Hej

Oh! Måste fördriva tiden litegrann känner jag. Pappa sover, mamma ser på tv och min bror spelar.. Jag vill inte sova för då kommer jag vara supervaken på planet, jag vill inte se på tv för att jag kommer somna och jag orkar inte spela HALO för de känns som om jag spelat alla banorna..
Tufft. Jag får väl skriva ner en lista med saker som är viktiga att ta med sig, förhoppningsvis (eller inte..) kommer jag på något jag har glömt.
 
Just det, min chef har ännu en gång glömt bort att betala mig :) SKÖNT. Får väl bli en anmälan ändå efter Spanien. Jävla idiot chef fyfan vad arg jag blir nu igen. Bara för de ska jag smsa henne, struntar fullständigt om hon ligger och sover. JÄVLA ....


Packas

Dagens! Idag har jag segat hemma och åkt till centrum med pappa. Jag behövde en bikiniunderdel.. Känner att jag måste växla lite. Och så har jag packat :) Fast det är inte klart ännu.. Mina föräldrar springer runt med tvätten så jag väntar på att få packa mer. Skönt att jag inte har lika mycket som jag hade till egypten. Hade ingen koll då, men nu känner jag att jag har någon susning om vad som ska packas ner eller inte eftersom jag fortfarande minns vad jag använde därborta. Usch nu blev jag nostalgisk.. Vill iväg dit igen!


Nu ska jag spela HALO 3 ODST.
Köpte ett spel idag, F.E.A.R haha. Den är hur läskig som helst men jag trotsade mig själv och köpte den.
Är förresten väldigt trött och vill sova men jag ska spara mig till planet :) Gillar att sova på plan. Synd bara att det är lite obekvämt..
På återseende!

Känslig dag.

Idag är ingen vanlig dag.. Idag är det nämligen min farmors födelsedag. Min underbara farmor som gick bort förra året i Januari. Jag sörjer henne fortfarande och de förstår ni nog.. Men jag sörjer henne som om de vore igår allt hände. Min fina vackra farmor, jag saknar och älskar dig. Tack för att du än idag dyker upp och ger mig dina bästa råd. Q.E.P.D!

Idag var jag med mitt hjärta och har bokstavligen hängt hos honom hela dagen. Han skämde bort mig med chocklad, mat, pussar, kramar, massage och massa mys. Kan inte förstå att jag ska vara borta från honom ytterligare en vecka. Jag åker till Spanien medans han blir kvar med sin familj! Jag, smartskallen, satte på mig shorts och möttes av världens regnskur. Så de var bara till att sätta mig i hans bil och få skjuts hem.
Tanken var att jag skulle packa idag men så vart de inte, så imorgon dyker jag in i min stora garderob och börjar vika. Det ser ut som vadsomhelst förutom en garderob. Lär få ta till strykjärnet i samma veva :) Skönt att få komma bort från regnet.. Endast regnet! Fast de får gärna upphöra under flighten för jag hatar att flyga i regn.

Förresten fick jag bilderna från mitt hjärta, så ni som har mig på face, ta er in på mitt fotoalbum och skåda ett av världens sju mirakel....... och så pyramiderna. Haha skämt å sido, ta er en titt.
Ha de så bra

2day

Wow va vädret förändrats drastiskt.. Märkte de igår kväll när mitt hjärta kom med sin vän och plockade upp mig.
Ändå har jag trotsat det och satt på mig en svart tygkjol haha! Imorgon lär jag väl gnälla över att jag är förkyld.
Vad gör de när jag på söndag gör mig redo till Barcelona, Spanien? Blir skönt att skippa alla fjortis ställen som torrevieja/alicante. Nu blir de massa värme och lite sevärdheter! Längtar.

Idag har jag shoppat lite saker och även visat min kusin fru runt i centrum. Pappa fick en underbar jeansskjorta som sitter perfekt på honom! På kvällen är de tacos.. Trots de gråa vädret så är mitt humör på topp!


Ha de nice..

GOD DAG!

Jag var uppe tidigt idag. Var helt svettig och kände mig allmänt snuskig.. Igår grillade vi med familjen och några vänner. Sen begav jag mig till en kompis i norrviken.. Där satt vi några st, pratade och drack lite vin. Vi hade pratat om allt möjligt så vi började med "Jag har aldrig" Haha. Måste varit år sedan jag spelade de spelet.. Pappa hade varit och lämnat min bror hos sig så han plockade upp mig på vägen hem.

Idag är mina gäster och hälsar på min farbror. Trevligt :) Jag har äntligen fått mina pengar från min chef! Det krävdes rätt mycket + en arg pappa som hälsade på henne. Usch jag tål inte ens att se henne.. Väntar iallafall på en samtal från en person som lät väldigt intresserad av mitt fall. Får se vart de leder.. Jag vägrar sitta med armarna i kors och det vet dom flesta, speciellt ni som känner mig.

