Epok

hellooo mina damer och kanske herrar? HOHO!
Jag har bara haft huvudet inborrat i jobbet så jag har inte ens haft ordentligt med tid för mig själv..

Kom hem från jobbet för en timma sedan och jag hade en helt OK dag. Mycket att göra och så har vi dom som gillar att ta pauser när de verkligen inte passar.. Men äsch, jag kan bli likadan så nu ska vi inte klaga!
Kom hem och de dröjde inte länge förens jag kände hur de kröp i min kropp..
Jag visste på en gång att de var ångest. Jag hade tappat koll på vad som var gjort inför min tenta och vad som inte var gjort. Snabbt som ögat hämtade jag mina böcker och staplade upp de lite kladdigt =) Så nu känns de som om jag har läget under kontroll. Igen. Har lite mindre än hälften kvar..

I november händer det fin fina grejer förresten. Jag har äntligen fått min kallelse av läkaren..
Mamma fick nog förra veckan när jag blev illamående och knappt kunde stå. Det är ju självklart min sinuit som försöker ta över mig, haha. Det jag ville komma fram till var att min läkaren ska äntligen stoppa in slangen i näsan som suger bort all materia och snor(Jag vet att de låter äckligt.. ). 

Det  är det dags för NEW MOOON! Ni som inte är twilight fantaster vet säkert inte vad jag snackar om. Jag och min ûnderbara tjejkompis ska på förhandsvisningen.. Går de att fatta?! NEJ! Jag trodde aldrig att jag skulle hinna snappa till mig de biljetterna, men jag lyckades.

Jag drar från Sverige, till vad jag tror kommer bli min DRÖMSTAD! Jag har velat åka dit sen jag var liten flicka och nu är de dags. Jag kan ge en ledtråd.. Jag kommer bli fotad med kändisar! 8 dagar blir jag borta.

En fin händelse, hoppas jag, kommer att äga rum.


ÅÅH! Nu ska jag skriva ner vad som ska läsas imorgon påväg till jobbet..
Man ska ALLTID utnyttja tiden man får. För som ni vet så får man den aldrig tillbaka =)





Hejdåå :)



Och...

Jag älskar dig, Hjärtat!




Tror det har med hösten att göra..

Ibland orkar man inte.. Jag har kommit in i någon konstig cirkel där jag bara går runt runt runt och gör samma samma samma sak. Jag gillar rutiner, de är bäst tycker jag. Jag är faktiskt lite rädd för förändringar. Därför tar jag visa grejer väldigt hårt.
Iallafall..
Att hinna jobba, plugga och sova är fruktansvärt jobbigt. Jag vet att 80% av folk i min ålder gör samma sak.. Men det är riktigt påfrestande att plugga distans. Jag fixar de, det vet jag. Men de blir ändå jobbigt och för att inte glömma, STRESSIGT! Men..

De är ju såhär jag vill ha det. Det är såhär jag får saker och ting gjort. Därför är de OK för mig att bryta ihop och gråta i 10 minuter. Det här är en bit på vägen :) ibland kan jag tycka att jag inte åstadkommit med något, att jag knappt börjat processen till mina drömmar. Men som sagt, det har jag. Jag har ett bra jobb, Jag pluggar till tentorna, en underbar familj, bra vänner, och mitt hjärta. Senast idag så satt han och lyssnade på när jag grät/pratade i telefon och pratade nonsens, haha. Men han förstod och han gav mig, som alltid, sina bästa råd. 
Jag vet inte vart jag hade stått idag utan alla dessa fina människor omkring mig.

Det är tack vare det som jag kommit igång med det jag vill.
Nu gäller det att ha motivationen och humöret uppe.

Jag VÄGRAR att ge upp. Hörde ni det? VÄGRAR.


gäsp gäsp gäsp

Det här är så himla sjukt!
Jag gick upp för ca 1 timma sen och jag känner mig som en zombie.. Verkligen. Att jag drömde om att jag såg ett spöke gjorde inte saken bättre heller.

Igår kom jag hem strax innan halv elva från jobbet och kom i sängs halv någongång. Pratade med mitt hjärta i telefon så jag kan helt ärligt berätta för er att jag somnade kanske kvart över 23. Haha.
Sov med öppet fönster gjorde jag också, heeeeela natten. Så jag vaknade med halsont. Epic Fail haha!

Jag måste börja röra mig nu. Taxin kommer närsomhelst och jag måste finslipa mitt ansikte..

next stop, Work

Ska snart bege mig till jobbet.. En stor middag på gång så de blir till rätt sent. Men de gör inge =) Jag är hemma innan 01 så de blir sömn all night long.

