Skönt!

God dag :) hoppas att ni sovit gott.. Jag har inte sovit alls! Har varit och jobbat från igår eftermiddag till nu för ca 1 timma sedan. Egentligen borde jag gå och lägga mig nu men jag har en liten plan. Problemet är att efter min "plan" så skulle jag ta mig till reorna med min brors flickvän. Men frågan är ifall jag orkar det? Tänk om jag kollapsar. Haha! Isåfall 1 - 2 timmar.. Men all folk som kommer yra runt i stan? Orkar man ens se er? haha.
Nej usch. Eller så åker jag hem, sover några timmar sen tillbaka till stan igen. Kluven kluven :)

i övrigt har inte den här dagen känts så bra. Hänt lite saker som dragit ner på humöret men vet ni? Det är bara att le och ta striderna med en nypa salt.
Nu ska jag ta en dusch för jag känner hur ögonlocken säger emot mig.
Hörni! Ta hand om er och jag hoppas ni har haft en fin Jul!

Paniken växer..

Jag börjar få panik.

Panik för att jag inte kan konfrontera en person.
Panik för att jag vill prata, skrika mot en person.
Panik för att jag inte kan nå ut till en person.
Panik för att jag inte kan få säga vad jag tycker, vad jag känner till en person.
Panik för att jag har lust att sparka in dörren och banka in rätt och fel i ditt huvud.

Men jag har lärt mig.
Personer som vägrar växa som människa är omöjliga att nå ut till. Spelar ingen roll hur du säger eller hur du uttrycker dig.. Är inte dom öppensinnade så kan du ge f*n på att den personen kommer nonchalera dig med sin arrogans. Spelar de någon roll egentligen? Jag har vuxit som person. Jag kan säga sakerna i någons ansikte.. Känner jag något så säger jag det rakt ut. Bryr mig inte en skvätt om jag sårar personen.

Jag tänker inte vänta in något, jag vet att jag inte gjort något fel. Det är inte det som tynger mig..
Det som tynger mig är att du är så instängd att du inte verkar fatta och inse dina fel och brister.

Jag tycker:
Har du varit en dålig människa så kommer livet att straffa dig. Jag önskar dig ingen fysisk smärta.
Men folk for förfan de dom förtjänar.

Ingen snack om saken.


Tack till min familj och till mitt hjärta. Ni är dom enda jag litar på. Jag älskar er.


Hoho Jaja :)

Igår va min sista dag på jobbet..
Jag fick mina samlade dricks plus en present från min chef. Nu i efterhand känns de trist att inte jobba kvar där, haha konstig tjej! 
 
Mitt hjärta plockade upp mig i t-centralen sen åkte vi vidare tll mig. Vi saknade super tidigt idag för att han skulle ta bilen på lagning. Jag hade precis återgått till mitt varma rum efter att ha sagt hejdå och då slog de mig.. Vad är jag för flickvän ifall jag inte följer med honom och håller honom varm när han måste åka kommunalt tillbaka?
Så medans han höll på att ta bort snön från fönstren så bytte jag om, sprang ner och överraskade han =)

Sen följde jag med min lillebror till tandläkarn. Han är världens modigaste.. Läkaren babblade på om hans tänder och jag höll på att avlida. Helt ärligt kände jag hur jag blev svimfärdig. Jag HATAR tandläkaren. Efteråt gick jag till handelsbanken och som vanligt blev de problem. Jag och banker funkar inte.. 
Det känns som om klockan är 9 på kvällen fastän den är innan 6.

Nu ska jag sluta babbla och återgå till ingenting... haha


Jag älskar ledighet!

Idag åkte jag till jobbet i onödan.. Fick ledigt så fort jag kommit dit haha. Så jag har bara varit hemma och inte gjort något. SKÖNT! För de behövdes. Men på måndag är det sluuuuuuuuut.

Nu ska jag fortsätta vara för mig själv och hoppas på en tidig sömn.

Blond is the new black..

Jag trodde INTE att jag skulle klara av dagen. Men de gjorde jag så här är jag nu :) Så trött att jag blir pigg. Jag hade en galen energi enda in till jobbet sista sittning. Men 1 timma innan de var slut så kom det.. Jag ville bara lägga mig ner och somna framför gästerna.