Nu ska jag städa lite och börja skriva ner vad jag ska ha med mig. Ska börja packa smått imorgon!
Ha de så bra

Äntligen

HEJ! Idag har de varit en mysig dag. Jag har nämligen besök från växjö :) Min kusin + familjen. Världens gulligaste döttrar. Går liksom inte att undgå från att krama och vilja vara med dom hela tiden. De kom igår och efter ett tag så klantar jag till mig, som vanligt, och tappar ett glas rödvin på hela mig. Hur stor är chansen liksom? Oh blir så arg.. Har verkligen sådana dagar ibland.

Idag har jag varit och tränat. Känner att jag laddat om efter Egypten så de var dags att ställa sig där igen. Perfekt att jag inte tappat kondisen! Älskar det. Nu ska vi snart ta oss till kista och kolla småsaker. Mitt hjärta är hemma nu och jag blir helt dum vid tanken, är så fruktansvärt glad. Trots att jag hade honom i 2 veckor när vi var i Egypten.. Ni som känner som jag med era partners förstår mig!

Ha en bra dag

Today.

Trevlig kväll igår :) Min fabrors fru tog med sig världens godaste smörgåstårta. Faktiskt den enda jag kan äta, tonfisk och skagen. MUMS!

Snart ska vi iväg till Fittja och se på matcher. Inte varit där på flera år så jag undrar hur de ser ut nu.. Vädret är inte sådär fräscht men jag satsar på jeansshorts. Pappa vill att jag ska köra dit men jag vet inte riktigt. Jag är inte på humör för att stöta på människor som inte sköter sig i trafiken. Inte på humör för något faktiskt.. Så rubbad som jag är just nu lär jag börja gråta bara för att jag stöter på en människa som glömt bort vad blinkers är. Om ni undrar varför jag mår som jag mår så kan ni läsa längre ner om mina f.d chefer. Trots att de gått två dagar så kan jag inte släppa det. Jag vill bara att mitt hjärta kommer hem så jag kan krypa ner i hans famn och höra hans fina röst..  


Vackra Pauli åt vänster och Jag åt höger :)


Tack för en trevlig kväll

Gog dag god dag! Igår var, till en början, en dålig dag jag har för första gången blivit påhoppad av två, s.k seriösa och mogna, chefer. Jag vart helt paff och förstod ingenting.. Jag krävde det jag skulle och det fick jag. MEN de tog på mina krafter och jag mådde inge bra. Mår fortfarande inge vidare.. usch. Om ni tror jag satt där och var tyst så tror ni fel. Ni som känner mig vet och jag lät inga åsikter gå miste utan jag framförde dom. Det värsta var nog när hon drog in mina morbröder i det hela på ett väldigt fult sätt. Men som sagt jag fick min vilja igenom. Kände mig som en buissnes woman som satt där och förhandlade. Jag kanske ska skippa utredar sidan och hoppa till egen företagare? Jag tror banne mig att de skull gå bra. För fan va driven jag är.. Tack iallafall till min söta vän som satt där i 45 minuter och väntade på mig. Uppskattar de :)

På kvällen gick vi iallafall ut med några fler. Men usch vad jag hade ont i fötterna och trots att jag köpt gummi så hade jag så ont haha.. Trevligt hade jag iallafall! Kom hem mellan 05.00 - 05.30 och somnade hårt haha. Var tvungen att åka förbi en kompis och hämta mina saker sen åka till mig igen..

Nu sitter jag iallafall här och tänker tillbaka till gårdagen och blir helt illamående.
Idag ska jag firas av min familj så de blir tårta och kalas. Känner att det är de jag behöver just nu.. Rensa tankarna och skaka av mig förolämpningarna. Jag är bara glad att jag har en snabb käft och kan försvara mig annars hade de slutat illa. Eller värre än va de gjorde..




idiot chef

Alltså nej jag orkar inte, haha. Hittar alltid små fel i mina inlägg efter att jag skrivit dom. Hahaha jag får antagligen igen efter alla gångerna jag suttit och skrattat åt folk som skriver fel.

Idag är en fin och solig dag. Jag är glad fast väldigt nervös över att jag måste till min chef på jobbet och kräva min O.B och semesterersättning. Hur kan man som arbetsgivare glömma det? Usch det är något med mig och jobb alltså. Därför älskar jag jobbet jag har på älvsjö. Där har vi allvarliga människor! Jag är konflikträdd.. Någon som vill gå dit åt mig och fight for my right? snälla? Haha.




Förresten, Jag var i Hurghada i Egypten. Tydligen något nytt ställe som förut var ett hamnområde men som de gjorde om :) Fint är det och jag rekommenderar det!

SAKNAR DIG!

