Ska ge min ..

..telefon en chans att ladda. Min touchwiz har typ gått sönder så jag har gått runt med en gammal sony ericsson, k800i tror jag. Det är glapp i touchwiz:ens uttag(?) och jag måste ta i för kung och fosterland när jag trycker i laddaren i telefonen, ha ha. 

Nu tittar jag på Alvin och Gänget. Hade aldrig i hela mig liv sett dom.. Bara på Parodi filmen där dom är med som galna mördare. saik..


Vi hörs sen. Jag ska få i mig mat sen ska jag försöka träffa min fina vän <3

Epic fail..

Okej så jag fick inte se någon Fuglesang. Men jag stod där ute 04:35 med kompassen i största hugg och väntade på att vittna ett historiskt händelse.

Tyvärr såg jag inte, vart jag än stod, på baksidan eller framsidan. Jag kom på senare att de skulle bli fysiskt omöjligt för mig att kika när det finns massa höghus omkring mig och för att se bra hade jag få stått på taket. Men de spelar ingen roll.. Imorgon natt kan man se honom igen, då är jag beredd .. ha ha!

Nu ska jag somna om.

Astronaut Leyla

Jag har precis sett "What happends in vegas.." för 2 andra gången. Jag skrattar alltid så mycket när jag ser den filmen, ha ha. Varvar ner me lite nyheter nu.. Blev lite nervös över influensan efter att en vän till familjen kanske har drabbats. + att min mamma är nojig # 1 och har gått runt hemma och bet alla smörja in händerne me alcogel.


Nu ska jag lägga mig för jag ska nämligen försöka vakna halv fem och försöka få en skymt av Fuglesang lyfter =) .. Håller tummarna! När jag var liten ville jag faktiskt bli astronaut. Tvingade pappa köpa böcker och teleskop till mig. Eftersom jag är den hans enda dotter(har bara bröder) så fick jag som sagt som jag ville.
Något jag däremot inte gillade var kometer, asteroider osv. Varje gång jag kom till de kapitlet så blundade jag och bläddrade förbi.

En natt så hade jag läst skulle vara en "minnesvärd natt" för stjärnälskare och eftersom jag var liten och envis så övertalade jag mamma att låta mig vara uppe till sent och kika med min stora teleskop. Det var världens vackraste natt... i 5 sek. Sen såg jag en STOR j*vla stjärna som jag trodde va en asteroid och med den dog mina drömmar. Jag slängde teleskopen dagen efter och såg aldrig mer upp igen.


Vi hörs 04.30..  Nu måste jag ta reda på vilket håll söder är. Undrar ifall jag kan rota fram någon gammal kompass från lumpen?..


smell you later..

whats ups whats up whats up?
Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen. Åkte hem med Pööy <3.. Min söta lilla vän! (Din bastard! vilken fin bild på din blogg....... dock inte på mig ha ha)

Jag har inte gjort mycket förutom att mitt hjärta sov hos mig igår och rullade runt överallt så jag fick knappt nå sömn! Sen åkte vi tillsammans med Pöy till jobbet. Nu ska jag lalla till min vän och kolla hur hon mår. Hon låg nämligen och sov när jag var hos henne igår =( buhu..

Vi hörs!

Vadå är du en copycat eller?

Bla bla bla.. been there, done that. Get o v e r It!



back from work

Skönt att få vara hemma :) Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat.. Lite irriterande över att jag inte vill ha en person där just nu, men personal behövs så då kan faktiskt min ilska göra ett undantag.

Kom hem och möttes av min fina bror och hans fina tjej! Älskar att ha dom här för allt blir så barnsligt och skojigt och de behövs verkligen ibland.. I övrigt är de bara min lillebror som yrar runt, ha ha. Jobbet gick hur bra som helst och jag är mycket lugnare nu när jag vet att testerna är gjorda+ att jag kommer få ett ordentligt svar. Känner mig lite som en hypokondriker.. Men jag håller på att gå sönder, på riktigt. Känns som om jag blivit 80 år det här året. Har jag berättat för er att jag har tid hos sjukgymnasten om några veckor?

En massör varnade mig för de här år 2006. Han sa att jag skulle få problem med åren ifall jag inte gick till en läkare..
Åren gick och jag gjorde lumpen förra året. Inte f*n hade jag ont då? Nej. Eftersmärtorna kom iår. Så nu får jag inte överanstränga mig alls(vilket jag gör ändå eftersom jag är en idiot och heter envis i andra namn).  Det viktiga är att jag har fått en tid! Jag har sagt det till er innan,saker och ting löser sig alltid. Man måste bara ta allt med en nypa salt och ha tålamod..

2 much informations for you folks..  VI HÖRS


i made it!

Testet var ju en piece of cake! Det var obehagligt som tusan men de är inte ofta man får en pinne i bihålan, ha ha.

Idag fick jag..

ett asjobbigt besked. Måste till läkaren akut och ta tester imorgon innan jag åker till jobbet.. Tur att jag börjar sent så jag behöver inte oroa mig över att komma vara försenad. Det enda jag oroar mig över just nu är testerna jag ska få göra imorgon. Ska dom typ stoppa upp sprutor och pinnar i mig eller? Åh. 
Vad det än är så är Jag bara glad att jag äntligen får veta vad jag haft så pass länge.. 

blabla..

