Next stop, LONDON!

YEII Nu ska jag ta ner väskorna till min granne och vänta in taxin =)
Ha de så roligt









Snart London

Snart är det dags :) Snart är det dags att beställa taxi..
Varken min pappa eller mitt hjärta kunde skjutsa oss för att båda jobbar. Så de blir som sagt en taxi som ska komma och hämta oss. Det är helt sjukt hur det bubblar i min mage. Jag är jätte nervös.. Blir alltid det inför resor.
Nu måste jag sminka mig.


..

Haha nu ska flygbolaget få se på ett och annat..


Jag är TYP klar.

Har sprungit runt helt förvirrad.. Tydligen har det blivit fel på mitt bagage. Jag skulle ha en väska dit och två tillbaka. Men det blev fel någonstans och de vart två väskor dit och en tillbaka. HELT FEEEEEL! Men som tur är så fixade det sig, måste bara betala lite mer. Men de är ändå det jag tänkte slösa på väskan jag skulle köpa i London så de jämnar ut sig.

Jag har packat det jag tänkt ta med mig. Jag försökte få med mig så lite som möjligt för att jag veeet att jag kommer shoppa därborta. Men det gäller att vara smart med packningen. Jag går runt och tänker på allt jag behöver, se ifall de behövs något mer. Tandborsten, tandkräm, deon, smink och hårborsten ligger där och väntar på att packas ned. Men de fixar jag imorgon =) Morgondagens reskläder ligger i rummet och jag-skriver-det-här-inlägget-för-att-påminna-mig-själv! Haha.. Jag känner mig och jag vet att jag skulle kunna packa upp allt baaara för att bekräfta. Jag blir riktigt vimsig inför resor, det måste jag erkänna..

Snart kommer min bror och hans fina sambo. Inte träffat dom på länge, så saknaden är enorm..
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett.


PS

Okej! Jag tog bort ett tidigare inlägg.
Jag vet att ni hann läsa det. Så det är lugnt, däremot började fel personer ta åt sig. Och det var absolut inte min mening! Hoho, men Jag vet att den som skulle ta åt sig gjorde det.. Jag menar fortfarande det jag skrev.


Förresten, en sak jag glömde nämna tidigare.
Finska måste vara det FULASTE språket som finns. Estniska också för den delen. Så himla snuskigt.

Min balans är åt pipan just nu..

Allt pga av båten rörde sig så mycket. Av alla kryssningar jag varit på så var nog den här jobbigast. Mitt hjärta sa att de berodde på att vi bodde längst upp.. Är dets å? Blir det mer vingligt däruppe eller? Fattar inte.
Så här sitter jag bakom datorn och jag känner hur jag åker fram och tillbaka.
Självklart så förstörde det inte min lilla resa, men jag ville bara uppmärksamma er nyfikna fikusar ;) Jag och mitt hjärta hade världens tur. Jag trodde vi skulle få en liten hytt. Visst vi bodde allra längst upp men man kan ju aldrig veta säkert. Man kan alltid bli missnöjd.. Men turen var på vår sida, vi fick stort rum och en stor säng.
Förutom det så vann jag massa pengar på maskiner, haha!! Självklart åt och drack vi gott :)

Jag tycker att det är viktigt i ett förhållande. Det är hur viktigt som helst att göra saker tillsammans. Att ni unnar er i en god middag, en mysig kväll. Inte bara att festa tillsammans sen att han ska följa med dig, eller du han, hem. Whats the beauty in that? Ta er tid, stäng av telefonerna (För att ha ensam stund med varandra och inte för att han är rädd att hans andra tjejer ska ringa hahahaha) Tro mig!  Att jag och mitt hjärta han en sån ren kärlek är just pga det. Och självklart vår tillit till varandra. Om det är något jag lärt mig av ett misslyckat förhållande så är det att ett förhållande utan förtroende inte är ett förhållande. Det är dödsdömt oavsett hur länge ni är tillsammans. BRAP!


Nu ska jag försöka gå av mig gungningen litegranna. Ska även ner till älskade vän och kolla väskorna vi ska ha med oss osv. På onsdag bär det av till London!

Cruise

God dag mina "vänner"..

Idag har det varit riktigt slappt. Slappare än de andra dagarna, haha. Det är så himla skönt att inte behöva göra något. Jag har varit så stressad med distanskursen + jobbet. Det är kul att jobba men att vara mån om att de ligger böcker hemma och väntar på dig.. Haha! Då är inte saker lika roliga längre.

Idag ska jag som sagt på kryssning med mitt hjärta. Kommer tillbaka imorgon någon gång =)
mys mys mys. Det rekommenderas!


Hej allesammans!

