Uppe med tuppen!

Okej, inte bokstavligt talat men jag var uppe rätt tidigt.. Firandet av min födelsedag gick snabbt! I fredags var jag och åt på Jensen's Bøfhus med mitt hjärta, min bror och min brors sambo. Vi hade en trevlig stund men den vart kortvarig eftersom att alla skulle upp tidigt dagen därpå. Lördag morgon stod jag med mamma och förberedde allt till kvällen då släkten skulle komma.. Vi hade hur kul som helst och jag kan lugnt säga att jag sov som ett barn den natten. På morgongen sken solen och jag som ogillar solsken på morgonen gick upp och skulle lägga täcket ovanpå rullgardinen och fönstret. Vad tror ni händer då? Jo gardinen lossnar och jag får allting på mig.. Min bror och hans sambo tittade på mig och somnade om. Mitt hjärta kollade knappt på mig, haha. Inte förrän jag lagt mig ner hörde jag honom skratta åt mig. Schysst :) Sen träffade vi alla åter igen och åt det som blivit över. Vecken i övrigt har gått lite segt. Jag jobbar HELA veckan! Ända in i söndag :) Ledig en dag och en back to work. Så det är praktiskt taget så min vecka sett ut och kommer att se ut. Ha så fint :)

Vilken jävla otur.

Ursäkta mitt ordval.. Jag fick en mindre bra nyhet i förrigår som gjorde mig väldigt nere. Var nere hela dagen igår och jag hoppas att jag slipper känslan idag. Vet att det inte är hela världen och att det kunde varit värre men jag ville verkligen det här. Ville det so bad! Jag vill vara lite nedstämd för när det är över kommer jag att hoppa upp i sadeln igen och vara starkare än någonsin.. och hoppas på nästa år! Min bror ringde mig och försökte peppa mig genom att säga: "Det är lugnt! Ta det nästa år! Du har hela livet på dig.. Eller vänta.. Vi dör ju nästa år". Haha schysst.. Sorry för att inte är riktigt klar med det jag säger. Låt oss hålla det hela enkelt :) Idag ska jag jobba till eftermiddag och senare ut någonstans.. Inte ut och dansa, utan ut på stan och äta middag. Imorgon väntar gymmet samt mitt lilla kalas :) haha! Vill helst vara pigg och fräsch till det. Vill även ha en heeel del energi då jag vet vilken energikrävandr släkt jag har. De lär suga musten ur mig! Sen får vi inte glömma Chiles match idag. Nu ska jag göra mig i ordning. Jag önskar er alla en jätte fin och trevlig dag. Håll hårt om varandra!

Snart natt.

Jag hat varit igång praktiskt taget hela tiden. I natt var det en rätt så konstig natt! Sov hos mitt hjärta, vaknade för att se på Chile matchen, när den var slut åkte vi till Arlanda för att lämna av en vän, kom hem och åt frukost sen däckade vi fint igen. Känns som om jag upplevt en extra dag haha. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och trött är bara förnamnet :) jag ska sova i några timmar innan det är dags att stiga upp till ännu en fin dag och mitt jobb :) hoppas jag är lika positiv imorgon när jag vaknar bara.. Haha. Sen ska jag äntligen fixa det efterlängtade gymkortet. Var alldeles för längesedan! Det är mina gamla jeans bevis på.. Usch. God natt :)

VÄLKOMMNA TILLBAKA!

Jag har inte skrivit här på flera månader.. Känns sjukt att komma tillbaka må jag säga :) Så vad har hänt? Jag kan börja med att säga att jag fick GRYMMA JÄVLA betyg så förhoppningsvis kommer de att ta mig någonstans i livet :) För er som inte fattat så är jag klar med skolan. Hade en tuff period mellan jul och april. Jag förstår mig inte på människor som inte kan vara glada för andra utan envisas med att förstöra och hitta på saker? JÖSSES! Tjejen jag trodde skulle vara en bra vän blev istället ett arsle vars ansikte jag ville trampa på... dagligen. Nej, nu ska vi inte vara sånna! Vad mer har hänt? JAG HAR TAGIT KÖRKORTET! Haft det i snart ett halvår. Det känns bra att inte vara begränsad :) Jag har kört som en galning. Mitt hjärta och jag är fortfarande ETT och jag är glad som vanligt. Jag har fortfarande söta små vänner som värnar om mig och jag fyller år i helgen! Jag hoppas att ni börjar trilla in hit som förut. Vänner som ovänner :)

RSS 2.0