En friskare Leyla

Hallåå ni =)
Ser att ni besökt min blogg flitigt. Jag har alltid 15-20 standard läsare och jag hade de även dagarna jag inte skrev något. Min förkylning är borta nu men jag är fortfarande snuvig och hostar upp lite slem.. euw.. Men bortsett från de är allt bra.

Jag har bara jobbat den här veckan. Och haft de mysigt med mitt hjärta. Eftersom jag jobbade hela dagen igår så umgicks vi i lördags. Jag lagade en spleeendig middag till oss och sen spontan åkte vi till kista på bio. Meningen var att vi skulle ta de lugnt men 25 minuter innan bion började så frågade han om vi skulle försöka hinna? Jag och mitt hjärta har alltid varit lite så spontana och äventyrliga. Det är ett gott råd till ett sunt förhållande. Vi kan ibland uppfattas som oansvariga men de tycker inte vi. Det är awesome att ha någon vid sin sida som är på vad man än föreslår. Vi tog bilen och skyndade oss snabbt som f*n dit.. Något som vanligtvis tar 15 minuter med bil tog 8 minuter haha. Men vi hann! haha. Sen kom vi hem, sov och han åkte och lämnade mig på jobbet. Idag ska jag till sjukhuset sen får jag se vad jag hittar på. Är ledig idag och imorgon. Men de känns lite surt eftersom jag ogillar att avbryta jobb så. Om Jag kunde så skulle jag jobba varje dag..

På tal om jobb så har jag blivit erbjuden ett jobb som skulle bli ett genombrott i mitt liv. Det skulle ändra så mycket för mig. Både Klimatmässigt och ekonomimässigt. usch.. Överallt sitter folk utan jobb och jag blir erbjuden en massa.

nu måste jag fixa mig :)

atchooo.

Ni som känner mig vet att jag har ett taskigt imunförsvar..
Det började i sammaband med lumpen då jag gång på gång var ute i skogen med blött hår och vägrade klä på mig ordentligt(Vi hade iofs inge val eftersom allt skulle vara hårt och kallt under min värnplikt). Jag fick bihåleinflammation. Inte nog med det! Den är kronisk. Jag är alltså alltid snuvig. Läkaren gav mig kortison nässpray. Skulle ta den i 6 månader. Haha aldrig i livet, det är som att gräva sin egna grav. Och jag struntar ifall ni säger att jag är dum för att jag valde att inte ta den. Men om ni läser riskerna, Ja då är de nog lika att låta bli =) Jag hade tagit den i 2 månader innan de. Tillsammans skulle de blir 8 månader av intensivt gift i näsan.

Nu efter julen har de känts helt underbart. Jag har inte haft en jobbig snuva utan den har varit som puts väck!
Fram tills mitt hjärta fick en rejäl förkylning och smittade mig. Det här är den jobbigaste förkylningen ever.. Jag kan inte äta med stängd. För jag kvävs bokstavligen! Jag känner mig så vimsig. Och de kan jag faktiskt intyga med hjälp av mina kollegor. Jag tappade räkningen ca 10 gånger idag när jag räknade kassan.. Jag va först att sätta mig på kontoret och den sista att gå därifrån.

suck.. jag måste gnälla av mig litegranna.
Kan inte någon komma med te, citron och honung? Kanske någon husmanskur? Mitt hjärta är upptagen ikväll och mina föräldrar tycker jag är gammal nog att klara mig själv. Ha...... ha..... ?? :(

NÄÄMEN HALLÅ

ååh hej!

Snacka om att jag glömt bort bloggen helt och hållet.. Jag har haft alldeles för mycket att göra. Mitt hjärta, min familj och kompisar har tagit min tid. Så jag har liksom valt att glömma bort bloggen ett tag. Fick bara en lustig tvångstanke att skriva lite här innan jag går och lägger mig. Det tog mig nästan en halvtimma att kliva upp ur sängen för att gå och jobba. Det är inte likt mig! Nu för tiden måste jag sova minst 8 timmar och de är helt sjukt.. Jag kunde sova max, då menar jag verkligen max, 7 timmar innan och då var jag pigg som en ärta =) haha.

Nu ska jag sluta snacka strunt haha ha de så bra ni



RSS 2.0