Sk!!!!t också

Jag ska hitta mitt pass. OM JAG SÅ MÅSTE VÄNDA UPP OCH NER PÅ MITT RUM.

SÅ Leyla.

ÅH! Min tandläkartid var igår..

Nästa tid dom hade var 22a Oktober? Tack men nej tack :) Jag får prata med min chef och försöka förklara läget för honom. Håller tummarna att han håller med mig.. annars får jag bita ihop (hahaha ok de var inte meningen).

Nu ska jag fixa naglar!


När slutar de? haha

Såg en jättesöt bebis igår när jag var i stan och shoppade..
En ung tjej kom och jag frågade;

- ååhh, är det din son?

Hon svarar: Hehe Nää.. det är min D O T T E R.


wuuuuuuuuuuuuupsiee =D


Ja, löjtnant!

Åh! Vaknade imorse men en konstig känsla..
När de är sånt här dåligt väder så segar jag mig alltid innan jag går upp till jobbet.
Jag gillar att sträcka på mig, gäspa, mysa med täcket, snurra in mig, kolla upp mot taket och gäspa ännu mer. Idag vaknade jag irriterad, irriterade för att vädret var dåligt och för att jag frös och bara tanken av att jag skulle frysa ännu mer när jag skulle ta tåget gav mig lust att ringa min chef och säga att jag inte kom.

Ja ni, den tanken försvann lika snabbt som den kom.
En quitter? Leyla? Nej ni.
Det växte jag ifrån i lumpen..
DET NI! Ni som tror att vakna sju och gå 1 km till jobbet är jobbigt? Då föreslår jag att ni gör lumpen. Till alla som inte gör klart era sysslor, till alla som hittar på förklaringar för att skippa jobbet,plugget och alla plikter ni har här i livet. Och till er som inte orkar gå 5 meter!

När vi stod uppställda utanför garnisonen precis innan vår plutonchef skrek MUCK, så minns jag när han sa.

" Det jag vill är att när ni om 1, 2 månader.. kanske ett halvår, när klockan ringer och ni ska upp och börja plugga(jobba), att ni tar kommandot över er själva och verkligen sätter er ner OCH pluggar. Gör dom här sakerna som inte roliga att göra. För det har ni gjort under det här året. Ta kommandot över er själva och ta lärdom av situationerna ni uppträtt i. Tex soldatprovet. Jävligt tufft! ni vet hur de känns och det kan alltid alltid alltid vara värre!!"
 

Det talet han höll kan jag. UTANTILL.
ALLT jag fick höra och alla gångerna vi blev tillsagda har gjort mig till den personen jag är idag.
Jag kommer ALDRIG att ge upp. Dom här sakerna är en baggis..
Mat, vatten och sömn. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att jag lärt mig uppskatta det.
jaja.. nu ska jag sluta tjata om någon känsla som hälften av er aldrig upplevt.
Jag ska återgå till mitt varma rum, sätta på mig varma kläder och dra mig vidare till jobbet.



 14 Januari 2008 - 5 December 2008


Konstig humor


Jag: Åh! Jag har ett sparkonto.

Mitt hjärta: ÖÖH.. har du någonsin fått en ballong på din födelsedag?



ALLTSÅ?! hahahahaha


Ibland undrar man??

smartskaft, även ifall du gör situps så försvinner INTE fettet man har på magen.
för att se skillnad måste du får bort allt från magen. Överflödig hud också..
Det enda du gör nu är att göra magen lite spänd och hård.


åh ignoranta svensk.






----

Wuups.. Märkte att jag missat ett ord :) Så blir de när man blir arg. HÖHÖ

May God Be with U all.

Varför ska jag alltid skämma ut mig?

I söndags träffade jag mitt hjärta. Men innan de så gick jag förbi min gamla kyrka.. I medis. Jag konfirmerades där för sisådär 8-9 år sedan. Självklart har jag varit där efter, men nu hade de gått ett tag så jag åkte in till söder lite innan och gick in i kyrkan. Och ja, gudstjänsten hölls på spanska när jag gick där.