Annars gick de bra.. Förutom idioterna jag har till "kollegor". Varför är man otrevlig mot nytt folk? Dom beter sig som om jag är där för att ta deras jobb. Jag är där MEDANS mässan har mindre jobb och mindre timmar om dagen. Jag vägrar sätta min fot på stället jag arbetar nu, igen. Inte ens om de gäller maten. För jag har sett deras kök.. De värsta är nog deras snicksnack bakom ryggen. Oh idag blev jag så upprörd att jag var tvungen att gå ner till omklädningsrummet. Förutom att dom är rädda att jag tänker ta över deras jobb så är själva arbetet påfrestande. Jag bryr mig inte ifall deras servetter ramlar på vägen. Vadå? Måste jag ta upp dom då? Står de skrivet i mitt kontrakt att jag MÅSTE ta upp servetterna dom där slynorna tappar? Nej! Jag har mina egna saker att göra, jag tänker inte springa som en hund och göra massa extra arbete för att dom är L A T A!

Så länge inte min chef kallar in mig i rummet och säger till mig så vet jag att jag gör ett bra jobb. Och om jag ska vara helt ärlig så tror jag att de är därför dom är som där är.. Jag är ingen person som smörar. Men om min chef favoriserar bra arbetare.. Ja då gör han rätt i det! Jag har tre dagar kvar.. Underbart. Wow nu lät de faktiskt som om jag sätter mig på tronen. Men jag vet själv hur jag är och oavsett komplimanger eller inte så vet jag att jag gör det rätt. Det är inge fel att kunna sig bra? Nej just det.

Nu kom jag av mig litegranna =) men jag var iallafall hos frisören idag och fixade håret.. Bye bye pinsamma utväxt =) Nu är jag ljus igen. Blev inte riktigt som jag tänkt mig.. MEN det blir nog bättre när toningen lagt sig.

På tal om lägga sig så ska jag göra det med.. Jag måste sova och vila inför en ny dag of struggle.
Vill bara passa på att tacka min familj och självklart mitt hjärta. Jag älskar er


Hur ska detta gå?

Jag ska upp om 6 timmar och gå till frisören.

Sen ska jag till jobbet och jobba till 23... hmm..

ännu en gång jobb

Står man inte för något, faller man för allt!






Nu ska jag iväg och jobba..
suck alltså. När man inte trivs på ett jobb blir man så himla lat. Och jag som älskar att jobba annars..
Fy det här jobbet är så stört.




Host host host

wow vilken rush det var där.. Tror jag skrev det där inlägget på 30 sekunder.
Idag har jag riktigt taskiga humörsvängningar.

Jag hoppas inte fel personer tar åt sig nu. För ni har en tendens att göra det mina kära o/vänner =)
Jag skrev det inlägget till en person endast och den personen kommer ta åt sig bara av att läsa första meningen. Det vet jag. Men det har legat lågt i några veckor. Men hur kul är det egentligen att läsa om sig själv..
Ja ni förstår, jag ger bara tillbaka med samma medicin. Jag tycker man lär sig bäst så..
Att få tillbaka något ont man gjort. Får man pröva på den bittra eftersmaken efter ett svek ja då gör man f*ck no inte om något liknande igen..


Nu ska jag ta mig till rätta.. Jag lär väl bli efterklok och ta bort inlägget om några timmar. Men jag var tvungen att skriva av mig och jag hoppas att personen hinna läsa det här innan jag tar bort det.

Tik Tok.

Jag fick nog inatt. Somnade lite innan 04 pga min hosta och illamåendet..
Så jag gick till läkaren idag och jag förklarade för honom att det var mycket bättre idag än några dagar sedan. Efter att han ställt 21 questions så säger han " Ja de låter som svininfluensan"
Jag satt helt paralyserad framför honom och fick fram ett "vaaaaa?".. Men han sa att de inte var 100 % säkert eftersom jag inte tog mig till en läkare när jag mådde som sämst. Jag tror min blick sa något i stilen med varför-lever-jag-ännu så han skrattade och sa att de inte var farligt och att de var så himla överreklamerat.

Men han bad mig att inte ta några risker och vaccinera mig ändå.
Jag fick hostmedicin med morfin i :) Både apoteket och mitt hjärta sa att de skulle göra mig sömnig men de passar inte idag. Eller någon dag alls för den delen..  För jag ska jobba.

Hoppas ni har de bättre än mig iallfall. haha


Bestämt mig

Jag ska INTE bli brunett. Nej.. de går liksom inte.
Träffade på en kompis i förrigår som blev helt till sig när jag berättade att jag skulle färga.

Det lät ungefär såhär:

"Vaa? Nej! Du? mörk? De går väl inte.. jag menar.. du ska va ljus.. det är så vi är vana att se dig.. va? nejnej.. eller?varför?"