Har precis kommit hem från en mysig träning på balance..
Jag kom lite sent, så passen var över för dagen. Men de var lika bra annars hade jag nog slutat upp som förra gången med en crazyass träningsvärk. Den försvann en stund under gymmet.. men när jag gick ut igen så kom den tillbaka. =( buhu..

Idag ska jag njuta av mitt egna lilla gym pass och vila benen. Imorgon är de dags för kryssning med mitt hjärta. Kommer hem måndag och sen på onsdag är det dags för LONDON! :D uuunderbart. 
Nu ska jag spela Call of Dutty. Got some killing to do...

see ya!

Just det!

Idag har jag värre värk i benen än igår..
Eftersom jag hade klackar på mig så kändes de rejält när jag skulle sätta mig igår kväll.
Ännu värre när jag gick ner för trappan, då jag snubblade lite :$


New Moon

New Moon var underbar. Blev pyttepyttelite besviken på den.. Men jag hade inte stora förväntningnar på den. Vissa delar fattades och jag tycker att när man gör filmer av böcker så är det rätt viktigt att ta med allt. Skulle de inte gå så får det max vara 1-2 saker som inte är med. Inte mer. Men som jag skrev innan så är 3an min favoritbok, so my hopes are on Eclipse.

Vaknade för en någon timma sen.. Har inte riktigt sovit ut? Kom ändå hem 03, någon gång, efter filmen. Rätt sent trots att mitt hjärta hämtade mig och puppy.

Äsch nu ska jag upp, bädda och äta frukost :) vill inte ligga och jäsa..

Jag säger bara, AJ..

Hello allesammans =) Jag var så himla nervös idag på sjukhuset. Jag nöp mitt hjärta och var jobbig mot läkaren. Men de gick bra. Gick inte som jag ville iofs. Ville gärna ha en annan typ av behandling men jag fick kortison nässpray. Det ska jag missbruka i 6 månader.. Suck.

Efter det så lämnade mitt hjärta av mig på balance och där prövade jag på Crossfit. Receptionisten sa att det var en kort, tuff och intensiv träning. Och visst var det de! Nu kan jag knappt röra mig. Funtar på att bojkotta releasepartyt. ÅÅH det hade varit kul men jag är hellre hemma och laddar upp inför kvällen. Som ni alla vet så är det först Twilight, paus en halvtimma och sedan new moon. Dom som känner mig vet att jag är ganska bra på att somna under filmer så jag vill inte ta någon risk. Men vi får se..

Nu ska krypa till toaletten. vi hörs! 


Mysig dag

Jahapp, fick inte mycket till sömn inatt.. Men ändå kände jag mig väldigt utvilad. Fast jag vaknade med magont.  Idag har jag varit en stund hos min granne för att fixa och trixa med våran resa. Jag längtar massor! Åker redan nästa vecka och kommer tillbaka i början av december. Jag har velat åka dit så länge jag kan minnas och nu blir det av. Ofattbart.
Nu ligger jag på min alldeles för sköna matta i mitt rum.

Imorgon är det äntligen dags för min efterlängtade undersökning. Jag är rädd, riktigt rädd. Inte ofta man får en kamera uppkörd i näsan, hoho. Men jag har mitt hjärta med mig så jag är bergis på att han lugnar ner mig.
Sen ska jag hem, vila en stund och sedan ta mig till balance i solna och träna. Sen på kvällen är det dags för releaseparty på balance i Stureplan. Dom ska lansera deras( Inte deras deras, utan det shampoot dom har på väggarna i duschrummen) nya shampoo och balsam från L´Oreal – Matrix så dom har fixat lite mingel med vin och tilltugg :) muums.. Sen ska jag iväg på förhandsvisningen till New Moon!
OOH NU ÄR DET DAGS. Jag tvivlar på att den är lika bra som boken men de gör ingenting för att jag har inga förväntningar. Däremot har jag förväntningar på den tredje boken som är min favorit.

Kommer ha världens gosigaste dag =)


FRIIIIII!! inge mer plugga till prov!

avklarat.
Finito.
Over and done.
Finally!! Det gick OK, hade kunnat gått bättre, men de GICK! Det är de viktigaste =)

Efteråt åkte jag till balance och tränade. Och neej inte med blondinbella. Haha, jag tränade själv. Det var helt grymma maskiner, hur lätta som helst. Gick inte ner till styrkerummet utan höll mig till konditionsträning. Känns som om det är dags med träningen igen. Blev så LAT under sommaren och eftersom jag var ensam hemma och mitt hjärta var här så la jag på mig lite kilon.. wups.

Men nu när det är slut på pluggandet så kan jag faktiskt återgå till mitt vardagliga liv igen och träna med gott samvete. Då har jag ingenting som ligger hemma och väntar på mig..

