Tänkt över

Sådär ja! Efter det argsinta inlägget så sprang jag ner till bussen och tog mig till träningen. Verkligen inte likt mig att träna så sent. Men de var lika bra.

Jag känner mig mycket piggare och gladare nu än innan. Tror det var för att jag satt hemma för en gångs skull och inte gjorde något förutom att sega. Min kropp är inte van vid det och jag hade ångest.. Saik. Jag ballade ur för att jag inte lyckas varva ner som jag ska och ja, det och att jag kände mig instängd var väl ingen bra kombination. Jag hade precis vaknat också så jag antar att de va en del av kakan :) Hursomhelst, det här med jobben gör mig lite fundersam. Jag tycker om att jobba men just nu är jag lite trött på det. Jag har världens gulligaste chefer och jag trivs jätte bra. Mitt hjärna säger liksom åt mig att ta ansvar och bita ihop in i det sista men min magkänsla och hjärta ber mig lägga av nu och att det inte behövs mer. Förutom dom så säger mina föräldrar också att de inte är nödvändigt att köra slut på mina krafter.. Jag reser nämligen bort med dom i slutet av juli och jag vill ha pengar att slösa. Jag ska ju inte bara resa med de och jag vill inte ta emot gåvor från någon, haha. Jag vet, det är nästan ett problem för mig. Tanken av att leva på andra får mig bokstavligen att rysa. Iallafall så ska jag bita ihop och köra på. Jag ska ha en helt galen juli månad och ladda krafterna inför intensiva studier. Skönt.. Nu ska jag duscha.

jäkligt irriterad

Idag har inte varit en bra dag. Jag har suttit hemma och inte gjort ett jävla skit. Jag har inte varit på humör alltså.. Stackars mitt hjärta som har fått stå ut med mig. Jag försöker liksom intala mig att allt är lugnt och minsta sak som irriterar mig försöker jag skratta bort.. Men det går inge vidare, jag är så jävla irriterad att jag skulle kunna skrika på alla. Verkligen. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Det är lugnare nu än innan. Så ni kan ju tänka er.. JÄKLA skit. Jag är så grinig att jag får lust att ringa till jobbet och ba VET NI VAD, jag tar ledigt! HEJDÅ till båda min jobb. Jag vill vara ledig så jag kan resa med mitt hjärta sen komma tillbaka och sen invänta semestern med familj. Oh.. hatar att vara äldre och behöva ta ansvar. Jag måste ju jobba så jag kan betala för mig. Även fast mina föräldrar försöker intala mig att jag inte behöver och att jag ska ta semester nu så NEJ jag vägrar ta emot ett enda öre. Jag är gammal nog att kunna betala för mig.. Men att jobba håller på att ge mig nervsammanbrott. Jag vill vara ledig. FYFAN.. Jag ska ringa mitt hjärta sen. Han tänker alltid bra. Han är smart och ger kloka råd.


Ni som inte ens försökt skaffa er ett jobb och tycker det är OK att leva på era föräldrar.. Hur kan ni lägga er om nätterna? Fy. Jag har panik. Och de är faktiskt lugnt i och med allt jag kämpat. Så jag tycker de är okej att klaga lite nu.. ja faktiskt....... det tycker jag........ Fan. Men de är bara idag. Imorgon är jag peppad igen.


Ni som försöker och inte lyckats skaffa jobb, ta inte åt er.

Solig dag.

Jag hade en jätte trevlig kväll och natt igår. Min moster fyllde år så vi firade henne i en stor två vånings lokal. Jag vaknade på frukstansvärt dåligt humör igår så jag var tvungen att åka in till centrum och gå av mig lite.. Hittade världens finaste svarta fodral med ärmar!