När jag kom in där så var de proppat med folk.
Min första tanke var liksom: " WOW, latin-intaget har ökat rejält!"
Haha, jag var verkligen dum i huvudet den sekunden. Trodde att de BARA skulle vara latinare.
I den vevan fick jag upp ytterligare en dum tanke: "Oj vad gudstjänsten är lång!" 
 Klockan var lite efter 12.30 och jag minns att vi brukade börja tidigt och sluta långt innan 12 slaget..
Iallafall! Jag går in, sätter mig ganska långt fram och börjar lyssna.

Jag förstod inte ett ord av var prästen sa. Men har man någonsin gjort de? Ibland kanske. Men ytterst få gånger.. Sen började alla sjunga. Jag kände mig lite illa till mods för jag förstod inte va dom sjöng. Efter 1 minuts sång så insåg jag.. jag insåg att de inte alls var spansktalande människor omkring mig. Det var, vad jag tror, polacker.
Jag fick panik och det enda jag tänkte på var att gå därifrån innan dom började skaka hand och säga " May Peace Be With You".. Jag skriver på engelska för att jag har inte en aning om hur man säger på svenska. Men ni förstår :)

Precis när jag tar min jacka så börjar folk skaka hand och jag blev röd som en kräfta och visste inte vart jag skulle ta vägen. Ni som varit med mig i pinsamma stunder vet hur nervös, skakig och RÖD jag blir!

Mannen som stod brevid mig tog min hand och sa något på ett språk jag inte kunde. 3 till hälsade på mig och istället för att jag skulle säga något på engelska, svenska eller bara LE åt dom. Så mumlade jag något som inte ens jag uppfattade. Det kanske gick på 5 sekunder men de var banne mig dom längsta i mitt liv.

Säg vad ni vill, tyck vad ni vill. Ni kanske inte tycker att de var farligt.
Men jag var där och JAG SKÄMDES!!

Nu ska jag sova. Jobbat massor och har massa jobb framför mig. Fick en saftig lön också. Men jag ska spara spara spara spara =)


ETT MÅSTE!

Jag kängtar offantligt mycket till nästa helg. Då VET jag att mitt hjärta kommer ta mig och se "Flickan som lekte med elden". Blev kär i "Män som hatar kvinnor" och jag kommer bli minst lika kära i den här filmen..

WOHO!!!
Det jag gillar med hösten är alla bra filmer som kommer.. hallå, Twilight i november?! Jag och puppyluv kommer vara bänkade framför datorn och boka biljetter så fort de går. Tur att jag har någon som är lika ivrig som jag..
Hade inte jag hittat puppy så hade jag fått gå själv (Twilight har mitt hjärta tyvärr bojkottat sedan jag kallat honom för Edward, hoho).

Nu ska jag återgå till mina släktingar. Myspys och ha de här=)







Egentligen ska jag och min bror spela ps3.. hahahaha


Jag..

jag hatar huvudvärk. =(


VARFÖR!!!!

Panik!

Min lillebror har gömt kontrollen till tvn så jag inte ska spela ps3.
Alltså, varför gör man så? Jag menar.. Varför gör han så mot sin syter?
Jag spelar ju med hans gubbe? Han får ju galen credit för att jag är duktig?
Jag börjar få ticks. Jag vill spela, nu.



--------------------------------------------------

......... update(fortfarande ingen kontroll),
Inget bra tecken haha. Jag kanske ska dra ner på spelandet, skjutandet?
Kanske återgå till guitar hero? Men jag har redan klarat uuut de( Ok, 70% på expert. ) 
Vadå är de här typ slutet för Leylas ps3 mania? NÄÄÄÄÄÄÄ! 
vi hörs sen, nu ska jag vända upp och ner på huset i sökandet efter kontrollen


nattsnack

Jahapp! Det var de det.. Jag lyckades skämma ut mig framför kostymnissarna. Jag är ju så duktig på att klanta till det ibland och ajamen, idag hände det. Jag skulle dra en kärra nerför en backe på jobbet och utan att tänka mig för så trampade jag på något kladdig så jag ramlade, tog tag i kärran och släpades nerför backen. Hahaha.. typiskt.