Kom tillbaka från stan nyss typ. Efter att jag och mitt hjärta jobbat så gick vi på bio. Hittade ett använt gravtest paket i papperskorgen? Vem gör gravtest inne i bions toaletter? Pinsamt och äckligt haha. 
Nu ska jag sova. Big day tomorrow


I dont get it ?!

Förstår mig inte på några människor..
Först sitter man och klagar på andra som vill åka iväg och behöver semester från saker och ting. Du/ni sitter och skriver att man borde ta tag i problemen och inte fly.

Hm..Så va gör du nu? Din blogg har baserats på hur skööööönt de kommer att bli för dig att åka bort i några månader för att du känner att du måste iväg från saker och ting som händer i ditt liv?

Döm ALDRIG folk när du inte själv vet hur det är att vara i sk!ten. Lite svårt att prata nu när du själv sitter där va?
Usch, om de är något jag inte tål.. Då är de fan dubbelmoral.


Jag känner..

.. mig så himla trött! Orkade aldrig lägga in bilderna på USB:n.

Däremot orkade jag ta en bild med min mobil och ladda upp :)
Nu ska jag se vidare på True Blood. Enligt min vän ska den här serien vara dunder, så vi får hoppas på det.
Sen ska jag sova för imorgon jobbar jag igen.


Wouuuw.. En riktigt close-up Leyla för några timmar sedan

GODNATT!

Rain

Finns inget värre än att vara ensam hemma när de regnar =)
Håller ni inte med? Usch.

Jaja, nu ska jag pyssla med min header. Måste ha en ny!


Let me take you back into time..

Bilder från mina freaki tider!
Jag festade, jag drack hejdlöst, jag var svart- och brunhårig, Jag umgick med massa, jag festade mer, jag drack ännu mer.. Jag.. levde mitt liv!

Jag kommer inte lägga upp bilderna i ordning, för helt seriöst så minns jag inte. Jag har flera tusen bilder kvar, speciellt på mig och andra. Men vissa orkar jag inte lägga upp, istället så ska dom skickas till respektive. Så ifall ni läser det här och VET att jag har bilder på er. Så säg till, så letar jag i arkivet ;) hahaha


Den här bilden är tagen kort innan vi var förband till Idol vinnaren och vi skämde ut oss totalt på scen..


Ja.. de fanns en period folk TVINGADE mig att äta, haha!



Jag lallade runt med Chiles landslag när de spelade här i sverige.



Jag, som många andra,hade flätor.


Jag och pappa dansade massvis med salsa!
Här på min 18 års dag. 3 år sen..




Tyvärr blev jag svarthårig.. Och nej jag bryr mig inte om hur mycket alla envisats med åren!
I´m not going back to black..


Jag var brunett ett tag också.
Det här skulle jag kunna tänka mig färga till.. Fast även den här färgen är alldeles för mörk :)



Mer bilder kommer senare ikväll =) Nu ska jag till gymmet!

helt otroligt!

Mitt hjärtas killkompis var och fixade min dator för någon timme sedan.. En data jag inte kunnat använda på ett år, en data med massa bilder,konversationer,minnen och låtar! Jag blev helt överlycklig när han fixade den. Jag har krigat jätte länge och så kommer han där och fixar den på 5 minuter.. haha kändes lite bittert.
Iallafall, de fanns bilder jag hade glömt fanns. Bilder jag hade glömt att jag tagit men jag fick ett stoort leende på läpparna när jag såg bilder på mig och mitt gamla gäng. Jag förvarnade mitt hjärta och sa till honom att de fanns bilder på mitt förflutna och som han skulle ta med en nypa salt. Självklart följde han mitt råd och satt brevid mig när jag tittade igenom dom snabbt. Vad tiden har gått! Jag har bilder från 2005 framåt.. 

Vissa bilder tog jag bort på en gång! Behövdes inte vara kvar, nejnej. Men vissa lät jag vara kvar pga några personer bett mig. Självklart sparade jag de.. Dom har ju mer användning än vad jag har? Lika bra, annars hamnar de i soporna. 

Vällingby centrum söööög... tills jag såg den stora "gallerian" haha! Fast den va inte direkt en tia om man säger så.
Märkte att dom nya höstplaggen inte kommit ännu, men medans finns de en massa utbud på koftor och gina har faktiskt fått in riktiga snygga. Budget tips!

Nu ska jag fortsätta digga till gammal musik, haha ni får ha de så bra. Jag laddar förmodligen upp bilder imorgon!
HA DE!


ho ha ho ha..

God dag allesammans!
Jag har haft en stressig morgon.. men skönt att ha saker avklarade nu =) på fredag får jag svar! Tror inte att de är så allvarligt. Håller tummarna för att inte är polyper. Även fast de är det så spelar det ingen stor roll.. Jag hoppas bara på att de går att få bort så jag slipper den här eviga förkylningen.
 
Nu ska jag, mammsen och min söta lillebror iväg på hans träning i åkeshov. Sen ska vi ta oss en titt i vällingby centrum.. Aldrig varit där och hoppas på att inte bli besviken. Själva stället är ju lite "hmm.." men jaja, man ska inte dömma i förväg. Men jag ljuger inte när jag säger att jag föredrar att hålla mig på min sida av Stockholm.

Igår var jag och puppy ute och cyklade i 2½ h typ. På något konstigt sätt kom vi till Järvafält, men puppy är en liten fegis som inte vågade sig in i skogen. Hon har nog sett alldeles för konstiga filmer.. Men jag ska nog få me mig henne, på något sätt!