De räckte för mig! Det var en person för mycket som inte tyckte de var en bra idé. Så Jag ska stay blond =) Lika bra! Jag hade nog ångrat mig..

Samsung i mitt hjärta

Har jag berättat till er om min (f.d) mobiltelefon? Min Samsung touchwiz. Världsbäst telefon men så en dag på jobbet fick den lite lite lite kaffe på sig och gav upp. Jag har skickat den på lagning förgäves. Ingen kunde fixa den och ingen visste vad felet var. När jag åkte till London så berättade mitt hjärta att dom sista som kollat till den sa att de var finito med min telefon. Det enda jag kunde göra var att skrota den =( Jag älskade min telefon.. Jag har nyss varit på en resa och gjort av med alltför mycket pengar så jag känner inte för att köpa en mobiltelefon direkt.

MEN..
.. igår kunde jag inte hålla fingrarna borta så det fick bli en samsung Jet. Jag är supernöjd med den!

Igår kom daniela förbi och var med mig en stund. Sen plockade mitt hjärta upp mig som sällskap till nattens bravader haha. Skämt åsido vi hade lite ärenden att göra. Snart ska jag iväg och jobba.. Åh jag har aldrig känt mig så lat inför ett jobb. Vill bara att dagarna till jul går snabbt så att jag kan återgå till mitt andra fina jobb och mina fina kollegor.

Nu ska jag get ready to go =)


Snart SÖMN

TJA!
Först måste jag bara säga skratta lite åt mig själv för att jag skrev "BOCKEN" och inte "BOKEN" som jag tänkte skriva, i inlägget under. HAHAHAHA Pay och tjejerna sitter säkert och skrattar arslet av sig just nu. Karma för min del för jag brukar oftast sitta och skratta åt folks stavfel på bloggen och så kommer jag här och gör världens misstag.. Nåväl, de händer alla hihi.

Idag jobbade jag till rätt sent. Sen tog jag rumpan till personalfesten där mitt hjärta väntade på mig. Jag var där max en timma sen åkte vi hem till honom och hämtade bilen. Det måste ha varit världens jobbigaste bussresa dit =( Jag avskyr verkligen att åka buss! Kände mig snurrig och så satt de några importer framför mig och skrek halsen av sig. Nu måste jag somna för att vakna pigg och lite bättre imorgon.. Jag vet att jag borde ta hand om mig bättre. Men de går inte.. I den här takten är det omöjligt. Men jag är förhoppningsvis ledig på onsdag och då ska jag nog kunna unna mig sängen hela dagen.

ha det underbart

Så himlans mysigt!

Hej ni =) Hoppas ni haft det mysigt.. Jag har! Vi åt middag, lyssnade på lugna favoriter och jag fick fotmassage, peeling och allt va de innebär.

Nu är jag hemma. Kände mig dålig så då var de lika bra att hoppa in i myskläderna och lägga sig i sängen. Fortfarande ingen förbrättring i halsen. Den blir bara sämre och sämre. Men jag ska ta något som dämpar smärtan så jag kan sova. Imorgon MÅSTE jag jobba(!) vägrar låta de gå en dag till. Jag känner inte mig lika dålig som i torsdags så jag kan nog pallra mitt arsle till jobbet.
Nu ska jag spela Call Of Dutty.

En kille på Sci fi mässan tyckte tydligen att spel och sånt inte passade mig. Jag tog självklart illa upp men i efterhand förklarade han att de va pga mina klackar och stil. Haha... ?
Skitsnack.
Man ska inte döma bocken efter omslaget. Eller hur var de nu igen?


Laurent

Yeii.. Jag fick ta bild med honom. Det kostade en slant men de var helt klart värt det..Skäms lite för hur jag blev i hans närvaro. Men de är helt sjukt vilken påverkan han hade. Han såg ovanligt bra ut och WOW vilka ÖGON!! Visserligen var dom inte röda som i filmen men om dom inte var större IRL. Jättesöt och jätte trevlig.

Efter plockade mitt hjärta upp mig med bilen så nu ligger jag hemma hos han och väntar på att han duschat klart..
Har precis ätit lussebullar och druckit julmust=) Jul jul jul..

ha de så trevligt ni


Twilight feber hihi

OH! Jag hade en uuusel natt.. Sov ca 4 timmar. Min hals var svullen och jag kunde knappt andas.
Smsade mitt hjärta sisådär på morgonkvisten och han ber mig somna om för att de är mörkt.. (??) haha. Smart av mig att köpa mediciner i London och ta med mig dom hit. Nu känns halsen och huvudet mycket bättre.

