jag messa ett fint sms och hoppas på att de första han gör när han vaknar är le :)

Vi hörs tidigt imorgon bitti. Morgonvädret blir perfekt för en powerwalk!
Nu tror ni säker det kommer bli soligt men de kommer det inte att vara på min walk. Jag väljer lite gråare väder för powerwalks fast soligare väder på promenader. Get skillnaden? Haha nej nu måste jag sova. Ha de så bra!

Hala Madrid no matter what.

Många Madrid fans ifrågasätter laget när de förlorar en match.. Jag har aldrig ändrat åsikt över mitt kära lag. Förlorare som vinnare så har de mitt stöd :) Ni skitzos som byter favoritlag. Har bara en sak att säga: Eff You :)

Igår efter jobbet hade jag och mitt hjärta saker att göra så vi åkte in till stan. Vi njöt även av vädret och han överraskade mig genom att ta mig till stadshuset. Jag har aldrig sett en sån finare utsikt i Stockholm så jag satt där mållös och fascinerad..
Efter det gick vi och åt på en helt galen restaurang. Och senare hämtade vi upp hans bil och åkte hem till mig.. Han och min far skulle åka tidigt till verkstaden med bilen. Eftersom en vän till honom var i någon mild version av nöd så väcktes vi halv tre på natten och gick ut. Jag har med andra ord inte sovit ut ordentligt och tyvärr hindrar mig från att åka till gymmet.. Jag ska försöka sova i en timma för att senare bege mig till träningen. Ogillar starkt att vara såhär trött! Speciellt när man är ledig från jobbet och vill hinna med en del. Jaja, får väl fixa resten imorgon..

Så God morgon för er och God natt för mig igen :)






Jag måste börja lägga upp bilder..

Hala Madrid!

Lördag! Idag möter mitt kära real madrid andras kära barcelona. Min pappa har bjudit några vänner hit och mitt hjärta plus lillebror att se på matchen på vår stora tv. Jag och mamma? Ja, vi får inte vara här iochmed att det är Boys Night haha. Tur så är det bara massa Madrid fans här :)


Nu ska jag till jobbet. Senare ska vi samlas hos en kompis och ha de trevligt! Så vi hörs, ses och läses haha..

Våren flyr..

NEEEJ! Fy vad dåligt av Sverige. Jag hade typ planerat min vår outfit och så möts jag av regn? REGN? REGN?! Ja det kanske inte är hela världens men är det inte dags för lite strålande sol som håller i åtminstone 4 dagar?

Idag är jag pigg! Så jag har packat väskan med träningskläderna och funderar på att åka till gymmet efter jobbet. Tur att jag slutar tidigt så jag slipper trötta ut mig och vakna trasig imorgon:) Igår fick jag förresten pröva på en annan avdelning. Fick stå nere i hallarna! Att det är en ganska så stor skillnad mellan uställarna och besökarna kan man lugnt säga. Men jag är laddad.. Nu ska jag äta min banan som ligger där och väntar på mig. Ha det så bra

Våren vankas

Hej allesammans :) Ni morgon nissar.. Kände ni värmen imorse? Solen sken när jag tog tåget till jobbet. Jag var varm och överlycklig. Tyvärr var jag riktigt trött imorse när jag vaknade till jobbet. Ska nog inte träna kväll något mer efter igår. Plus att man märker att man varit på gymmet alldeles för länge när äldre kvinnor börjar sucka för att man haft maskinen för länge. Oschysst, om ni frågar mig eftersom det finns 3 likadana brevid. Det är ju betydligt mer folk på eftermiddagarna än på morgonen..

Det har varit en ganska mysig dag annars. Firade min moster och bakade två goda kakor med min kusin! En med choklad och en ljus kaka med glasyr och mandel ovanpå. Mumsi! Fast jag åt knappt. Det var roligare att se de avnjuta kakorna..

Iallafall så ska jag lägga mig med mitt fina hjärta i telefon.

From me to you :)

Jahapp, en ny dag. En ny trist dag! Jag har absolut inget att säga förutom att jag hoppas att vädret blir bättre till min resa. Visserligen skiljer sig inte Englands väder så mycket från Sverige. Men det är en helt annan typ av kyla därborta.. En mildare kyla typ? Hoho. Hoppas iallafall att solen skiner när jag åker. Igår kväll träffade jag en vän till mig och vi hade jätte mysigt. Åt mat,godis,chips och allt va de innebär. Min träning igår morse känns så meningslös haha. Jag och min vän vaknade 04, av vissa anledningar, imorse men jag tror att hon drabbas mer av det än jag. Hon åkte nämligen till jobbet medans jag fick åka hem. Hihi..

Förutom det så har jag börjat vakna till om nätterna igen. Sömnrubbningar, Hej! Trodde de hade lagt av men dom tog nog bara semester för att komma tillbaka och ge mig ytterligare ett helvete. Mamma säger att det kan vara oro. Omedveten oro skulle jag isåfall kalla de. Visst ger vissa tankar mig magknip men att de ska komma och påverka min sömn så mycket som dom gör just nu? Var iallafall och handlade ett bra te på hälsokost butiken och drack en nyligen.. Kvinnan sa att den stillade oro och var avslappnande. Den har hjälpt lite halft.
Nåväl, Ska hoppa i träningskläderna och bege mig till gymmet.

From London with love.

Hej igen :) Lustigt att mitt blogg skrivande går som en bergoch-dal bana. Påminner om när jag brukade skriva dagbok.. Jag bad typ om ursäkt till min dagbok för att jag inte skrivit på flera dagar och jag lovade hela tiden att bättra på mig men de gjorde jag aldrig haha.

Därinne sjungs de kareoke för fullt. Massa Ricardo Arjona och Marc Anthony. Vi har ätit gott och äggen har ännu inte blivit hittade. Inte att de spelar roll för mig. Det var ju jag som gömde de!
Tog en paus eftersom min hals inte pallade trycket. Förutom att vi fick gäster rätt tidigt så har jag varit och gymmat ännu tidigare. Jag är helt slut och måste sova! Imorgon jobbar jag från Förmiddag till morgon.. Bokstavligen.
Söndag ska jag nog bara sova ut.. Haft rätt intensiva dagar.

Förresten är London klappat och klart! Äntligen får jag besöka drömstaden för andra gången! :D Men nu är det hotell och inte hostel. Får se ifall hotellen håller måtten..

Vila i frid.

Hej allesammans.
Jag vill dedikera det här inlägget till en vän. En vän som jag kommer ihåg som en av de godhjärtaste killar jag mött.. trots att vi slutade umgås så var det alltid lika kul att träffa honom och minnas dom yngre och galna dagarna alla hade tillsammans. Speciellt hemmafesterna! Vilka fina minnen..

Jag kommer av respekt inte skriva exakt vad som skett. Däremot vill jag önska honom fred och att han kommer alltid finnas hos oss. Massa varma tankar till familjen och massa kramar till hans bror. Må du vila i frid vännen..

Ni därute. Var rädda om det ni har! Njut av varje stund hos era nära och kära. Ni kan aldrig veta när det är dags att ge sig av.. Ert liv är inte förutspått. Så se till att ta vara på möjligheterna. Glöm inte att göra eran omgivning påmind om hur viktiga dom är för er och vad de betyder. Som sagt ni kan aldrig veta när det är dags.

Så hälsningar till er därute och var rädda om er.


RSS 2.0