Tillbaka till kalaset, eftersom jag va stressad och på dåligt humör så åt jag enbart frukost och glömde bort att äta så när klockan tickade 18 så var min mage fullkomligt i uppror haha. Kocken från mitt extra jobb lagade maten igår och som vanligt smakade den underbart. Placering på borden va huller om buller i och med att vi skulle bekanta oss med alla och de uppskattades. På så sätt fick man lära känna varann bättre. Mitt hjärta var så stilig igår och jag kom på mig själv stirra på honom flera gånger :) 
Idag är det förresten mors-dag och jag ska jobba! Haha fail. Men min bror kommer och jag hoppas att han stannar till imorgon så jag hinner se honom efter jobbet. Jag saknar honom..

Nej nu ska jag göra mig iordning och hoppas på vädret håller sig!






Jag bjuder på en closeup!


Trött Leyla.

Människor nuförtiden. Det enda dom kan göra är att baktala och klaga.. Ni är inte bättre själva, så innan kräver uppmärksamhet se på er själva och kolla ifall ni ens ger. Man måste ge för att få, har ni inte hört det? 

Har ni märkt att, ju snällare man är, desto mer får man ta? Jag pratar inte om mig, bara, utan om andra.. Det är något jag satt och tänkte på idag på tåget. Jag vill inte yttra mig mer än så här pga vissa anledningar. Men det är oftast det som kommer upp på tal när man pratar om vänner och förhållanden. Visste ni att svartsjukan även kan finnas även i ett förhållande? Hemskt och jag har varit med om det. Men då var det mer att jag var snäppet mer kvinna och ville något med mitt liv förutom att jobba natt då och då och livnära mig på mina föräldrar.
Jag gjorde även lumpen! Det var ett stort steg. Så jag tror att det, för ens respektive, blir väldigt svårt att se en slängas in i risker och våga chansa i livet. Vissa är för fega och låter hellre stoltheten förstöra. Jag har alltid varit tydligt med att säga; Du kommer med en nypa salt, en näve tålamod och ett leende :) Det har gett mig de möjligheterna jag fått, får och hoppas på att få längre fram. Så som folk jämnför sig utseendemässigt, så jämnför de sig med andras sätt att vara. Don´t.. Ni kommer alltid stöta på någon som är bättre än er. Och de måhända att de t.o.m är yngre. Hata inte de ni inte kan få, utan sätt upp egna milstolpar. Be om råd istället!
Jag säger inte att folk avundas det jag har men jag vet att det finns minst 1 person som jag gett en tankeställare.


Nu byter jag ämne. Klockan är tjugo över 00 och jag kom hem från lokalen för en stund sedan.. Det blev fint men jag tog sönder ett vinglas! Oh, haha. Jag ska gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt. Sov gott!


Stress

Det är så sjukt hur man, även fast man är hemma, inte lyckats varva ner.. Jag slutade jobbet för någon timma sedan och nu befinner jag mig hemma med min faster som kommit på besök från växjö :) mysigt. Jag känner mig lite stressad. Varför vet jag tyvärr inte men jag tror starkt på att det är för att jag inte vet vad jag ska göra ikväll. Vill gå på bio men min morbror behöver hjälp med lokalen och jag vill verkligen ställa upp. Jag är den enda som jobbar inom servering och jag kan det mesta.. Så vi får se hur han vill ha de. Men jag vill endå på bio.. Hm?

Jag ska nog hjälpa honom.

Annars då? Jag har jobbat rätt hårt. Ingen nyhet.. Haft det kul men det har varit rätt intensivt och eftersom jag inte vilat ordentligt så är jag lite utmattad. Okej ifall jag jobbat några timmar per dag. Men jag körde på över 15 timmar igår och sov 4 timmar för att gå upp och åka tillbaka jobbet. Förhoppningsvis är det här en av mina sista dagar där.. Börjar som sagt skolan. Självklart kommer jag springa dit ifall de öppnar säsongen innan och behöver min hjälp. Men när jag börjar skolan, då är det skolan endast. Jag sabbar inte den här chansen för fem öre!

Förresten, min telefon är paj.


Efter en trött arbetsdag häromdagen.