Annars var dagen bra. Mitt fina hjärta kom förbi mig en stund med bilen och vi umgick en stund. Haha ibland undrar man ifall han är Mig själv i en manlig version.. Vi har nästan exakt samma humor och sätt att prata. Att välja honom var nog de smartaste draget jag gjort! usch fy och blä för att vara olycklig. Neej fy.. Ni som är i destruktiva kompisrelationer eller förhållanden. "Gör slut".. I mean it. Ingen idé att vara med någon, pojkvän eller kompis, som inte kan glädjas åt dig eller andra.  Plus att gräset är alltid grönare på andra sidan.. Man får alltid något bra utav de hela. Jag har världsbäst folk omkring mig.. Personer som gett mig ordet vänskap och seriöst(!!) förhållande en heeeelt ny betydelse.


Nu är jag "ledig" i fyra dagar.. Vi har ju våra fina sysslingar hos oss =) Så jag ska baka cupcakes!
Fredag är det Chiles nationaldag. Fast familjen firar på lördag.. På fredag har jag andra planer.
Hoho


Boom

Sitter här och myser med min chai te. Därinne tittar dom på en skräckfilm som jag bara tittade 1 timma på. Känns liksom inte som min grej sent på kvällen.. Om jag ska vara helt ärlig mot er så är jag mörkrädd. Dock inte när andra ligger i samma rum som mig. Då är de liksom lugnt.. Men jag blir helt skakis när de är mörkt. Häromnatten drömde jag om att jag skulle tända lapporna i min lägenhet men att de inte gick så jag ringde mitt hjärta och han kom snabbt som blixten och räddade mig =) haha, Hjälte #1!
Iallafall.. as I was saying.. Jag gillar inte mörker för fem öre. Fråga mig inte vilka projekt jag gör när jag ska sova, okej? HOHO.
I sommras tittade jag och mitt hjärta på en skräckis mitt i natten och om du frågar mig var det ett utav det dummaste jag gjort! Kunde inte sova ensam på 1 vecka ungefär =(

Nog om mina barnfasoner. Mer om min dag :
Jag har pluggat, simmat längdet, badat bubbelpool och spelat Call Of dutty. Mina nära vet hur hårt beroende jag är av det spelet. Speciellt av onlinespelen! Finns de något roligare än att svära på engelska åt folk som inte vet hur man skjuter? Jag älskar det.

Nu ska jag fortsätta dricka min chai och ringa mitt hjärta.






Härliga fredag

Finns de något bättre än en bra hårdag? haha. Mitt hår blev jätte fint och jag tackade min frisör minst 100 ggr..

Igår färgade jag, som ni redan visste, mitt hår. Gick förbi mina kära vänner som inte mådde speciellt bra =( krya på er<3 Senare kom mitt hjärta så vi tog bilen och mötte mammsen och lillebror. Vi åkte och handlade massa smaskigheter =) tss.. Helger är lugnt det bästa! HOHO..

Idag ska jag försöka träffa mina kusiner.
men först, Naziii ZombieSsSsSSs... hahahaha


HAHAHAHA

Någon mer som hörde Katrin zytomierska på the voice idag? Hahaha jag diggar henne så hååååårt.. har gjort de sen dagen jag läste om hennes "Sluta röka" sidor på aftonbladet för något år sedan. Så klockren tjej.

"Fiki.. foki.. fukis.. fucckis.. fuckme....

hahahahha och ännu mer hahahaha


Ojsan

Har inte hunnit skriva här alls... 
snabb update, Jag är sjuk + jag har bara jobbat. 

Imorgon är jag ledig och ska färga håret =) till den färgen jag alltid alltid haft. Och inte till något mörkare, tyvärr. Vet hur mycket hälften av alla vill att jag färgar de mörkt.. men det är inte my thing liksom.

plus att det är många som tagit efter mig så det måste vara för något bra?;) (eller brist på andras fantasi)
Askblont är mitt andranamn.(och det vet ni) Punkt Sluuuuuuut

copycats. HOHO! Tjaråååå


Sweeeeeeeeeeeet

Äntligen fått det efterlängtade mailet! Nu sätter jag igång =)


Montesquieu, Voltaire och Rousseau; Here I come


Play

Blir så trött på vissa människor som gillar att terrorisera andra.. Man står inte och skriker, bankar, hoppar etc etc i utanför någon mitt i natten till måndag. Man gör bara inte det! Folk ska faktiskt upp tidigt och jobba.