Tur det! För jag ska nämligen till Sci-Fi utställningen i älvsjömässan idag. Ensam och mobbad.. Men de är hemmaplan för mig ändå. Det är där jag jobbar (förutom de här sista veckorna innan julen) så jag känner igen mig väldigt bra. Ni undrar säkert varför jag ska dit och nörda mig. Jo.. Nu är de såhär att "Laurent" från twilight ska dit och jag HOPPAS innerligt att få se honom. + att Edward Furlong och en kille från Starship Troopers kommer gästa. Så töntig som jag är så ska jag dit. Blir de inga bilder så är de OK, så länge jag får se dom. Kan tyvärr inte vara kvar där hela dagen eftersom jag ska hem till mitt hjärta på mysig middag.

ha de perfa


Vadå lat?

Jag mår så dåligt att jag inte ens orkat gå till toaletten och kissa (förlåt mig haha)
däremot orkar jag ta datorn och skriva de här inlägget...
suck.

men de bara för att det är en bärbar och jag slapp gå 10 meter till den, tihi.


I dont know!!

Förresten så glömde jag nämna att jag funtar på att färga håret ljsubrunt.
INTE mörbrunt som dom flesta i min omgivning tycker, utan lite mörkare än de jag har nu.

är inte hundra på det. Jag har verkligen lagt ner tid och pengar på min hårfärg.
Och de känns rätt flashigt att ha den här färgen. Det är många som gett komplimanger och undrar hur jag burit mig åt. 1 vecka senare är de orangehåriga och försöker satsa på min färg. Hoho :)

Men jag ska nog satsa på att bli Blondette. Är bara så rädd att jag kommer ångra mig.. Skulle de hända så får jag väl gå till min superfrisör så får han färga det. Usch jag känner mig så kluven just nu.
Jag vet att det är flera st som läser min blogg. Haters eller inte.. min fråga går ut till er:

Vad f*n ska jag göra?


Hej svininfluensan

Snaark.. Jag var tvungen att åka hem tidigare från jobbet igår. Klarade helt enkelt inte av det. Mitt hjärta tror att jag har fått svininfluensan och min mamma tittar till mig hela tiden och upprepar " Leyla om du får feber och inte kan andas så måste vi åka in till akuten med dig" haha gullig. Men de är inte så farligt. Jag åt frukost imorse, trots att de var svårt så åt jag. Man kan inte vara döende ifall man får i sig lite mat.

Mitt hjärta mötte upp mig efter att jag sagt att jag gått hem tidigare, han hade precis slutat jobbet så vi åkte hem till mig och sov. Jag hoppas att jag inte smittat ner honom.. Trots att de vore lustigt eftersom han fått för sig att han är hulken som aldrig kan bli sjuk. Haha!
Undrar hur min London-mate mår. Hon mådde ju värst.. Hoppas hon kryat på sig.
Nu ska jag försöka fixa väskorna och kläderna som legat i rummet sen jag kom hem. Jag har varken haft ork eller tid att fixa det. Orkar inte ligga i sängen och tycka synd om mig just nu. Nej fy.. Ska försöka göra något, ta ett bad och hoppas på förbättring.

Hoppas ni har det bättre än mig! <3


Till anomym.

Den enda omogna här är du, fuckface.
Skriv ditt namn nästa gång.


I´m back!

Jag vill verkligen INTE vara i Sverige just nu..
Visst att de var kallt i London men det var en heeelt annan typ av kyla därborta.
Jag har åkt på en rejäl förkyldning också. Där vi bodde gick alla runt och hostade öppet och rätt överdrivet så de va inte så konstigt att jag och min vän blev sjuka. Jag hade jätte kul och jag har inte skrattat så mycket på länge. Ett råd till er är att bo på hostel. Förutom att du träffar sjukt mycket människor så är de grymt bra stämning. FAST(!!) det var väldigt kallt i rummen ibland..

Jag satt precis och tittade på presenterna, skorna och jackorna jag köpte. Kände hur ångesten kröp fram.. Fattar inte hur jag kunde slösa så mycket pengar på så ...... lite? Det var ju en hel del, men ändå? haha! Fast vem får inte ångest när man bränt nästan en hel lön på en resa? Självklart måste jag räkna med maten osv. Äsch när jag tänker efter så var de värt. Jag förtjänade en resa och shoppa utan att tänka på priserna.

Nu måste jag fixa mig för att jobbet kallar. Jag hoppas dom inte märker att jag är sjuk..
Sen kanske jag hinner träffa mitt hjärta! Jag har inga ord för hur mycket jag saknat honom.


RSS 2.0