Mina 2 lediga dagar

Jahapp! Då sätter man igång med jobbet igen. Dom här två dagarna har gått så snabbt och jag har inte ens vilat.. På min första lediga dag var jag med mitt hjärta och åt på vapiano. Himmelsk god pasta! Sen åkte vi till Heron City och nördade oss lite bland spelen och sen på bio :) Idag(onsdag) så vaknade jag upp helt pigg och tvingade honom att komma och äta frukost med mig. Va nämligen lite stressad för att jag ville till stan och kolla lite kläder. Jag åkte själv eftersom jag vilka plagg jag letar efter, vart jag ska leta efter dom och gör de bäst själv. Jag hittade en sån fin blommig klänning och en fin kort kavaj med puff ärmar! De måste nog vara mitt fjärde plagg med sådana ärmar. Fin var den.. Tänker bryta av min blommiga, tjejiga klänning med kavajen och ett par svarta heels. Bilder kommer upp på lördag eftersom det är då jag ska bära det. Köpte även en blus som jag fortfarande undrar när jag ska ha på mig.. Det var tänkt att kanske ha den på lördag men sen då? Jag är inte mycket för sidenblusar! Haha. Men den lär nog komma till användning förr eller senare i och med att den är väldigt elegant. 

Träffade även på min kusin och moster. Dom kände inte igen mig.... haha. Måste trott jag va ett psyko som vinkade åt dom. Sen gick jag till Sandys och åt en god rostbiff sallad. Mums!
Postade även mitt Ja-Tack brev till skolan :) Börjar inse lite nu. Men jag börjar faktiskt bli rädd.
Gick även en promenad med en vän som jag inte sett på länge. Skippat träningen i 2 dagar och jag har faktiskt ingen tid att ta mig till gymmet.. Så de får blir promenader.

Imorgon börjar jag 09 och kör till 00 på natten. Tror de samma på fredag.. Hur som helst så skriver jag av mig massa strunt när jag kan. Nu ska jag sova..

äntligen

Ja! Ledig! Woho!


Show

Jag måste visa er min snuttis. Min tröja.. Jag älskar den. Ser ni axlarna? Jag tycker den lyfter upp en dålig dag perfekt haha. Jag är inte så mycket för blommor, men när jag såg axlarna föll jag direkt. Och rätt som de var blev den min :)




Mina ben ser lite ojämna ut. Men de är endast för att jag la knät på sängen.


i väntan på maten.

HEJ! Solen skiner men de blåser rätt mycket..
Jag sitter och väntar på att min mat kallnar lite. Gillar inte för varm mat eftersom de inte går att njuta :)
Det blev squash och bulgur med lite köttfärs. Gott, mättade och framför allt nyttigt. 

Idag har jag varit och tränat. Inte så intenstivt som jag brukar eftersom jag faktiskt inte hade så mycket krafter. Somnade så sent igår.. Men träning som träning. Det viktiga är att jag inte ligger hemma och latar. Jag börjar som sagt 17 idag och det är endast till 22, vilken tur! Imorgon är jag ledig och då väntas de massa roliga saker. Jag måste varva ner litegranna. Jag kände mig så rastlös att jag helt seriöst funderade på att gå en promenad mitt i natten. Lilla psyko liksom, haha.

Nu ska jag äta!


I let haters hate..

Jag trodde det skulle bli skönt att komma hem från jobbet. Börjar inte förens 17 imorgon.. Men nej, känner mig ändå sjukt stressad :S Jag måste verkligen varva ner.

Det här med skolan har typ inte kickat in hos mig ännu. Jag är jätte glad men det känns som om jag inte ens har tid att inse va det betyder. Jag är en sån som, när något händer, måste jag sätta mig ner ensam och bearbeta det. Oavsett om det är positivt eller negativt! Jag vet hur mycket det här innebär och jag vet att de kommer bli ordentligt med studier i och med att vi måste hinna med dubbelt så mycket. Jag valde ett rätt intensivt program.. Jag har liksom valt både det här OCH att tenta upp mig i ett par f.d ämnen samtidigt, inte alls många.  Jag tackar verkligen kvinnan jag pratade med för 7 månader sen. Hon som introducerade det här för mig. Hade jag kommit ihåg hennes namn hade jag skickat ett tack-kort, haha. Nu måste jag bara fixa och trixa med CSN så jag kan betala min hyra :) Sen är de klappat och klart. (Tja, fram till att jag måste besöka Ikea.. )
Det ligger på mig det här!