Puppy, if you see this.. prepare!


dr

Jag har äntligen fått min kära läkartid :) ..
Lite sent på dagen med tanke på att jag var väldigt noga med att säga till kvinnan att de var a k u t!
Jag vaknade liksom halv fem imorse och de var inte kul för fem öre.

Morgonen har varit stressig,jag har sprungit runt som en apa och letat efter sax,penna, tidningar lim osv.. Någon som vet vad jag ska göra? ;) ..
Jaja nu ska jag laga mat så jag har de färdigt, sen ska jag leta efter min usb.


en lååång historia..

Ibland brukar jag ligga i min säng och tänka på mitt förflutna.. Allt de dåliga, men de fina jag gick igenom. Jag tackar alla människorna jag en gång haft i mitt liv som gett mig dåliga stunder.  Hade de inte varit för er så hade jag fortfarande varit en pessimist och trott bra saker om allt och alla. Men inte längre, efter att jag hade så dumma människor i mitt liv såhar jag lärt mig.. lärt mig att se över de hela och ta allt meden nypa salt. Oftast när man har 1 problem så kommer de alltid 10 000 andra. Världen blir en såån mörk plats där man inte vill göra något, se på någon och prata med någon. Där har jag en gång varit.. Så när folk vänder sig till mig med (exempelvis kärleks)problem så hugger de oftast till i hjärtat för att jag känner de ni känner och för att jag har gått igenom de går igenom.

Jag kan svära, dyrt och heligt, att efter regn kommer sol, att gräset är ljusare på andra sidan och att allt allt allt kommer att lösa sig. När jag va i er situation, trodde jag inte det. Jag trodde att jag aldrig skulle återfinna glöden i mitt liv. Jag minns att jag kunde sitta uppe flera nätter i rad utan att ens tänka på sömn och bara titta taket och se hela mitt liv passera i revy. Jag trodde att jag skulle dö ett flertal gånger och ni som fanns vid min sida var vittnen till de. Det ni gjorde för mig kan inte beskrivas med ord. Jag har så mycket att ge tillbaka till er!

Jag gjorde spontana beslut, lyssnade inte på någon, gjorde VAD jag ville. Det vart så mycket att jag tillslut skämdes att berätta för folk. Flera gånger lovade jag mig själv och er att sluta gå runt i cirkeln och undvika att ramla i ett stort hål. Flera gånger lyckades jag, flera gånger föll jag.

Och så en mörkmörk dag 2008 så bestämde jag mig! Bestämde mig för att göra mig av med allt. Vissa skrattade och önskade mig lycka till. Vissa stod där som pelare, sa ingenting men jag kunde se i deras ögon att de var beredda att hålla i mig hårt,så hårt så att jag inte föll.

2008 var förövrigt ett fint minne! Det var då jag gjorde lumpen och träffade helt awesome människor som jag ännu håller hårt i mitt hjärta. Jag har också lumpen att tacka. Jag liksom försvann i skogen utan någon somhelst kontakt till resten av världen. Det, mina kära läsare, de var pricken över i:et! Sista halvåret började jag växa som människa. Mitt under allting kom mitt fina hjärta.. Som ur en dröm kom han in i mitt liv och visade mig att bra människor fortfarande fanns. Sjävklart hade vi våra problem(precis som alla), men dom redde ut sig snabbt. Och de gör vi ännu.. Låt aldrig ett problem växa! Ta tag i det innan de urartar. Lyssna alltid på varandra och kom fram till gemensama beslut. Ta inte heller för givet att en person ska skräddasy sig själv för din skull. Anpassa er lika mycket efter varandra istället.

iallafall....

Ännu en gång gjorde jag en förändring i mitt liv! Och den förändringen visade sig vara en av de bästa jag gjort..
Jag valde att klippa kontakten med några enstaka. I början kändes de konstigt men jag fick så oooootroligt mycket tillbaka. Jag känner mig bättre i dagslägetoch har äntligen funnit den typen av ro i mitt liv. Där de bara är jag och de jag väljer! Jag kan inte säga att jag är 100% lycklig nu. De finns fortfarande saker jag måste ändra och fixa. Men jag kan säga att jag är på GOD väg. Jag har jättefina vänner, har mitt fina hjärta som aldrig skulle låta de gå en enda dag utan att visa hur mycket jag betyder för honom.


EN sammanfattning av min ( kanske onödiga för er, men inte för mig) långa text.
ALLT löser sig i slutändan! Ge aldrig upp.. Sök er till glada och positiva människor och inte till avundsjuka eller svartsjuka personer som bara bryr sig om sig själva och ljuger så håårt så att de själva tror på det :)


Nu har jag skrivit för en hel vecka framåt. Men jag ville bara dela med mig mina tankar. Och min erfarenhet + lite av mitt förträngda liv. Njut och gör vadfan ni vill me de =) Sprid de vidare, bullshita mig och berätta för alla att Leyla lagt upp lite av sitt förra liv i nätet. Jag bryr mig inte. Se bara inte till att vara lika dum som jag varit.

Puuuuh.. mina fingrar går snart sönder.


Kom precis hem..