Nu ska klackarna på. Haha ja, jag går med klackar till jobbet.
Vi hörs =)

This6isonfire

Jag hade en såån dryg dag på jobbet idag. Det enda jag tänkte på var att få komma hem och plugga.. Det gick nämligen inte så bra igår. Men jag hade världens tur att sitta med en kollega från jobbet på tåget som hade koll på det jag behövde hjälp med.

Så nu ligger jag här på min säng och lyssnar på Kings Of Leon. Måste få i mig lite käk innan jag begravs under böcker..


Be Chill

Klockan är snart 19.00 och jag kom hem från jobbet för en stund sen. Det gick bra och snabbt..
Segt att komma upp bara. Jag mådde inte så bra igår så mitt hjärta kom vid tio någon gång och vakade över mig, haha. Vi båda började samtidigt som tur var..

Snart ska jag sätta igång med att fylla i ett formulär som jag fått och sen är de bara till att hålla tummarna för mig och mina planer. Efter det måste jag plocka fram böckerna.. Svaren skrivs inte av sig själva.


Det var på tiden!

Äntligen!  Steg 1..

Jag låter bilden tala för sig själv =)


Ni får ursäkta ögonen. Det är dåligt ljus här inne.


Peak performance

Åååh! Det snöar här hos mig :) äntligen lite vintertecken. Jag har längtat och visslat julsånger på jobbet.. Vilket, jag har märkt, inte uppskattats av många. Varför blir alla så dystra när julen är här? Jag längtar till december då alla små reklamsnuttar blir jul-aktiga. Eller när tv3 lanserar sin första jul reklam. Och när NK pryder sina skyltfönster. Självklart är kylan ingen favorit hos mig men jag har min varma peak som vi lagt fram och väntar på att vintern kommer ordentligt. Pinsamt att ha på sig vinterjacka nu.. ha ha.


Shoe me.

Jag vill ha ett par stövlar! 999 :- går dom på.. Hade jag haft den summan pengar nu så hade jag faktiskt köpt dom. Men lönen kommer inte förens om 9 dar. Jag kanske hinner se ett finare par stövlar, fast jag tvivlar starkt på det. Och när jag brukar lägga så mycket pengar på skor så måste jag oftast fråga mina nära ifall de tycker det blir ett onödigt köp eller ett riktigt kap? 9 dagar.. Ååh! Hade de inte varit för att dom var Overknees så hade jag inte tyckt om dom. Men klack+platå+overknee? Oh my..


Mrs Officer

Åh vilken lust jag har att gå ut och springa av mig lite. Är hemma och pluggar inför tentan.. Usch. Behövde förfriska mitt minne, så jag var tvungen att ringa skolan och fråga när de var. wupsie..

Mina grannar har ännu inte tagit bort dom där delarna från djuret från balkongen! Blir galen. Vår värd var hos oss idag för att byta lås (pappa gjorde något experiment häromdagen vilken resulterade att hemmanycklarna blev helt obrukbara och vi var tvungna att byta lås samt nycklar. Well Done daddy.) Jag frågade honom om dom sagt till grannarna. "Ja vi var och pratade me dom i fredags och dom skulle ta bort det", sa han. Jag svarade: Konstigt. Varför är det då kvar? Ha ha han blev helt hysterisk och mumlade något tyst för sig själv.

Nu ska jag fortsätta med den politiska krisen! WOHO.............................



härligt!

Oh shit... Chile vann 4-2. Nästan så att känslorna angående självmålet börjar försvinna. Men jag skäms fortfarande lite :$ ..

Iallafall, det här inlägget ville jag dedikera till mina söta grannar.  



We miss you fluffy!!!


Dumpa skrikrosan.

wuups.. Did the cat swallow your tongue AND your way to dress? hahaha. Ni behöver inte förstå HOHO


Visste att de skulle bli en mysig dag =) En sak jag också visste var att jag skulle få ont i magen av all mat. Nu rullar jag runt här hemma, jätte svullen och vill lägga mig. Vill inte ens titta på chiles match.. Efter de där självmålet? Fan va pinsamt!! Jag skäms.
Och Sverige? Vad i h-vete hände? Jag skäms över er också.
(Men jag ska hålla tummarna för Chile ändå.... )


---

Update,

Nej även ifall Chile leder 2-1 efter dom 10 minuterna jag skrev snutten ovanför så struntar jag i vilket.
Dom smutsade ner matchen med sitt självmål. Och det är fortfarande lika skämmigt.

Haha men vi fortsätter att hålla tummarna!






TA DET SOM NI VILL ;)

Det här ogillar jag starkt..

- Personer som sätter låtarna på luren på högtalare och tror att vi resten av ARBETANDE,FÖRSÖRJANDE människor trivs med din fina konsert. Det här förekommer alltid efter att jag är påväg hem från jobbet. Jag struntar fullständigt om du har tråkigt och glömt din handsfree. Ge fan i att dela med dig din avskyvärda musiksmak, okej? Tack.