Nej nu ska jag sluta idissla det här och lägga mig ner i sängen och försöka somna till tv..
Har jag förresten berättat för er att jag är mörkrädd? Haha! Det kan vi ta någon annan dag :)



Förrigår natt.


Jag orkar inte pyssla med photoshop och ljusinställningar.
Slutar alltid med att jag blir irriterad för att jag inte fattar något. Därför får ni alltid ärliga bilder.
Så ursäkta mig ifall ni finner mig blek :)


Snart är veckan slut.

Snart är min fruktade helg över. Jag har snart kört slut på mina reservkrafter.. Igår jobbade jag HELA DAGEN ,bokstavligt talat, från 09 på morgonen till lite innan 3 på morgonen. Ja många av er undrar om de inte är olagligt. Men när man i den här branschen så finns de inget olagligt. Du kniper och kör på tills du stupar haha. Plus att jag hade baren efter serveringen och vi är alltid sist att gå. Allt gick super och jag tror att våra 5 000 gäster hade en trevligt natt med alla aristerna på scen. Och jag tror de var mer än nöjda med oss! Hursomhelst så gick jag till baren och jaa det var som alltid roligt, men en av kärringarna där vart inte så glad när jag la upp drinkar utan att ta exakta mått. Jag bad om ursäkt men bara för att jag inte orkade tjaffsa.. Men jag var tvungen att ta en paus för att inte bli alltför irriterad. Tror hon att jag är i baren för att jag inte KAN? Man undrar ju! Jag är ju satt där för någonting. Men hon är äldre.. och hon börjar bli nervös över att vi yngre börjar köra bar på events. Jag hade lust att be henne skaffa sig en unge.

Jag kom hem ca halv fyra och däckade i min säng och vaknade av att mitt hjärta smsade mig. Stackaren jobbade till lika sent och han tog sig tillbaka till jobbet idag innan 11. Som tur är börjar inte jag förens 14 idag på mitt extra jobb. Inge träning eftersom jag faktiskt är väldigt utmattad. Men imorgon förväntas jag vara utvilad!

Nu ska jag massera mina stackars fötter och sen duscha.. Vi HÖRS!

EN GLADARE LEYLA!

Jag har kommit in på högskolan! ÄNTLIGEN så löses klumpen inom mig upp. Jag orkar inte jobba mer! Ta de inte fel, jag älskar att jobba och jag är lyckligt lottad som faktiskt haft lätt för de här med jobb och alltid haft saker på G. Jag har haft den turen och lyckan. Men nu behövs de en en paus i arbetandet.. Jag vill vara en lite fattigare student ett tag nu. Jag vill liksom vara den man stöter på och blir frågad "Vad gör du nuförtiden?" och svara " Jag PLUGGAR". Jag har jobbat hårt och mycket och som mina nära vet har jag alltid varit en krigare på det. Men nu mina vänner och mindre vänner så ska jag sätta in min fot i studierna igen. Längtat!
För er som undrar vad jag pluggar så är det en allmän linje med juridik, globaliseringen, vetenskap, juridik, kriminologi etc. med polisförberedande som profil! Oh jag kan inte fatta att jag, Leyla, om några månader kommer sitta i skolbänken igen och bli irriterad för att jag inte förstår läraren.. haha. Nej då :) Jag ska lyckas utomordentligt bra! Jobben har gett mig mycket, inte bara pengar, utan erfarenhet! Och även massor av ansvar.. Det ska jag bära med mig och göra det bästa jag kan. Hörrni, jag är ÖVERLYCKLIG!


Förutom att ha fått nyheterna så har det varit en bra kväll på jobbet. Fick riktigt ordentligt med dricks och komplimanger av mina chefer :) Nu ska jag försöka snappa åt mig alla tider jag kan och sen njuta av en LÅNG j*vla resa. För det förtjänar jag!