Kom precis hem från min goda vän.  Var där me några till.. Skulle titta på film och mysa, men hennes data typ krashade =( Mayor bad luck! Så vi satt bara där och skrattade. Vilket inte var en sådan bra idé..
Glömde berätta att jag fått världens värk i ryggen, de liksom hugger till när jag andas? Tur att mamma ska boka tid hos läkaren imorgon.

Igår kom mitt hjärta över ganska tidigt så vi hade hela kvällen för oss själva. Sen sov han här och vi hade världens konstigaste natt? Vi vaknade samtidigt, skrattade åt samma saker, han berättade om sin dröm, jag berättade om min dröm, sen somnade vi om, vaknade igen och pratade lite strunt och somnade igen.

Nu vill jag gå och lägga mig!
PUPPY IMORGON SKA VI GET CRAZY IN THE WOOOOOOOOOOOODS.. 

ett gott skratt förlänger livet..höhö

Jag har fått en kommentar om att min blogg är tråkig... De kan man ju tycka :) jag lägger knappt upp bilder osv.

Nu är de såhär va..  Jag har ingen lust att bli någon känd bloggare och jag är inte ute efter att locka till mig läsare. Jag kanske syntes mycket förr men de var när jag började blogga. Ibland känner jag för att kommentera och synas, ibland inte. Min blogg är inge märkvärdigt.. Jag piffar upp min blogg när jag har inte lust, inte när ni har de.

Jag tycker att de är kul att blogga ....................på mina villkor,haha.


Jag vet inte okej!!!

Jag DÖR, bokstavligen! Jag har hittat dom finaste sexigaste vackraste skor mina ögon någonsin skådat Boots med öppen tå. Mamma tyckte de var lite onödigt köpt eftersom de inte är väder för det nu. Dom är ju till vardagen såklart, skulle aldrig lägga en kenza och festa med boots på fötterna. Men jaja smaken är som baken och ingens åsikt är den andra lik.

Så va gör jag? Jag skulle träffa mitt hjärta klockan 15 i stan men vi bestämde oss för att stanna hemma eftersom vädret var så fult. Så va hände nyss? VÄDRET BLEV FINT OCH SOLEN HAR TITTAT FRAM. Nej men är de inte så typiskt Sverige? Aldrig någonsin hört talas om ett sånt konstigt klimat som Sverige har.
+ att jag blir arg för jag kunde ha åkt till *hemligt* och köpt skorna! Iofs hade jag inte skådat dom ifall jag inte hade suttit och klickat runt i nätet i väntan på att mitt hjärta kom. Lika bra att jag stannade hemma ;) Ska åka på måndag och pröva dom.
Skor är aldrig som på bild =)


GALEN!

Jag blir galen på regnet! Jag har suttit uppe sen 06.00 för att gå ut och cykla.Det upphörde en stund, men sen började det igen. Nu har de blivit en vana att vakna tidigt och njuta av morgonen, men de blir ju lite trist när man bara sitter hemma och inte gör något. 

Jag ska hålla tummarna.. de kan inte regna hela dagen.  


ledsen i ögat haha

Jag är ledsen. Min telefon har gett upp.. Jag blir tårögd bara jag tittar på den. Alla bilderna, alla fina smsen från mitt hjärta, alla låtarna, alla videon.ÅÅÅÅÅH!!

Jag ska nog försöka låna någon stackares telefon, överföra allt allt allt till minneskortet och ja, försöka ladda upp de från minneskortet på något konstigt sätt. Jag ska dock inte klaga, telefonen jag har nu är helt OK. En Sony ericsson cybershot..  Men mina tummar har liksom vant sig med touch så fatta hur svårt det är med knappar! Slutsnackat om telefoner, jag kommer helt seriöst börja gråta snart.

Jag har inte uppdaterat sen förrigår kom jag på. Hmm, jag har bara jobbat. Och igår tog jag ut en kompis på en cyckeltur. Hennes cyckel var lite för stor för på henne så vi bytte eftersom min är lägre.
Nu ska jag njuta av mina få lediga dagar, för snart är de dags igen. Jag älskar att jobba få dagar i veckan. Jag tjänar grymt bra + att det är lååånga arbetspass. Så jag skulle kunna säga att jag tjänar bättre än de som jobbar 3-4 timmar varje dag.

blabla. Imorgon ska jag cykla från mig till SATS. Det är en bra bit, men det är bara bra för då slipper jag värma upp där. Sen ska jag träffa mitt fina hjärta.
Nu ska jag försöka sova och hoppas på att drömma samma fina dröm och få uppleva samma mysiga känsla som igår natt. Så sann att jag var tvungen att dubbelkolla saker och ting när jag vaknade. Drömmen handlade självklart om mitt hjärta, my 1n' Only.

Nu ska jag prata med min fina granne. That´s a reaaaal woman allright. Lite ensam om nätterna ibland.. hon brukar sitta och tänka på alla katterna hon haft genom åren. Alla brukar rymma.. Undrar vad de beror på? HMM! Iallafall, Så är du mellan 25-30 och inte har något emot lite crazy-ass humor så är min granne något för dig.
( pluspoäng ifall du äger en katt!)


poa poa poaaaaaaaa...

Min telefon är kapuff! Vägrar laddas.. istället försvinner batterierna? Va är de för konstig inställning i min telefon? Det här är inte okej. Fick iallafall låna mammas en stund.. Hatar att vara isolerad från världen =( Fast de kanske var lika bra med tanke på min huvudvärk? Mitt hjärta kom iallafall och hälsade på mig en stund. Fick mig en härlig massage och spänningarna i nacken släppte.