God dag! Jag har haft en mysmysig dag med en kompis här i våra områden. Solen stekte och vi låg där och njöt massor.. Jag badade till och med, något jag aldrig trodde att jag skulle här i Sverige. Jag är glad över vädret och de gör mig på bra humör. Fast jag skulle mer än gärna åka tillbaka till Egypten. Trots att vädret har varit fint och de va varmt när jag var borta så spelar de inte mig någon roll. Det är något med andra länder och själva utomlands känslan. Förstår ni mig? Dont get me wrong, att det är 30 grader här är underbart men det går liksom att att mäta sig med utomlands. Det klarblåa havet och kvällarna vid en restaurang brevid havet. Och kulturen! Stort plus för kulturen och historian ett land har. Att jag varit i stekheta Kairo får mig nästan att rysa till. När jag ser bilderna kan jag inte förstå att jag varit där. Alla filmer jag sett och alla dagar jag satt och väntat på dokumentärer på discovery för att lära mig om just de landet. Nästa resa blir ett äventyr jag aldrig hört någon göra förut.. Fast de blir belöning efter skolan.

Hur som helst så däckade jag fint när jag kom hem och käkat. Var så mätt så jag la mig på sängen, dåligt jag vet, och somnade på två sekunder. Tack min söta vän för en trevlig dag!

Nu ska jag antagligen ta en dusch sen lägga mig.
Mitt hjärta åkte på bilresa med sin familj kort efter att vi kommit hem från Egypten, så jag hoppas att jag får tag på honom innan jag somnar.

Sköt om er!

Hello

Morgon på er.. Vaknade helt svettig men betydligt mer utvilad än igår! Vädret såg inte så fint ut så jag hoppas på att de öppnar sig för jag tänkte sätta mig på en filt i "rålis". Kan inte fatta att jag ska dit.. Efter de här åren. Jag minns när jag var yngre och hängde där. Nu känns de bara konstigt att vistas där eftersom jag kopplar de som ett "barn"-ställe. Som att gå till en gammal klubb som man hängde mycket på under sina yngre dagar. Det är liksom redan stämplat.. Hur som helst är dom tiderna förbi och jag vistas inte där ifall jag inte måste. Nu tvingar ingen mig men eftersom jag ska dit med några kompisar och inte göra något annat än att bara ligga där så är de helt okej för mig. Har ändå inte varit där på ca 2 år. Jag orkar inte se massa människor som jag inte sett på länge.. Orkar inte ta "vad gör du nu för tiden?" pratet med någon som bara hoppas på att se en illa däran. Varför tror ni att ni ser mig så sällan? Haha. Jag har det helt underbart här i min lilla vrå :) Så nu har vi de avklarat..


Jag städade min garderob och såg till att allt hängde fint. Ogillar att göra de efter resor! För mig börjar semestern när jag packar ner kläderna i resväskan och tar slut när man börjar hänga tillbaka kläderna i garderoben. Skönt att jag bara blir kvar här i några dagar innan jag åker till Barcelona med hälften av min enorma släkt. Skönt? Jag vet.


You keep me humble out of this hype,
Cause you know that´s more to life.
And when I need you,
You´ll be here.

You will make the sacrifice.


Birthday.

Jösses. Alla svettas och jag småfryser.. Haha! Men de förstår väl vem som helst i och med att jag varit i ett land med över 40 grader? :) Skönt att de blåser lite här iallafall. Inget väder som jag skulle gå och sätta mig ute på gräset i men ett fint fik skulle sitta bra. Får se vad som hittas på senare :) Vill se Eclipse så klart. Trodde mitt hjärta skulle bjuda mig på bio och se där borta i Egypten men NEJ. Haha han avskyr verkligen den filmen. Däremot tog han med mig på en mysigt restaurang där jag nästan bröt ihop av tårar efter alla överraskningarna.

Här får ni en bild på glansiga mig!
För er som undrar så är det min familjs initialer jag har på benet. Ha de fint!


Bjuder på en bild!


Hemma från Egypt.

Jag kom precis hem från en av världens bästa resor.. Jag har vandrat, ridit kamel, åkt fyrhjulning och jeep i Sahara Öknen. Jag har sett dom fina templen i Luxor och pyramiderna i Kairo. Jag har korstat nilen och blivit förälskad i landet! Många frågar mig alltid varför jag lägger ner så mycket pengar på "ovanliga" resor.. Men vet ni? Semester är inte att ligga i stranden och inte göra ett sk!t. För mig är semester att äventyra och göra saker man aldrig gjort innan. Jag kan inte nämna någon i min omgivning som sett dom grymma sakerna jag sett i mitt liv. Självklart låg jag på stranden ett antal gånger. Men under parasol i och med att jag och mitt hjärta brände oss ganska rejält första dagen. Men de 2 sista dagarna räckte.. JAG BLEV SVART, haha.

Nu ska jag ta tag i mina papper och min lön som min idiotiska f.d chef strular med och förhoppningsvis är de klart innan jag åker till Spanien. DET blir nog en mer strand resa.. Jag måste faktiskt åka med mina föräldrar också :) Jag firade inte min 22 årsdag med de, utan var i Egypten och fick en oförglömlig dag med den största blombuketten jag någonsin fått, med en romantisk middag och en underbar kväll. Jag saknar redan landet.. Men som sagt, nu återstår lite viktiga saker, sen spanien och sen sätter jag igång med studierna! Jag ska bana väg för min resa efter högskolan.

Det här var som en milstople och jag har ännu en sak att kryssa för i min "Att-göra-lista".

RSS 2.0