Jag måste även tilläga att jag inte hade klarat det här utan min familj eller mitt hjärta. Jag tackar Gud varje dag för att ha skänkt mig en sån underbar familj som ni. Min familj som alltid haft tålamod och gett mig sina bästa råd. Mitt hjärta som alltid hållt mig nära sig och fått mig att känna mig så älskad och som fångat mig vid varje nedfall. MIN KÄRLEK TILL ER FLYTTAR BERG. Jag gör det här för mig och er endast.

Nu måste jag sova, jag börjar 09 imorgon. God natt :)


En glad Leyla

Jag är lite rädd.. Jag vågar inte använda micron. Haha ni som läst min blogg då och då under en längre tid kanske minns popcorn incidenten? Haha! Jag har fått trauma efter det. Buhu..

Idag kände mig något piggare när jag vaknade. Jag kom på en ställning med täcket så jag slapp få solen i ögonen och kunde sova vidare. Sen gick jag upp och käkade lite frukost innan jag tog bussen till gymmet. Efteråt begav jag mig till centrum och kollade kläder.. Blev lite färg :) och en jeans kjol! Nu måste jag göra iordning mig till jobbet.


lite snabbt innan läggdags

OH VAD AVIS JAG BLIR PÅ ER LEDIGA MÄNNISKOR! Kan inte fatta att vädret äntligen börjar arta sig och bli fint :) Synd bara att jag jobbar.. Får sitta där inne i min bar och få njuta av solen medans jag går ut och tar hand om uteserveringen. Fast som jag sa till nitt hjärta och mina närmsta vänner som också jobbar häcken av sig.. Vi får unna oss i saker som dom lediga inte får! Vardagslyxen och resor. Man måste faktiskt se de positivt. Men jag kan inte undgå att känna mig lite ledsen när jag ser solen skina och jag inte får ta del av de. Den enda biten av kakan(solen) jag får är väl dricksen av alla som sätter sig ute och beställer mat och dryck hoho.

Förresten löpte jag och mamma amok på nätet idag. Vi köpte massa klänningar och en väska till mig.. mums! Imorgon ska jag och mamma fortsätta jakten i centrum. Så det är dags för mig att sova. Imorgon väntar förhoppningsvis ett träningspass innan shoppingen och jobb på kvällen. Vi hörs! Ni lediga, njut av solen åt mig också är ni snälla.

Fortfarande andfådd haha

F*n va jobbigt med solen på morgonen. Jag får alltid in ljuset 07 på morgonen i mitt rum.. Så jag har bestämt mig att köpa en KOLSVART gardin. Idag skulle jag ändå upp tidigt så de var väl OK. Jag körde en riktig hård och intensiv träning imorse.. Ni fattar inte hur skönt de kändes. Jag var, utan att skoja, nära på att svimma ett antal gånger haha. Några dagar till så är jag back on track efter nästan 1 veckas lathet.


Nu ska jag beställa en klänning till min fina mamma sen ska jag duscha och göra mig iordning till jobbet. Måste ladda krafterna inför uteserveringen igen.. Puss och kram!


God natt på er!

Usch vilka intensiva dagar det varit.. Igår jobbade jag hela dagen! Och då menar jag verkligen HELA DAGEN. Åkte dit på morgonen och kom hem så sent att mitt jobb var tvungen att sätta oss i taxi. Imorse vaknade jag svettig.. den här fukten gör mig galen! Mitt rum har en tendens att alltid alltid alltid vara kallast och nu när jag vill att det ska vara lite kyligt så är det varmast?! Oh. Jaja, efter frukost bar det iväg till träning där jag svettades ännu mer. Underbart. Där hade jag inte varit på snart 1 vecka :( Sen hem och sen vidare till mitt andra jobb. Det var så fruktansvärt mycket att göra idag. Allt för solen och uteserveringen! Imorgon lär det vara lika varmt och de innebär självklart lika stressigt och mycket att göra. SÅ DÄRFÖR ska jag gå och sova.. imorgon vill jag vara pigg som en ärta. Vill hinna med lite ärenden innan jobbet. Jag undrar hur länge jag ska hålla på? Jag har inget emot jobba i juni men, juni? Hela juni? Det tvivlar jag på. Ska kolla de här med resan så jag kan börja anpassa mig efter det. Då vet jag på ett ungefär hur mycket jag ska jobba och spara. Längtar!
Godnatt!