Nu ska jag gå och sova. Upp klockan sex imorgon... rrriiigghhttttttt...  Jag får väl önska mig lycka till.


after work.

Jag tror aldrig att jag varit så förbannad som idag. Jag hatar när folk kör med varandra på jobbet.. fyf*n finns inge värre. Speciellt två bittra damer. De är anledningen till min huvudvärk.. Deras skära röster är inte att leka med.
I övrigt gick de bra! Såklart =) Resten är ju värdsbra människor.. Jobbat med dom ett bra tag nu.

På måndag ska jag till läkaren. Jag har haft alldeles för svårt att andas och folk i min omgivning har redan gett mig diagnos på att jag har polyper. Oh! Även ifall operationen är smärtfri och går snabbt så fruktar jag det. Äsch jag ska inte få för mig saker ännu. Bättre att gå till läkaren och titta till de innan jag blir övernojig. 
Jaha va händer idag da? Hm.. Med tanke på min huvudvärk så ska jag nog inte anstränga mig alls. Jag sitter och väntar på att min telefon laddat klart så att jag kan ringa min kompis!! Får panik när min telefon inte fungerar som den ska. Samsung touchwiz suger.

Nu ska jag äta något.. Jag är hungrig! Men de blir något lätt.. Jag är emot mat efter klockan 18.00.


Jag..

..är så himla trött.. så trött att jag nästan blir pigg. Har de hänt er någon gång? Man är så trött att man skrattar hysterisk åt minsta lilla?
Jag kom hem för 1 timma sedan, blöt som en kossa ute i en öppen terräng(haha fråga inte.. ) Det regnade som bara den och jag ville leka så fin med mina klackar fick mig ett och annat när jag sprang som ett fån.
Känner för att springa till en vän och dricka te, som igår =) Men jag är så himla trött i kroppen att jag knappt orkar röra mig från sängen. Jag skulle kunna lägga ner huvudet nu och somna på en gång! Jobbet var inte såå utmattande.. De var ganska kul. Har man väldigt bra och pedagogiska chefer plus kolleger, då blir på bra humör oavsett hur tidigt de är.

Nu ska jag försöka krypa ner från sängen, krypa till toaletten, krypa tillbaka till sängen och slumra så gott..
hoppas ni alla får ett bra slut på kvällen.


Klockan..

... är 06.40 och jag är aspigg! Hur kommer de sig när jag inte kunde somna förens 23.00?Jag har iallafall fixat mig och de enda som återstår är att bädda min säng. Frukost äter jag på jobbet..


IRRIIII

Har de någon gång hänt er att ni vaknat, helt självmant utan att någon väcker er, en morgon och varit irriterade?! De hände mig idag och jag är fortfarande lika irriterad. Jag vet inte varför! Men jag kan ana..

Jag kan blir så himla dryg ibland och störa mig på allt folk säger. Idag känns de så, de känns som om jag bara väntar på att någon ska göra något fel och jag ska ryta till åt de personen. Som ett argt lejon som inte kan göra sig förstådd!
Jag hoppas att de släpper under dagen.

Jag börjar tro att jag har problem! Vem går och smider mördarplaner om folk som inte ens gjort något? Typiskt att en liten liten liten liten skitsak ska förstöra min dag på de här sättet. Typiskt att jag hakar upp mig på saker..

fan..


21:58

Jag saknar min granne och min lilla promenad-kompis!
Ska ta mig tiden och träffa min stackars granne imorgon.. Hon har opererat sig och ska ta bort stygnen. Får se om hon kommer att orka.

Nu ska jag sätta på mig mjukis och gå ner och träffa mitt hjärta. Han kör som en dåre, så han lär väl vara här närsomhelst........ Och jag som skulle lägga mig tidigt!! Jag är så himla dålig.. Jag struntar alltid i mina personliga löften haha.


up up and awaaaay!!

Jobbet gick jätte bra..
Dock var jag så himla seeg! Tur så var inte jag den enda.. Alla hade inte riktigt kommit in i jobbrytmen så vissa gick runt som zombies. Jag var en av dom! Jag fick världens skrattnoja ett tag. Min kollega skämde ut sig "lite". Jag kommer att ladda upp videon så småningom (så får den tala för sig själv haha.)

Jag har precis kommit hem från dagens cykling. Som tur var stötte jag inte på så värst många deppiga flugor ;)
Nu ska jag duscha!
Måste lägga mig tidigt idag så att jag orkar med min dag imorgon.


finally some work!

Jag är uppe, jag är uppe!!! Trodde aldrig att jag skulle lyckas gå upp halv sju på morgonen, fixa mig och dra till jobbet. Men jag är som sagt uppe och ska ge mig av nu.. Nu är de slut me ledigheten! Tur att jag sov hos min bror, tar bara 10 minuter härifrån =) gott...

Vi hörs ikväll!


en läxa.



Efter 1 dags cykling har jag lärt mig en sak..
CYKLA ALDRIG MED ÖPPEN MUN! 

fast de hindrar ändå inte flugj*vlarna att åka mot dig. Självmordsbenägna idioter.



Jag har..

Jag har ätit världens godaste frukost..
Fil med blåbärsmak, musli med torkade frukter + riven äpple (jag pallade lite från en trädgård igår, så dom är lite extra goda!)