- Dom som glömmer att det faktiskt sitter personer runt omkring sig och uttrycker sig på ett väldigt olämpligt sätt. Eller berättar intima saker för sin vän, öppet så alla hör . För de första så tror jag inte folk är så intresserade av ditt "utökade" vokabulär som bara tycks innehålla samma vulgära ord. Inte heller ifall du har en dålig dag. Ingen vill ha sin dag förpestad med negativ smörja. Och verkligen inte vad för ställning du gjorde med din pojkvän eller hur mycket du hatar den nya "f*ttan" som börjat i din klass/jobb. Berätta det när ni är ensama. Inte med en främling brevid dig.. That´s discusting.

Manipulerande pojkvänner. Oh fan! Det här måste sägas eftersom jag varit med om det och jag ser hur andra råkar ut för det. Några saker jag skulle vilja förinta från denna klot måste vara den där SMÄRTAN man får i hjärtat när man märkt att hela förhållandet var en lögn och att inse att man var en idiot när man förlåtit slag. Fysiska som psysiska. BUUH! Tjejer drop it, en kille kommer ALDRIG att ändras. Lämna allt bakom er och gåå framåt. Jag lovar, av egen erfarenhet, att ni kommer möta en 100 gånger så bättre kille!! Bli dock inte chockad ifall han gör samma mot sin nuvarande tjej. Sånna killar ändras inte.

- Oansvariga mammor. Jag vet att jag kommer få bemöta massa bittra ansikten nu, som förra gången. Men varför skaffar ni barn? Har ni egen lägenhet?(japp, jag tycker det är viktigt!!) Har ni så att ni kan försörja er och ert barn? Har ni tänkt igenom ert beslut? Har ni en fast ekonomi? Pengar är inte allt, jag vet. Men det är en trygghet.
Mer om de har jag skrivit långt bak i min blogg. Jag finner inte ord. Hur kan man ta ett barn till världen när ni fortfarande är ett? Blir så ARG!  



Det här håller jag närmast hjärta! (ingen speciell ordning)

- Mitt jobb. Oavsett dom bittra tanterna så finns de verkligen folk av avgudar. Mitt gäng liksom, dom som får mig att skratta och gör mitt jobb till en bättre plats. Vi snackar 25 +. Men världens gulligaste människor.

- Min familj. Även ifall de finns dagar jag INTE kommer överens med dom så skulle jag aldrig byta ut dom. Dom har alltid velat mitt bästa och trots deras pushande så vet jag att det är för dom vill se mig lyckas.

- Vänner som verkligen visar att de tänker på en. Som igår, en tjejkompis till mig såg en sak hon tyckte passade mig. Och hon smsade mig på en gång! Thats friendship. Riktigt fin tanke och de värmde mig verkligen. Tack puppy!! <3

- Beyonce & Lady Gaga. Två favoritartister.

- Min farmor, som fortsätter visa sig i mina drömmar. Om ni bara visste vilka fina saker hon säger till mig.. Det är helt sjukt. Jag VET att du har de bra däruppe. Och att du ser ner på oss varje dag. Tack, tack för allt!


tidsfödrivning..

Kan inte riktigt förstå vad jag gör uppe 08 på morgonen.  Mina föräldrar kom hem rätt sen igår. De var ute och firade sig med bio och middag :) romantiskt..
Så jag tog hand om min lillebror.

Idag fyller min andra bror år och vi ska fira honom med massa god mat och skratt. Han kommer trilla på rumpan när han ser vad våra föräldrar köpt till honom. Mitt hjärta kommer förhoppningsvis också och det kommer bli en riktig mysig dag samt kväll. Det kan inte bli mer pefekt än att ha alla sina loved ones breve sig!
Idag är jag riktig positiv. Så positiv att de liksom syns på mig..
Synd att alla inte är så positiva med sina inlägg. Fast om jag hade någon som ljög för mig jämt och ständigt så hade jag nog inte heller varit så glad! haha ser man på, nu retas jag igen!


Jag och en av dom finaste människorna i mitt liv!


Grannfejden

Det är något fel i mitt rum. Elementen fungerar inte som dom ska så de är riktigt kallt här inne.. Lär få ringa värden och be honom kika på fönstret. Det dumma är att jag pratade precis med honom angående något helt annat.