Godnatt!

Jag är hemma i stockholm nu.. Känns trist. Ville gärna stanna tiden och fortsätta vara därnere med personerna jag älskar. Varje gång jag kommer därifrån så får jag med mig nya tankar.. Älskar att min hemstad fortfarande, trots åldern, ännu lämnar kvar en fin eftersmak hos mig.

Hursomhelst så är jag hemma. Kom hem runt halv åtta på kvällen :) Har massa roliga bilder och massa fina minnen! Bilderna finns på face ifall ni är intresserade. Nu måste jag lägga mig. Ska upp imorgon och städa och sen bege mig till träningen. Därefter till jobbet.. Vi hörs antagligen imorgon natt eller imorgon på förmiddag. Man vet aldrig med mina uppdateringar.. ibland kommer det bara..
Nu ska jag lägga mig i sängen och tacka Gud för allt jag fått av honom. Jag måste vara top 5 happiest just nu.. I bet I´m! :) PUSS på er!


From växjö with love :)

Roligt att jag kollat facebook hastigt hos min moster bara för att jag inte haft internet när grannarna här hos min kusin inte ens har lås på sina nätverk så det var bara till att koppla på mitt hjärtas bärbara och låna lite internet :)
Nu sitter vi här, mätta och belåtna över allt vi ätit.. Tjoho!Jag har inte ens tränat på några dagar. Men nästa vecka håller jag till på mitt extraknäck till jobb och som några vet så ligger det nära gymmet! Så det är bara att pallra sig dit innan jobbet. SKÖNT! Imorgon är den stora dagen och jag längtar. Min klänning blev sydd och sitter som GOD-DAMN.. Allt har gått bra och jag hoppas de fortsätter så. Dagen har varit underbar och det började med min kusins våg i badrummet. Haha lilla nörden som jag är så hoppade jag självklart upp.. Och jag kunde inte tro det. Kan ni? Oh! Men visste ni att ni egentligen inte ens ska gå efter vågen? Man ska alltid mäta sig i CM och se skillnaderna på kläderna. Haha jag tror jag gett bort hälften av mina kläder som är ca 2 månader gamla. Hur som helst så är jag sjukt nöjd med vad jag lyckats åstadkomma. Inte för vikten, utan för hur frisk min kropp känner sig och hur jag har energi för allt. Så ni latisar hemma, rör på fläsket och gå promenader! Om inte med kompisen, sambon etc. så gör de själva! Ni behöver inte vara beroende av andra för att leva ett sunt liv.. Det är trots allt din kropp och din vilja. Nu klagar mitt hjärta och undrar ifall jag skriver ett skolarbete. Jag tror inte killar förstår riktigt de här med att skriva av sig. Oavsett mina få läsare eller inte så känns det roligt att lämna avtryck. Då kan man titta tillbaka och skratta lite åt sig själv :)

Pussar till er


PINSAMT!

Har ni sett attacken mot Lars Vilks? Jag finner det hela obehagligt.. Hur kan man ge sig på en människa mitt under en föreläsning? Men jag förstår att ni känt er kränkta. Men HALLÅ har ni missat att vi bor i Sverige? Där "yttrandefrihet" är ett faktum? Visserligen så känns det som om samhället fortfarande kämpar hårt för att de ska bli en självklar sak. Men vem är då vi att hindra samhället från att växa och fortsätta kämpa för det? Jag har många gånger varit tvungen att bita mig i tungan för att någon sagt något illa om min tro. Så fort jag säger att jag är katolik så har folk mage att undra ifall min präst tafsat på mig, om det är normalt och ifall de står i "våran" bibel att man ska låtas tafsas av andra? Hur tror ni jag känner mig när folk, mer eller mindre, får det att verka som om det var de Jesus höll på med.. incest och barnsex? Men vet ni vad? Ibland är de bättre att tiga. Att tala är silver men att tiga är guld! Det har ni väl hört innan? Usch. Lägg av nu mer era "vi känner oss förnedrade i samhället". Passar det inte så kan ni ta ert pick pack och dra.. Var tacksamma med det livet gett er och era möjligheter. Jag är och jag kommer fortsätta att vara det.