Ååh! Nu ska jag cykla låångt.. hörs om några timmar :)


gammal08

Tjatja!
Idag har jag gjort de vanliga.. tagit en runda med min kompis, spelat ps3 och duschat läänge.
Åkte in till stan för att möta mitt hjärta,samt lillebror och hälsade på en kompis jag gjorde lumpen med, han stod högvakt utanför slottet! haha =) Sen var jag och tittade på en annans kompis uppträdande.

Vad f*n hände med vädret? Från att ha varit soligt till hagel? Jag vet inte fall mina fötter än alldeles för känsliga men jag har ett blåmärke efter att de haglat ner på min fot? Inte Ok..  
Iallafall, det kändes det lite skämmigt att stå där i kungsan bland massa 15 åringar. Jag kunde inte minnas att vi höll på så när vi var den åldern? Eller gjorde vi de? Tyckte 21 åringar (som,också, av någon konstig anledning befann sig där när jag va 15) som jag tycker nu?  Ung08 började bli pinsamt när jag fyllde 17 och de var ett tag sedan.
Jaja sedan åkte vi och lämnade av hans lillebror och bilade hem till mig =)
Nu finns de 0 att skriva, Jag vill lägga mig.

Jag såg dess!e förresten.. Synd att jag inte hade en tårta till hands =) eller en bakelse! Det har varit lika roligt det hihi...
å andra sidan hade jag inte velat slösa pengar på henne.. Åå så taskig jag känner mig.







världens finaste hjärta

Jag brukar ha lite svårt att lägga upp låtar som verkligen får mig att rysa, låtar som ger mig fjärilar i magen, Jag är så rädd att dom tjatas ut och att låten tappar sin glans. Men jag måste dela med mig den här fina låten.
Om jag kunde skulle jag sjunga den dag in och dag ut till mitt hjärta.
Min mage vänder sig ut och in till den här låten! + 3 av Beyonce´s låtar till. 2 av dom är klassiker :) om ni rotar lite så kanske ni lägger märke till åtminstone en av de..
 
Nu ska jag inte skjuta upp de här mer,
Lyssna och njut..




i really dont care about u b!tch.

Jag har ingenting att gööööraaaa... Jag läste förresten klart min bok strax efter att jag skrivit dagens första inlägg.

Det gick super att hämta min cykel. Kvinnan var hur trevlig som helst och vi skrattade lite åt människorna som ringt och frågat om den. Hon hade inte hunnit ta bort annonsen så folk ringde stup i kvarten. Dom hade till och med erbjudit henne mer pengar än de hon velat ha! Tur att hon var stenhård och nekade dom bara för att sälja cykeln till mig! Jag tackade henne och hennes man tusen gånger, sen tog jag cykeln i ena handen och mitt hjärta i andra. 

mina ögonlock känns lite tunga. snaaark..

WOHOO!

Äntligen blev jag klar me mina naglar.. Blev inte alls som jag trodde. Meningen var att jag skulle göra små filurer.. men de vart massa silvriga diamanter istället. HOHO! De gör inte så mycket. De blev lite annorlunda ;) Inte lika annorlunda som á la Foki, men annorlunda.



Nu ska jag fixa mig, för om 50 minuter ska jag sätta mig på ett tåg och hämta min nya herrcykel med 5 växlar! Pappa tyckte de var lite konstigt att jag skulle köpa en herrcykel. Men jag tycker att de är så mesigt med damcyklar. Jag vill kunna cykla böjd framåt och hålla i ett grymt handtag. Sådana där böjda ni vet? Ajamen, en sån :) Plus att jag ska främst ha den för dagar jag känner för att cykla istället för att jogga. Självklart kommer jag att cykla längre rundor..

usch nu måste jag fixa mig, tiden bara går och jag måste möta mitt hjärta som ska följa med mig.


mwah


Så länge vi båda andas

vilken mysig dag :) Undrar ifall de är soligt men kallt?

Jag har verkligen noll framför mig idag. Jag har suttit och läst "Så länge vi båda andas" hela morgonen.  Väntar på att min kompis ska svara på mitt sms så vi kan bege oss ut på våran runda runt skogen.. 
Och så har jag suttit och skrattat åt Utube videorna jag la upp igår. Nu i efterhands tycker jag faktiskt rätt synd om henne. Ingen ska behöva få tårta i ansiktet.. MEN! å andra sidan så behöver hon få mer än en tårta på sig.

Iallafall! Jag ska återgå till min bok, jag har så få sidor kvar. 
 


JAG VAR TVUNGEN!!

HAHAHAHA!! ALLAS FAVORIT DESSIE FÅR EN TÅRTA PÅ SIG! HAHAHA





2a klippet.

OH NO!

åh nej, nu kommer jag tänka på henne varje gång jag sätter på mig mina skor.
Härligt, Paow! hahaha





http://lay.blogg.se/2009/july/here.html#comment

Jag tar tillbaka det!


Jag ångrade mig!
Jag vill absolut inte ha en cykel!!
Tack för den blocket..

Vill ha!