Mina grannar har nämligen hängt upp delar av ett dött djur på balkongen. Vem gör sånt? Jag har aldrig råkat ut för sådana här konstiga grannar. (bara en granne som skrattar väldigt högt på bottenvåningen, hihi)
Det bor typ 20 personer i deras lägenhet, varje dag spelar dom trummor och när dom har lust så klottrar dom något i porten för att sedan sudda bort det och återigen måla något och dela med sig sina fina konstverk. Nu vet vi inte säkert ifall de är dom , men jag tvivlar inte en sekund. Det här trodde jag inte om mitt område. Fast alla ställen är inte fläckfria..
Men värden skulle ta sig en titt för att de är inte okej att det ska flyga runt massa flugor och att stanken ska ta sig in i mitt rum :)

annars då? Igår jobbade jag till lite innan 23, sen mötte mitt hjärta upp mig på tåget och sov hos mig. Jag drömde en konstig mardröm så jag vaknade och grät massa. Vilken tur att jag hade han här..
Nu ska jag stänga av datorn för skärmen dödar mina ögon. Ska ligga kvar i sängen och mysa med en film.


Vi har alla varit där

Haha, jag minns när jag var ute och klubbade som mest.. Ställde upp på alla bilder med personer jag inte kände. Ni vet den där klubbloggan som kommer med på bilderna? Oh! Jag var så himla stolt över att den var där nere.

Nu är jag lite äldre och lite klarare i huvudet..

Det har funnits dagar som jag suttit och skrattat åt mig själv och velat sjunka genom jorden. Hur kunde jag vara så pinsam? haha.. Jag antar väl att alla går igenom den "perioden". Men jag kan inte hjälpa att skratta åt folk som är min ålder och som beter sig likadant. Okej 18 åringar, nykomlingar i klubben. Men 20+ ? Att lägga upp en profilbild, som alla ser, med en klubblogga där nere? Exempelvis La isla? OH MY GOD.


Punto finito. Jag ville bara retas lite ;)


Jag hade ju glömt att berätta..

Kom ihåg de när jag sett alla storbloggarna skriva om de..

Mitt hjärta tog mig självklart på bio för att se flickan som lekte med elden, hi hi. Den va bra, men jag kan helt ärligt säga till mina "läsare" att jag förstod ca 80% av filmen. Det var efter jobbet så vi båda var väldigt trötta och höll på att somna, HO HO!


bla bla iallafall..



Är det bara jag eller tycker ni också att Dollyblond ser ut som som Lady Gaga med sina tjocka lösögonfransar?



Äntligen har jag skaffat..

.. spotify!

Men är de inte typiskt när man inte kommer på några låtar alls? Igår hade jag nämnt minst 20 st låtar och minst 5 artister jag hade velat lyssna på. Nutid, framför spotify, kom jag på EN artist.
Nu sitter jag och dunkar Sweet dreams och undrar hur de går för mitt hjärta på hans träning, hjälper min bror med läxorna, När jag egentligen borde ta tag i mitt plugg..Jaja, Tar tag i det imorgon. Idag kan jag läsa inför tentan. Skönt att somna med en bok i handen. Även ifall tentan är om mer än en månad så känner jag mig hur stressad som helst.. Måste ju skriva uppgifter också. Oh!

Jobbet gick sådär. Kände mig lite förvirrad, ha ha.  Trodde dock att jag skulle få jobba kväll men det var för mycket personal. Så jag bytte om och var bitter haha. Ännu bittrare blev jag när jag såg att tåget var 20 minuter försenat! (Och jag hade kommit 10 minuter innan jag trodde att de skulle komma, så de blev 30 fina minuter i väntan på tåget) "ffs", tänkte jag. Jag var så inne i min värld att när tåget väl kom så höll jag på att missa det. Det hade ju varit väldigt lyckat.. Äntligen satt jag på tåget och var beredd att slumra till en stund.. när konduktören ropar ut " Det här tåget åker endast till T-centralen. Tåget tas ut trafik. Ifall ni ska fortsätta norrut får ni vänta på tåget som kommer efter detta". Jag väntade i 10 extra minuter........... Det tog lite över 1 timma att komma hem. Inte OKEEJ!
Nej hörrni, här kan jag inte sitta hela kvällen. Ska duscha och vänta in Hollywood fruar.


Nämen..

.. här har jag inte uppdaterad på ett tag.
Inget måste iofs, eftersom jag inte har 10.000 läsare direkt.. ho....ho...
En kort update..
Jag har inte gjort ett jack sh!t. Förutom att jag bara har jobbat och firat två kompisar.

Imorgon är jag ledig från jobbet :) Funtar på att röra mig till stan och köpa lite tröjor. Märkte imorse att de var brist på det. Nu ska jag iallafall jobba, jobba och jobba.
Mitt hår har blivit fettigt också! OH NOOO.. Jag vet vad ni tänker: "Leyla??Fettigt hår?? Ehm.. Va??"
Men japp, det är så de ligger till i skallen på mig.

RSS 2.0