Min fråga är nu ifall jag kommer väcka uppståndelse med det här inlägget. Men ännu en gång, yttrandefrihet. Ska ni slå mig nu bara för att jag tycker och tänker som jag gör? Vet att Lars Vilks, om någon, gillar att få lite uppmärksamhet. Men jösses, förtjänas han att misshandlas för det? Va?! Nej, ingen gör.

Tack för mig.


Hej kära..

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott.. Jag vaknade för ca 2 timmar sedan. Inte alls trött :)
Bara uppspelt.. Idag åker mina föräldrar ner och jag måste hinna med massa saker som hämta klänningen hos skräddaren, hinna träna(tror det blir en rask promenad), fixa kläderna, hinna laga mat och fixa naglarna som växt som ... hihi.


Dagens tips! Havredryck med banan och kiwi. Mumma!! Jag har kört det ett tag men jag funtar på att skriva
ner här ifall jag någon gång, av någon konstig anledning, la av med havredrycken kunde påminna mig själv när jag läser. Så vi hörs sen


Jag har en stor panna. Haha

Att sy in min klänning kostade lika mycket som själva klänningen. Glad? NEJ! Men jag försöker se det från den ljusa sidan. Klänningen är vacker och den kommer att användas flitigt.. promise!

Annars har jag bara jobbat. Kom hem för en stund sedan! Mitt hjärta och jag cruisade runt lite och han lämnade hem mig. Han köpte en rätt.. stor grej. Är fortfarande lite hmm över det.. Det är inte min grej att ta emot så dyra saker. Helt allvarligt, jag är inte den typen av tjej som gillar att skämmas bort av sina pojkvänner. Någon gång,Okej. Men inte överdrivet. Det blir pinsamt och jag känner redan alldeles för många som vill att killarna de dejtar ska dyrka marken där de går.. Konstigt. Faktiskt aldrig förstått mig på sånt! Det ska vara lika i ett förhållande, thats it. Men hursomhelst så är jag självklart tacksam och glad för att det var verkligen något jag behövde :) Nu måste oansvariga jag ta hand om den ordentligt bara.

Nu måste jag skriva ner morgondagens(egentligen dagens) schema plus smsa mitt hjärta vad han inte ska glömma att packa ner. Trots att han är ovanligt ansvarig för att vara kille så behöver han mig som hjälper honom då och då. Jag vet det! Även ifall han vägrar erkänna :)

Snart cruisar vi ner! Hoppas det blir fint väder.. Oh längtar till min fina stad.




TAKIDA.
 Alla på jobbet skrattade åt mig medans jag sprang ut och in från backstage. Mitt jobb är awesome :)
(OK.. jag vet att det inte är nickelback vi snackar om. Men ge dom här svenskarna credit, hihi)



HERREJÖSTANS! Min panna ser 2 meter lång ut..
Hahaha.


Brev. Haha!