Jag vill ha en cykel! Jag ska kolla blocket!
 Bryr mig inte så mycket om den är begagnad..
Jag vill ha en för att cykla nu under hösten. Får önska mig en rejäl mountainbike i jul :)


Okej kanske inte en sån här.. Men ni fattar!

nytt inlägg hihi

ÅÅÅÅH! Jag vill inte vara hemma. Så fort vi kommit hem märkte jag hur mycket jag hade att göra i mitt rum. Ska egentligen fixa det nu, men jag kunde inte låta bli att skriva ett litet litet inlägg. Jag hade det jätte kul där nere. Varmt som s*tan var det också. Nu måste jag sätta igång med städningen. Måste lägga massa kläder jag inte använder i en påse. Varje gång jag gör de så hittar jag alltid någon bortförklaring till varför "plagget" är viktigt att ha kvar osv. Och så blir det med alla kläderna, tillslut slänger jag inte något och sk!ten remains i min garderob.


växjö

Äntligen får jag lite lugn och ro!
Befinner mig just nu i Växjö.. till er som inte visste, så är jag härifrån. Jag föddes i Lasarett för 21 sommrar sedan. Jag älskar att besöka mina rötter för att det är bara här jag slappnar av 110%.

Bilade ner hit med mitt hjärta och föräldrar. Och eftersom min pappa tvingar på mig massa utmaningar så fick jag köra ner hit. Efter 2 timmar började jag gäspa, då visste han att de var dags att byta förare haha. Första gången jag får köra 2 h i sträck.. Jag mötte också för första gången en långtradare vid en kurva. 100 km/h .. Alla skrattade åt mig.

Nu ska vi grilla!


update!!

Haha jag och mina tankar ..

Jag vet att jag inte är världsbäst på att förklara saker. Och varje gång jag klagar så har jag alltid någon i baktanke.. Oftast tar, dom som ska ta åt sig, åt sig. Men den här gången tog ett par illa upp! Ett par personer som jag aldrig i hela mitt liv skulle se ner på pga deras val i livet. För att jag vet att dom klarar de. För att jag vet hur pass mycket dom är beredda att kämpa. För att jag vet hur underbara dom är.

Trots att de finns personer som är beredda, så finns de folk som inte är. Meningen med mitt inlägg var att jag blir arg på dom som inte är beredda. Folk som faktiskt inte ägnat en tanke överhuvudtaget. Men jag vet att de finns folk som vill de här.. Spelar ingen roll om Ni är beredda. De kommer alltid finnas någon som inte är de.. Och de var till dom mitt inlägg var menat.

Från och med nu så ber jag vissa att inte ta åt er av de jag skriver. Ni som är beredda, är de.
Vi bor i ett samhälle med mycket alternativ. Här går de att åtgärda något som inte varit meningen från första början.
Jag sa faktiskt think twice.. Om ni anser är vara mogna och beredda så gratulerar jag er, för er mod och glöd. Och för lyckan som väntar er.. Men de finns folk som är väldigt själviska. Och det är till dom mitt inlägg var,är riktat till.
Jag ber om ursäkt för att jag inte thought twice. Nu dumförklarar jag mig lite.. Men ändå, jag står fast vid min åsikt och det är framför allt det min blogg är till för. Jag är inte världens smartaste person, och det är inte någon i min omgivning heller.  Men jag vet att vi alla har en åsikt och vi är fria att tycka som vi vill.
Ännu en gång, Ni som vet vad ni gör, Gratulerar och ta Inte åt er.


Nu ska jag inte klaga, promise!

puuh.. Har knappt låtit mina föräldrar vara idag. Jag har städat med dom, följt me dom och handlat, varit med dom och tittat lite på nyheterna osv haha =)

Mamma va lite ledsen över att hennes hår mörknat efter en färgning. Hon gillar nämligennatt ha de ljust. Så jag tog saken i egna händer och färgade det åt henne.. Ibland undrar man ifall jag har någon dold talang ;) Hennes hår blev jätte fint och ljust. Tur. Mörka hårfärger finns inte i min familj. Bara männen, kvinnorna i är ljusa.

Mamma ska lära mig att göra colombiansk snacks nu.. Så jag ska passa på medans jag väntar på att mitt hjärta kommer. Han ska sova här för imorgon måste vi åka iväg tidigt!


Måste bara.........

En sak jag inte förstår är hur folk kan efter 1-3 månader säga " jag älskar dig" till sin respektive. Missbrukning av ord på HÖG nivå. Jag har inget emot det, men jag förstår bara inte?Jag kan kärlek, jag lovar er. Men jag förstår inte hur man kan vilja, nu citerar jag en f.d kompis till mig, "ha barn, leva livet med" men sin partner efter 2-3 månader. Antar att ni är upp till öronen förälskade. Men de är de dummaste. Om det är något man måste ha i baktankarna då är de fan "THINK TWICE". 

Ogillar kärleksmissbrukare. Haha , ni kan tycka att jag är hur löjlig som helst. Men kom igen, jag tycker att sånt är så barnsligt. Speciellt förlova sig efter 6 månader. Och innan ni missbrukare skaffar barn, och vill gifta er. Så tänk på livet ni vill ge era barn! Ska era barn växa upp me föräldrar utan jobb,karriär,egen lägenhet? 20-21 åringar som inte ens gått klart gymnasiet? PINSAMT säger jag bara, PINSAMT!  




Tro absolut inte att jag är hjärtlös, för jag älskar kärleken! 
Men Skaffa inte barn när ni själva är det och försök inte FÖRSTÅ den ni "älskar" när ni inte ens vet ut och in på er själva!


 


Rubrik hihi

Jag har inte fått sova något! Min lillebror hade sovit 9 timmar i planet så han vände och vred på sig  hela natten.. Han pratade massa, spelade pacman på min data, kollade på filmer, sjöng och kittlade mig. Ha ha jag har saknat honoooooooooom.. 

