finally!

Godmorgon! Här sitter jag klockan 8 på morgonen och har det.
Igår vaknade jag upp hos min bror och hans sambo sen åkte jag till jobbet, det var hur varmt som helst! Och jag hade mina kära jeans skjorta.

Jag hade ingen tid till tvättstugan när jag kom hem efter jobbet, så jag var tvungen att tvätta det jag behövde för hand. Sen hängde jag runt de lite hursomhelst i balkongen. Mina linnen torkade på ca 15 minuter ute i solen. Helt sjukt!

Idag ska jag iallafall iväg på en kryssning med mitt hjärta, så jag kommer förmodligen inte att skriva mer. Men jag kommer hem på onsdag kväll.

Ha det så bra och..



dont hate want you cant get.

huvudvärk.

Det här är inte normalt. Jag har haft huvudvärk i flera dagar.. Det funkar inte med sömn, det funkar inte med överflöd av vatten.  Usch.

Just nu sitter jag hos min bror och hans sambo och tittar på Power of ten.
Idag har jag vaknat brevid mitt fina hjärta, åkt till jobbet och sen kommit hit. Jobbet kändes som en enda stor röra, jag var alldeles för vimsig och förstod 2 % av det folk sa till mig. Typiskt jag liksom haha!

<3

THE KING OF POP.

RIP Michael Jackson
580829 - 090625


Han var musiken.


TUFFT!

Jag är jätte trött! Vet dock inte varför jag känner mig så slut i kroppen. Imorgon hade jag tänkt träna och ha de mys..
Men min kusin ska sova här idag, så vi får se om träningen blir av. Jag måste träna på morgonen! Ogillar att träna på kvällarna. Det är så mycket folk, och det är för mycket ljud. Usch. Roligare att träna på morgonen, då är jag faktiskt som piggast. Plus att det är bara äldre människor och dom är mycket trevligare. Tvättar av maskinerna när de använt de.. tummen upp för det beteendet! 

Om två veckor fyller jag 21. Börjar känna mig rätt så gammal.. Vilket är ganska sjukt. Jag menar, man är ju fortfarande ung?Men de kommer bara mer och mer ansvar för varje dag som går. Jobbigt att behöva fira det utan mina föräldrar (För er som inte är med, så kommer de ännu att vara i Colombia på min födelsedag. Men jag har ju mina vänner + släkt kvar här så jag ska inte klaga. Men jag vill göra något annorlunda!

Någon som har något bra tips om hur sommaren kan gå snabbare? Vill ha augusti, vill ha mina föräldrar!


Alla har vi fallit offer för "Ta-bild-på-dig-själv-med-hjälp-av-spegeln" =) hihi

kärlek till eder alla!

Stockholm är en bra stad tycker jag.
Jag trivs i Stockholm.

Fast jag är allt nog en småstads-chic!
Småland/ Växjö i mitt hjärta :) Det är trots allt där jag bodde innan jag flyttade till storstaden.


Smålands landskapsvapen:
I gyllene fält ett rött lejon med blå beväring, därest sådan skall förekomma, och hållande i tassarna ett uppåtvänt rött armborst med pilspets av silver samt båge och strängar svarta.

Memories





Jag, någon gång under vår slutövning.



Dagens

sheeelloow!

Bytet igår gick jättebra. Jag fick byta jackan, utan kvitto eller kontoutdrag från banken. Så det var väldigt lyckat..
Gröna lund var hur mysigt som helst. Det var inte alls mycket folk, vilket var konstigt eftersom det var så fint väder. Däremot fick jag migrän runt 4 tiden och som tur var så kom mina kusiner dit med alvedon så jag tog sisådär 3 st haha.
Fast de släppte aldrig så jag bet ihop tills det var hemgång. Jag trodde att jag skulle få vila på tåget, men nej då kom de upp ett litet spädbarn med föräldrar som var runt min ålder. I början satt bebisen där och var söt och fick massa uppmärksamhet. MEN SEN(!!!!) så började bebisen skrik gråta typ(?). Jag tänker inte skylla på en bebis att min migrän blev starkare, för han kan ju inte rå för det. Men vilken otur.. Spydde nästan när jag kom hem. Jag hatar migrän.

Mitt hjärta skulle upp jätte tidigt så jag fick inte mycket till sömn. Men de gör inget! Jag fick njuta av att jag skulle få lägga mig i sängen och titta på tv och han skulle iväg.