Hallå ni små. Hoppas ni haft en bra vecka..
Jag har haft det lite småjobbigt och vaknat supertrött dom här dagarna! Men har man jobbat 12 intensiva timmar dagligen så känns de i kroppen. Men som tur var så har jag varit ledig dom senaste dagarna och jag har inte alls känt för att sätta mig ner framför datorn. Jag har inte heller haft tid för den delen heller.. Jag har varit med kompisar och haft de mysigt. Jag har även shoppat kläder och skor osv. Imorgon är det dags för mig att jobba. Sen är jag ledig och då bär de av 4 timmar ner till min hemstad med mitt hjärta. Min kusins bröllop äger rum strax och jag längtar massvis. Fick lite småpanik när klänningarna inte hade kommit men som tur var så kom de idag =) till min stora besvikelse så var dom lite för stora :( Okej att jag tränat hårt men jag hade inte räknat med att de skulle ske någon större förändring från att jag mätte mig för ca 1½ vecka sedan och beställt de. Men jag ringde en rätt populär skräddare.... med en klump i magen. För jag behöver fixa klänninge inom 3 dagar!! Men jag tar priset på att övertala människor. Dom flesta nära mig vet hur jag oftast får saker my way pga min "smörighet" haha. Men vet ni? Det lönar sig att vara extra trevlig mot människor som hjälper dig. Självklart så ska man inte sitta och nicka åt människor för att få sakerna gjorda.. Som mina chefer sagt, "Du är duktig på att förhandla och prata". Och rätt som de var så sa skräddaren att han kunde göra prioritering och få den fixad innan onsdag. Så imorgon ska jag in med ena klänning. Den andra kan vänta i och med att jag inte behöver den förens i slutet av denna månad :) Tur!  Nu behöver jag inte oroa mig över det.. Skulle det vara så att den inte gick att fixa så löser jag det själv med lite nålar. Men man vill ju helst ha den fixad.. Slutsnackat om mina klänningar!

Nu ska jag äta lite fruktsallad med havreglass. Haha ifall ni går in i min kyl så ser man nästan bara Sorbet- och havre glassar plus soja youghurt och havredryck med chokladsmak. Det är inte supergott men vad gör man inte när man är laktosintolerant. F*n har man skurit ner på lite kan man lika gärna go all in och dra ner på allt annat. Nu tänker ni säkert att jag har blivit världens vegetarian-dietist. (Nej, jag äter massa kött och kyckling) Men sanningen är att jag mår så himla mycket bättre nu än för några månader sedan. Det "vardagliga intaget" som är så viktigt får jag av annat. Det gäller att vara smart och disciplinerad. Och ABSOLUT INTE kräsen med mat/smak. 
Nej nu ska jag sätta mig i soffan och unna mig i något nyttigt och gott. Idag är det en bra dag.  Njut av era kära! Glöm inte hur viktigt det är.


snabbt snabbt snabbt

Jag tror inte det här är hälsosamt. Jag må känna mig pigg som en lärka men det gör man alltid när man är övertrött. Jag kom hem sent igår och gick upp tidigt idag. Just nu väntar jag på att tiden går så att jag kan ta tåget. En snabb update; Var i Uppsala under valborg och hade skit kul med mitt hjärta, hans kompis och med några gulliga tjejekompisar. Kom hem någon gång runt 3-4 på natten.. Dagen efter så skjutsade mitt hjärta mig till gymmet så där stod jag och svettades i några timmar innan jag åkte hem och mötas av att min kusin smsat mig och sagt att jag måste komma till forts. av möhippan. Dagen innan hade dom varit på salsakryssningen. Jag skulle med men pga att jag trodde att jag först skulle jobba dag+kväll så köpte jag aldrig någon biljett och sen vart det för sent.. Vad som händer under möhippan kan jag INTE berätta här haha. Men däremot kan jag berätta att vi sen drog oss in till karlberg. Vi var på La Isla.. Haha jag kunde inte tro att vi skulle dit först men jag ångrar inte att jag följde med för jag hade skit kul där med :) FÖRUTOM när idioter som inte har för sig bättre och stirrar ögonen av sig. + brudar som tror sig jobba där och ska agera fotografer och ta bilder på "alla". Trots att jag vart pyttelite irriterad så slutade jag bry mig under kvällens gång.. Dom fick titta och ta bilder på mig hur mycket dom ville. Jag vart bara smickrad.

shit jag kommer missa tåget nu.. haha

Ha det BÄST!
Bilder kommer sen :)


Efter 3 timmars sömn..

WOW vilken helg jag har haft.. Inte likt mig. Men jag har haft det super kul :) Jag hinner inte berätta för jag måste iväg till jobbet. Men jag återkommer! Ha det så kul medans

RSS 2.0