Min mamma tror fortfarande att hon är i Colombia, hon har lyssnat på salsa hela morgonen.. Hon förstår inte att våra grannar här är världens torrisar jämnfört med dom i Colombia. 
Baranquilla, Colombia, verkar vara världens bästa ställe efter allt hon berättat.  Kul att ha en morfar där då! Måste måste åka dit.. Jag har varit i Chile så många gånger att jag tröttnat lite.. 

Nu ska jag hjälpa mamma med städningen! 
Hon klagade inte, hon tyckte att de va bra städat osv. Men nu när dom packat upp allting så vart de smutsigt igen! Panik.  Näää men ni får ha de bra så länge=)

 

snaaaaaaark...

Ååh nu är mina underbara föräldrar och lillebror hemma :) De tog ganska långt tid för dom att komma ut eftersom flygbolaget hade tappat bort en av deras väska! TYPISKT eller hur? De har faktiskt aldrig aldrig drabbat oss förr.

Iallafall, mitt hjärta följde med och stöttade mig. Jag har en tendens att bryta ihop när jag saknar mina föräldrar. Mina föräldrar är mitt allt och jag tror inte jag hade insett hur tufft det är att vara själv ifall de inte hade varit för den här resan de var på. Att jag har världens bästa familj är bara plus i kanten. hihi..
men han fanns där och snackade skit i mitt öra som vanligt. Haha han har sina sätt att lugna ner mig den där killen alltså.

mina ögon svider och jag vill sova..
Men först! Ska jag titta på Hannah montana med min lillebror som sover med mig inatt :)

äntligen!

Konstigt! Jag vaknade 09.45 idag igen.. Vaknade av att jag låg och nynnade till Beyonce - Halo.  haha konstig tjej..
Idag kommer mina föräldrar hem! WOHOOOO, fast ändå inte. Att dom kommer hem betyder att jag måste städa städa städa städa.. Det värsta är att det är redan rent, Men min mamma är en riktig housewife och hon kommer hitta så många fel. Please God, have mercy on my soul..  ha ha!

Jag har övertalat mitt hjärta att vi ska åka tidigt idag eftersom jag älskar flygplatser! Vet inte varför, men jag älskar dom. Spelar ingen roll ifall det inte är jag som ska någonstans, jag åker dit oavsett vad.
Jaja, Jag ska njuta av min sista ensamma morgon och titta klart på Harry Potter. Har försökt ha H.P-marathon men de har inte gått så bra(jag har somnat, telefonen har ringt, någon skriver på msn)Så nu ska jag passa på!
SEN MÅSTE JAG BÖRJA STÄDA!!

Jag lär inte skriva mer idag, fast de gör väl inget.. mina 39 - 42 unika besökare störs väl inte av de?



 Jag,i lumpen, någon gång


Det var en gång....

Över dörren till mitt hjärta skrev jag:
"Genomfart förbjuden!"
Men Kärleken kom skrattade förbi
Och ropade; " Jag går in överallt!"



-


Du är allt jag drömt om! 


slumdog

Vilken härlig dag! Gick upp runt 09 tiden och njöt av morgonsolen. Om några dagar kommer äntligen mina föräldrar hem och ni vet hur mycket jag har saknat dom. Förut kändes de som en evighet till augusti. Nu när Aug är här kan jag, helt ärligt, inte minnas vad jag fördrivit tiden med.. det har gått jätte snabbt.

Nää nu ska jag titta klart på Slumdog millionare. Första gången jag ser den här filmen.. Sjukt va? Mmmmm......

ha de så länge =)

Åsikt!

Gick nyss in i TheVoice hemsida för att lyssna på deras live radio. Där inne såg jag en bild på Chris Brown och rubriken " C.B ber Rihanna om ursäkt"..  Jag behövde inte se videon, för den hade jag sett innan. Dock är jag en riktigt sucker för kommentarer.. så jag börjar läsa.. och till min förvåning ser jag att 90% av dom som skrivit säger något i stilen med "naaw. stackarn man ser i hans ögon att han ångrar sig" / " Oh Chris B du är så förlåten! älskar dig för alltid!"

Och jag märker hur jag börjar koka.. Hur f*n kan ni säga så?  
Jag klandrar inte Rihanna ifall hon valt att förlåta honom. Jag själv har fallit för frestelsen och de har slutat med att jag trott att de var mitt fel när mitt ex slog mig. Ni som skrivit vet säkert inte bättre.. Och Nej, jag visar ingen dubbelmoral. Om rihanna förlät honom, så visst får hon göra de. Jag bryr mig inte ett dugg!  Det som irriterat mig är NI som kommenterat.

Dock tror jag det bara är personer under 15 år som skrivit..
Ingen i min ålder tänker så? HOPPAS JAG!
Isf skriv en kommentar, Jag ser fram emot att kunna diskutera det här! Jag vill få mig en inblick på hur ni tänker.. För ingen frisk utomstående människa kommenterar på de sättet.



Och innan ni skriver något, så var snälla och läs igenom de här två gånger. Jag klandrar inte R, Jag klandrar inte någon för att jag själv har förlåtit sånt. Finner bara inte något som ger er rättighet att kommentera så.




ps. Shakira - shewolf suger.

RSS 2.0