Nu sitter jag här och väntar på att min kyckling är färdigkokt. Jag ska laga tikka masala! Jag vet att vissa brukar steka de, men jag kokar, SEN steker jag. Blir bäst så tycker jag.

carpe diem. puss


cherish your life.

Gina Tricot i upplands väsby öppnar 10. och klockan 10 prick ska jag ringa! Eftersom jag köpte jackan med mitt bankkort så ska jag också gå ner till min bank och göra ett kontoutdrag för att visa det för Gina. Nu får vi bara hålla tummarna och hoppas att de går !

Nu ska jag duscha och vara beredd på att åka dit. Sen ska jag till Gröna Lund.

Ha en mysig dag :)


Be chill, dont kill

gääsp. Jag trodde jag skulle hitta betydligt mycket mer kläder idag än de få "plaggen" jag köpte.  Varför blir de alltid så när det är REA? Man ser röda skyltar med nedsatta priser och man blir helt till sig. Och bara för de så hittar man ingenting. Jag köpte en stor rosa/röd/orange sjal från gina som jag tycker är jättesnygg. Och ett linne + puder osv. Mamma tog nämligen med sig allt till Colombia haha. Snäll mamma liksom. Men det var ändå helt onödigt? Jag vill ha mer t-shirtar,blusar,linnen etc etc. Istället går man och köper en stor grej till halsen? Man undrar hur jag tänkte.. Fast som sagt, den är riktigt fräsch.

Jag kom hem, lagade mat och somnade.

Nu tvättar jag min jeansjacka som har blivit lite för smutsig! Man måste akta sig för ljusa jeansjackor, dom blir smutsiga så himla lätt. Helt sjukt..




Uppdatering:
Imorgon kommer Ginatricot få en ARG Leyla i telefon! Borde inte dom varna folk som köper jackan att den där lilla skinnbiten färgar av sig? Min jacka har fått bruna fläckar. Och de värsta.. Jag hittar inte kvittot! men jag SKA ha en ny jacka!! Passande rubrik va? not..  (Dont) be Chill, KILL.

tdlz

Wow, ni bloggare har gett mig lite sällskap. Så tack för de! Trodde inte "bloggvärlden" innehöll så trevligt folk.
Nu ska jag faktiskt bege mig till stinsen och kolla lite kläder. Fast först! Springa ner till banken och betala en räkning.
Varför har jag aldrig lärt mig göra vuxen saker? Haha suck. Det här blir en fin erfarenhet.
Tur att jag kan laga mat. Annars hade jag nog dött av svält.

Ni är bäst! Puss


Now I, I go 4 mine, I got to Shine*

Tycker inte ni att det är hemskt att vara ensam hemma ibland?


Även fast det ibland kan vara rätt skönt, så är de samtidigt så ENSAMT!!  Hoppas att den här sommaren går snabbt. I´m a sucker for company.. haha.

Känner mig så överkänslig idag. Säkert för att jag sovit så lite dom här senaste dagarna.
Nu ska jag frossa i glass och vara en "pitty-me". Det är faktiskt OK att bli så 1-2 gånger/ år!


Världens bästa mamma
(Och självklart är resten av min familj inräknad i det här inlägget, hoho)

honestly

haha helt ärligt hade jag världens gosigaste dag/kväll igår..  tillsammans med världens bästa släkt + världens bästa pojkvän. Underbar kombination.


Okej, så de blev ingen nördig dagens outfit. De vart inga bilder tagna överhuvudtaget typ, vilket var väldigt synd. Jag som ville visa er "alla". Jag, min pappa och mitt hjärta åkte hem innan 00 för vi hade alldeles för mycket att göra idag. Jag skulle tvätta ensam för första(!!!!) gången i mitt liv. Ha ha, jag vet. Jag borde kunna det, tycker man. Men faktiskt så har jag aldrig velat lära mig. Inte förens idag märkte jag hur bortskämd jag varit i tvättandet. Nu ska jag börja tvätta varannan gång här hemma åt mammsen. Det var ju inte ett dugg jobbigt förutom att jag sög på att sära på vitt/svart tvätt. Mitt hjärta var tvungen att hjälpa mig. Så me gråten i halsen satt jag där och lärde mig.

Dagen har i övrigt varit väldigt bra och givande! Exakt vad mer jag gjorde tänker jag inte nämna här, ÄNNU. Ni haters skulle inte kunna hantera de just nu. Men jag är helt glad och lycklig över dagens val!
Snart ska jag sova. Jag måste upp ännu mer tidigare imorgon. Så jag ska byta om, läsa bloggar och avsluta dagen med ett samtal med mitt hjärta.