Igårkväll gjordes absolut ingenting. Mitt hjärta sov hos mig inatt, så vår kväll gick mest ut på att sitta med två bärbara datorer haha. Han satt och pluggade medicin medans jag läste folks bloggar.. haha. Big difference! Runt 21 kollade vi på Zozo. Åh så hemsk film..
Idag ska ingentins göras förutom att jag ska ta en runda med cykel ( Puppy are you with me?! ) sen ska jag nog vänta in min lillebror och spela lite spel. Haha jaa jag får ständigt höra att jag är en torsk och att de inte är OKEJ för en kvinna att vara så duktig på ps3. Iallafall.. Nu ska jag städa.

Hoppas ni lovers AND haters har det bra ;)


just for you guys!

Jag har gjort många val i mitt liv och jag ångrar ingenting!

I gengäld har jag på sistone fått världens gulligaste tjejkompisar som får mig att skratta dag in och dag ut.
Tjejer jag tackar er, tackar er för att ni tagit del av mitt liv och för att ni fått mig att le.

Ni veeet vilka ni är. Tack för dom här senaste månaderna =)

massa massa massa kärlek till er.


bububu

Jag har inte haft någon tidsuppfattning idag. Känner mig väldigt loooost..
Har gjort massa ärenden åt mamma sen kom mitt hjärta förbi och tog mer av min tid haha.
Vi har haft gäster idag och de var hur mysigt som helst! Ni kan ju gissa den goda maten?

Skulle ut med en vän(som jag inte träffat på några veckor!) ikväll men hon kände sig lite ringrostig plus att hon skulle upp kl. 8 imorgon och jobba. Hon är så duktig hon.. Så jag valde att stanna hemma och fortsätta mysa med gästerna. Mitt hjärta kände självklart sympati för mig och han frågade ifall jag ville umgås med honom och hans vänner. Så vi gick till en mysig marknad och åt majskolvar och tittade på uppträdanden..

Nu är jag hemma och tittar på SAW som tar slut näärsomhelst. Sen ska jag lägga mig.. =)


Jag för någon timma sen.



Tråkigheten leder till sånt här=)
Fast jag klagar inte.. Jag är rätt söt. hihi


drip drop

Sådär! nu var de avklarat =) .. Snart är de dags för distansplugg igen. 

Idag har jag varit på väldigt konstig humör haha. Men jag har inte gjort de typiska och låtit de gå ut över mina nära och kära. Nej nej, de passade perfekt att vara ute ensam på massa ärenden.
Eftersom mitt liv inte består av något viktigare än att läsa andras bloggar och jobba så finns de inget mer att berätta.

Ni får ha de bra så länge!


Yesterday *

Woho :) Hade världens onsdag..
Jag och mitt hjärta träffade några timmar innan bion och åt på en kinesisk restaurang. Hade aldrig någonsin ätit där innan men nu blir de ändring på det. Världens godaste och fräschaste buffé..

Sen gick vi och såg District 9. Och eftersom jag är en sucker för (bl.a)alien filmer och allt som har med rymdvarelser att göra så ger jag filmen en 4 av 5. Ljudet var väldigt högt och mitt högra blev känsligt för högt ljud efter lumpen. Så de är lite trist. Men de gör inget =) Filmen var grym.
Synd bara att det satt ett par idioter bakom oss som prasslade med sin j*vla påse hela tiden. Vad hände med plastmuggarna? Dom var hur bra som helst, dom lät liksom aldrig.

en annan film ni mååste se är Linje 123 kapad.. woho tummen upp för action filmer!!


shoemania.

Drömde om att jag behövde ett par nya skor. Så jag vaknade med de i tankarna och så fick de bli.. Jag och mamma tog oss till väsby centrum och köpte kläder och skor.
De blev ett par små boots utan klack med nitar på. Kan visa er senare =)
Nu ska jag äta, sen ska jag hoppa in i duschen. Jag och mamma gick massor!! (Mycket bättre än att ta bussen sa vi) sen ska jag möta upp mitt hjärta.


Seg morgon

Var hos min vän till alldeles för sent så imorse vaknade jag för tidigt, helt förvirrad och trött.
Men jag tar det! För jag hade så kul med henne igår. Vi båda va helt övertrötta och skrattade åt minsta lilla.
That´s friendship my friend. Att kunna umgås och skratta HELA tiden.

Vill önska min andra vän lycka till med sin katt!


RSS 2.0