.nodnoL

Godmorgon!
Vilken freakig natt. Jag sov en siesta på 5 timmar igår eftermiddag och den förstörde hela min sömn.. Trodde inte den skulle påverka men jag hade så fel :( haha! Är iallafall pigg.
Satt och tittade på resor till en av världens bästa städer.. nämligen London, The place to be. Jag visste att jag skulle åka tillbaka snart efter min sista resa dit men jag trodde aldrig att jag skulle få nostalgi redan nu! Så planerna är att åka 3 dagar endast. De krävs för att shoppa litegranna nu när min kära resekamrat visat mig stället.
När jag åker förblir ännu en hemlis eftersom jag vet att jag har många haters som läsare! Hoho. Skulle lätt ta med mitt hjärta men han blir ju skakis så fort vi närmar oss en butik här i stockholm så han skulle få PANIK därborta.

Nej nu är de dags för min morgon rutin :) vi hörs!


Jag kan inte vara sömnigare.

Vilken hemsk kväll, natt + morgon! Haha. Jag vill bara sätta mig ner och gråta.
Tur att min deklaration är hemma och att jag kan tröst titta på den. Den ska bannemig hjälpa mig i sommar ifall vädret visar sig vara lika kaotisk som förra sommaren. Nej usch vad jag längtar till Juli, inte bara för min födelsedag, utan för att det är då jag gillar att åka bort. Dom två sista veckorna i juli regnar de nästan alltid..
Eller ska jag spara pengarna och åka bort i december? Högskolan då? Jag vill ju inte åka utomlands under skoltid. Hur är de här med lov? är den 1 månad? Kanske kan smita iväg till thailand i 2 - 3 veckor iallafall =) ..

Nu ska jag sätta på mig träningskläderna. Ska iväg till träningen.

I´m head over heals!

Hej ni glada och ledsna :)
Hoppas ni alla haft de mysigt. Jag har haft de jätte trevligt. Igår(fredag så vi kanske ska säga förrigår?Hm..) var jag på bio med mitt hjärta. Vi båda var helt slut eftersom vi hade jobbat så att varva ner på bio kändes som ett utmärkt val. Problemet var bara att han somnade en halvtimma innan slutet.. Osis. Jag höll mig iallafall och var helt spänd! Vi såg, eller jag såg, på Shutter Island. Grym film! Jag rekommenderar verkligen :) En annan jag rekommenderar är Lovely Bones. Flickan från Ovan. Ni har säkert sett trailern om flickan som blev våldtagen och mördag vid 14 års åldern och är kvar i mellanvärlden/limbo what so ever.. Jag minns när jag läste boken för många år sedan på engelska så hoppades jag på att de skulle göra film av den. Och nu, nästan 5 år senare så kommer den ut. Jag såg halva hos en vän, sen somnade jag. Men jag minns den så jag vet att den är värd att se! Och passa på att läsa boken också.

Efteråt åkte vi hem.
Äntligen fick vi sova ut ordentligt! Båda var lediga och de kunde inte bli mer perfekt att vakna och somna om med gott samvete haha. Efteråt lämnade han mig på middagen jag skulle på och jag har precis kommit hem :) Mysig dag om ni frågar mig.. Varit omgiven av älskvärda människor.
Sen har jag inte gjort mer förutom att kolla på resor. Har fått min deklaration och jag kan seriöst inte vara gladare. Slipper tänka på att jobba hela sommaren och kan unna mig i en finfin resa.

Nej nu ska jag titta på tv och somna! Ska upp tidigt och gymma.




Sex rehab.

Jag ligger här på sängen och tittar på sex Rehab på femman. Helt galet..
Blir lite avis på de som sitter och röker i programmet. Dom sitter där ute och snackar strunt med en cigg i handen. Oh jag blir nästan lite ledsen. Fast ändå väldigt stolt över mig själv. Jag har inte rökt på över 3 veckor nu :) Slutade nästan helt förra året vid samma period men började igen i samma veva som sommaren kom. Nu ska jag banne mig inte börja igen!