Godkväll! Ha de så myyys

That´s the way it is

Jag och pappa har det verkligen tråkigt. Vi har längtat till idag, till gemenskapen, till grillningen! haha skönt att det är en aning bättre väder än igår? Helt sjukt hur tomt allt känns när min lillebror inte är här. Jag ropade nästan på min honom när jag skulle spela Call of Dutty. suck..

Vi gick iallafall upp tidigt och åkte iväg till köpcentrumet, handlade det jag ville ha samt behövde.
Jag ska hoppa in i duschen nu.
Kanske bloggnördar mig och lägger upp dagens outfit? wiierd...

mvh: världens bästa





Happy

"Avundsjuka är den ärligaste formen av beröm"

Det smartaste jag läst på länge! Var det anledningen mån tro? DET TROR JAG!
Sluta vara avundsjuka, var lycklig med det du har.

Jag är LYCKLIG.

Såhär mycket bryr jag mig om alla "Pitty Me"´s:



BIG FAIL

Pappa och jag är SÅ misslyckade. Vi åkte och skulle storhandla.. Att jag är väldigt lik min pappa är inte bara positivt, utan det har sina negativa sidor de med. Vi ÄLSKAR att skjuta fram saker och ting när vi får chansen. Så gissa om dom hade råååstängt alla affärena när vi kom fram? Jag va så upprörd och inne i mina tankar att jag nästan krockade bilen.

Dont missunderstand us. Pappsen och jag är fenor på det vi gör annars.. Men just nu drog vi ut för mycket på tiden.
Så vi ska upp extra tidigt imorgon och stressa hela dagen innan vi åker iväg till vår kära midsommar-grillning.
Vi får skylla oss själva, men Vi arbetar bäst under stress.


Idag pratade jag med mamma i telefon. 2 dagar sen hon åkte. Känns som mer! Spelar ingen roll hur mycket jag skrubbar,moppar,dammar, tvättar. Det är inte samma sak utan henne? Jag har blivit sällskapsjuk. Min fina omgivning betyder allt för mig. Att pappa också ska åka gör inte saken bättre?! Stackars mig.

Nu ska jag titta på tv och njuta av min (återigen) lugna dag.

GLAD MIDVINTER

Måste jag också börja lägga upp dagens outfit osv?
hoho :) de här blir en kul resa..

Kanske gör de vid speciella tillfällen. Jag latchar oftast runt i leggins och t-shirt när jag är hemma och har tråkigt.

Coolt..


i made you read.

Efter alla dessa blogg försök så har jag äntligen lyckats få hjälp med min header.

Finns inte mycket att säga, förutom att det är väldigt sent och jag borde ligga och sova nu.
Idag har jag, sovit,shoppat,ätit chocklad, ätit piroger och suuktat efter fiskbullar. Min kusin ville inte göra ris med fiskbullar, så jag är inte bara en gäst utan jag är en svältande gäst också. Skämt åsido.. Jag är mätt och belåten efter våra goda chilenska piroger.

Jag försökte spela sims, men jag struntade i det när jag kom på mig själv försöka dränka sims-gubbarna i poolen. Sims 3 är ingenting för mig, kära bloggläsare. Så jag tänkte sticka ut från proffsbloggarna och bojkotta det istället.
Bloggen får bli my new addiction.

Det här med att skriva blogginlägg på en bärbar datorn funkar sisådär för mig, lyckas nämligen alltid trycka på någon hemlig knapp och så raderas allt. Man tycker ju att man ska lära sig hantera sin bärbara efter något år va? Nej, inte jag. Man kommer aldrig sluta att lära sig något nytt. Därför är  (bl.a) människor som tror sig veta allt i min NO-NO lista.

Mitt namn är Leyla, tack för att ni tittade förbi.. Ni är välkommna åter!
Bespara inte er skitsnack. Om det är något jag gillar, så är de gossip. Vem har sagt att gossip upphör ju äldre man blir?
Säg vad ni vill ,om vad ni vill. Sånt gillar jag, ÄRLIGA människor. Synd att jag har få av dom i mitt liv..
Men tur att jag dragit mig undan från fakepeople :)

Tudless..


Mitt hjärta


You Challenge Me For The Better

Publish me!!

Nu ska jag lyckas med bloggen!


speciell hälsning till mina kusin som ska hjälpa mig, min släkt och mitt underbara hjärta. Ni är världsbäst

RSS 2.0