Iallafall, idag har jag jobbat och tagit en sväng förbi gymmet. Ogillar att träna på kvällarna för det alltid är så mycket folk och man måste alltid vänta på maskinerna. Eller så stöter man på någon och pratar iväg minuterna. Känner någon igen sig?Haha. Jag har alltid varit en träna-på-morgonen människa och jag trivs bäst så. När jag jobbar som jag gör så hinner jag inte gymma i 2 timmar innan jobbet . Istället går jag en rask promenad i 1 timma, hem, duscha och snabbt iväg till jobbet. Eftersom en runda inte fanns i mitt system imorse så fick jag ta mig till gymmet efter jobbet istället. Underbara pappsen kom och hämtade mig så jag slapp åka kommunalt..

Nu ska jag gå och lägga mig. Vill vara extra tidigt på jobbet så jag kan fråga min chef om mitt schema till nästa vecka. Helt sjukt att jag först får höra att alla är lediga och sen får jag höra om Hundmässan. Vadf*n! Jag är helt ute och cyklar ibland. Jag ska börja skriva minneslappar.....


Tack för ännu en dag!

Hallå där mina få läsare =)
Jag har så fruktansvärt ont i magen och jag tror inte ni behöver vara rymdforskare för att förstå varför, va! Usch vad jobbigt det är att vara tjej ibland. Tur att mitt hjärta då snabbt fanns till hands igår och tog mig till barkaby med bilen. Jag köpte världens mysigaste och mjukaste kudden på jysk. Jättefina vaser till vardagsrummet på Ikea och hårfärger. Har jag förresten berättat att jag blivit brunett? Hm.. Det var mer än 1 månad sen. Enda problemet jag har är att jag måste färga de rätt ofta i och med att jag va så blond innan. Får rätt fina slingor när färgen lagt sig ordentligt men sen försvinner färgen och där sitter jag med en blandning av mitt förra och nuvarande hår haha. Många tycker jag ska låta de vara för att det är fint som det är.. Tack men Nej tack. Jag ska nog färga det igen men sen får de räcka. Jag kommer bli blond igen.. Det kommer att bli en jobbig process men ingen kommer någonsin ändra mina känslor för mitt gyllene hår.
Sen åkte vi hem till mig och jag fick prova min nyköpta kudde. OH! Vad jag längtar tills jag får vila mitt huvud där i natt igen.

Idag har jag varit och tränat som en idiot på gymmet. Imorgon sätter jobbet igång igen och jag kan knappt bärga mig till fredag. Då ska jag ha en awesome weekend. Längtar ihjäl mig..

Nu ska jag dansa runt hemma..

Jag är lycklig!
Och jag älskar Min familj + mitt hjärta.



Hur i fridens namn kan de vara så kallt i mitt rum?

Det är något fel! Mitt rum var iskallt inatt. Sådär iskallt som de va innan jag köpte min matta. Jag blev van med kylan då men efter att min stora "päls"matta kommit och tagit plats.. Ja då slutade det att vara sådär kyligt och jag kunde t.o.m sova på golvet. Haha! Vilket leder tankarna någon annanstans, häromnatten så skämtade jag lite med mitt hjärta och han fick för sig att låta mig lida genom att lägga sig på mattan med mitt överkast. Jag kunde inte bry mig mindre så jag lät honom sova där. Han skulle upp och jobba och jag hade inte lust att lägga ner energi på att be honom lägga sig i sängen igen.. Så han somnade där! Kändes faktiskt rätt skönt att få sova själv i min stora säng och ändå känna hans närvaro. Som en hund som skyddar mig liksom =) haha nej nu ska vi inte vara taskiga. 05 på morgonen kom han mumlade något och kramade mig. Haha på dig hjärtat..

Klockan börjar närma sig 21.00 och jag är jätte trött. Har jobbat hårt plus att jag sov jätte konstigt inatt och drömde massa konstiga saker.. Så jag ska nog bege mig till rummet och sova. Ska följa med min lillebror till skolan och därefter går jag förhoppningsvis till spåret och joggar. Annars blir de en rejäl powerwalk.. hursomhelst så måste jag till jobbet och jag känner att ifall jag inte rensar kroppen med riktigt frisk luft så kommer jag antagligen däcka och tappa mat på någon gäst eller så. Oj må det inte hända!

Nej! det börjar bli försent, jag orkar knappt hålla ögonen öppnafwnaifnoniiiiinnnnnnnn ZZzzZz..........

HAHA skojade. Gud va torr humor!

ärligt talat nu, Borsta tänderna, kamma håret, bädda ner mig och läsa dagens Ave Maria.

Jag önskar er det bästa av de bästa!


Brrr!

Hej min stackars undersåtar.. Ser att ni besökt mig flitigt under de här dagarna jag inte skrivit. Det var ju snällt :) Mindre snällt av mig som inte ens skrivit något för att visa att jag lever.

Jag har haft massor att göra. Jag har jobbat som ett fån, träffat min familj och varit med mitt hjärta. Plus massa andra småsaker som inte spelar roll haha. Idag var jag ledig! Fast de har knapp känts som det eftersom jag varit igång 80% av dagen. Jag har inte tränat på en över en vecka nu i och med jobbet så jag tränade hårt idag. Till beyonce och stereo love i öronen. Har ni förresten hört Lady Gaga och Beyonces låt? Har ni sett videon?! Om ni inte har så kolla på den, bums! Den är lovely.. 2 stora artiser har gjort en stor hit. Och videon är makalös.
Sen åkte vi till Ica. Jag har länge varit sugen på "ceasarsallad" med kräftor. Jag är så trött på kyckling så de finns inte.. Jag la ner köttätandet ett tag. Dels för att ingen i min familj äter så mycket kött utan vi föredrar fisk och Ja.. kyckling, haha, och för att jag fann kärleken i kokt kyckling med grönsaker...

Såg att Fuerza Chile fått ihop en enorm summa pengar! Känns bra i magen av att de gjort det och jag hoppas att pengarna går dit dom ska! Jag menar inte att ni som höll "evanemanget" kommer att behålla något. Det vore hjärtlöst och efter det som hänt vårt folk så tror jag nog att många börjat tänka sig för innan de begår nå.. klavertramp :) utan att myndigheterna i Chile använder det till dom drabbade. Nej hörrni! Jag måste faktiskt lägga mig och sova. Jag jobbar imorgon.

Suck, så ja de var min lediga dag..

förtvivlad

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag är chockad.

Jag får inte ur mig något, inte ett enda ord, inget inget.. Jag är bara glad att min familj i chile mår bra trots omständigheterna. Vad jag vill göra nu är att hämta alla hit! Öppna mitt hem för dom. Men jag kan inte. Jag känner mig hjälplös.. Vet inte vart jag ska börja. Vill åka dit men får inte pga det som hänt. Jag har fått tillbaka mina magsår efter den här veckan. Jag får inte ens i mig en ordentlig matbit utan att vilja spy upp det. Jag får lust att lägga mig på sängen och bara stirra blint på väggen. Jag har gått runt och bett till Gud ett flertal gånger.
Ser ni, gott folk? Ser ni vad som håller på att hända? Det som står skrivet i Bibeln håller på att hända. Har ni inte läst bibeln,så läs den. Annars gå direkt till Matteus 24, mening 7.

Snälla ni som egoister. Öppna era sinnen och hjärtan.. För en gång skull. Ni vet inte ifall ert liv tar slut imorgon.. Jag vet inte heller. Det enda jag vet är att jag bugar mig inför Guds kraft och makt. Jag är beredd. Det är de enda jag har att säga. Inte ens mitt hjärta, som behandlar mig som sitt eget liv, har makt nog att rädda mig från min djupa ångest.

Ni kommer få se. En efter en.. Det här är bara början.


/ Förlåt ifall jag gör er upprörda. Men det är mina tankar, mina åsikter. Och sist jag kollade så hade vi yttrande frihet här i Sverige. Inget kommer få mig att ändra mig. Speciellt inte era försök.

RSS 2.0