Mamma är så gullig, hon sa att jag skulle få sova hur länge jag ville imorgon! Ännu gulligare var hon när jag kom hem och hon kramade mig och sa "Vila nu leyla,Du har kämpat bra, ta det lugnt imorgon, den 19e är din efterlängtade undersökning + Niuuuw Muun(New Moon)" hahaha. Söt mamma.. sådan mor sådan dotter sägs det! HÖHÖ

Nä nu larvar jag mig bara.

ännu gång kärlek till mitt hjärta, mina grannar och mina vänner.


i dont give a ish..

På ett sätt känns det jobbigt, på ett annat sätt är jag glad för att de snart är över. Om 15 timmar är klumpen i halsen upplöst och jag kan gå och njuta av en mysig träning på balance. Förhoppningsvis går allt som smör och jag kan avsluta morgondagen på ett bra sätt, trött och utmattad i både kropp och psyke.

Jag håller tummarna för både mig och resten.
Vare sig de går bra eller dåligt så har jag gjort klart det.
Vare sig de går bra eller dåligt, har jag lärt mig en läxa.
Vare sig de går bra eller dåligt så vet jag och mina nära att jag försökt.
Vare sig de går bra eller dåligt så kommer jag att le.

Jag fixade det, Jag fucking fixade det.

godnatt mina stalkers

massa kärlek till mina grannar, förutom ryssarna och deras bordell, till mina vänner och till mitt hjärta.

balance

Ingen nytt. Kom hem efter en trevlig kväll och nu pluggar jag. Bella var som alltid, trevlig. Och hon mindes mig! haha hon visste till och med på vilken gata vi sågs.. det där kallar jag minne!

nu ska jag återgå till böckerna. Sista natten.. nu kör vi...


förresten ska jag göra mig medlem efter min resa. HELT UNDERBART! T.o.m maskinerna har TV!!


HAPPYFACE

JAG VILL BARA SKRIIIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Jag har KLARAT DET! Jag skrev KLART UPPSATSERNA!
 

Nu ska det renskrivas, och finslipas sen är det bara att lägga som utkast på mailen för att sedan skickas iväg till min lärare=) Jag tror jag gråter. Haha nej nu ska man inte ropa hej förens man kommit över backen.
Självklart har jag en etapp till att klara av. Efter det så gråter jag. Jag lovar er. Och som jag sa till puppy igår, jag kommer börja gråta precis innan förhandsvisningen till New Moon. Inte bara för filmen utan för att den dagen kommer betyda att ALLT är avklarat och att de inte är så många dagar kvar till min resa!

Jag känner verkligen lycka just nu. Men det är en fis i rymden jämnför med vilken lycka jag kommer känna om några dagar.. Jag kommer spricka.

Senare ska jag iväg till balance och träna med Bella. AJAMEN, jag är en av dom som får träna gratis på balance i två veckor.. Jag är rätt uppspelt, men inte för att träffa henne för de har jag redan gjort, utan för att jag funderar starkt på att bli medlem och de kommer bli skönt att få en liten förhandstitt på det. Självklart kommer jag att gå till den i solna, som är närmast mig.


Mätt och belåten

Idag lanserades Jimmy Choos kollektion i H&M. Kan tänka mig att det var kalabalik.. eller? En vän till mig berättade att dom skulle ta in 10 personer åt taget för att det inte skulle bli krig därinne och folk skulle börja slåss, haha!  Minns när jag fick reda på det för några månader sen. Fick panik redan då och hade det i tankarna hela tiden. Nu skrattar jag bara, Jag ska ut och resa om nån vecka och några dagar. Och där finns de finfina saker =) När jag såg skorna och kläderna så skrattade jag ännu mer. Please..

Nu ska jag slänga soporna och sätta mig ner och skriva det sista på min essä. Nästa gång vi hörs är jag klar! Mitt hjärta kommer sen så jag ska försöka ha de gjort fram tills dess!


PUPPY, SNART GÄLLER DE :D

Vad saru saruuu pappsen?

Mina föräldrar ska åka ner till Halmstad över helgen och se på när min lillebror tävlar.
I Halmstad studerar min kusin med sin kompis. Hennes kompis, som också är härifrån, använder en ansiktsolja.

Eftersom mina föräldrar ska åka ner dit så bad hon mig att ta med en ny flaska eftersom hennes hade tagit slut.
Efter att ha träffat mamman till kompisen så lämnade jag den nya fräscha flaskan brevid mikron och säger till mina föräldrar "Där är flaskan ni ska ta med ner". Pappa är frågandes, tar upp flaskan och läser lite för sig själv.. " reduce skin oil.... hmm.." Sen frågar han man " Leyla är Rominas kompis fet eller?"

"Neej", svarar jag.. "varför?"

Och han svarar:
- "Ja men de står ju REDUCE SKIN oil. Det reducerar väl huden? alltså....fettet?.."


JA PAPPA, OKEEEEEEEEJ PAPPA...


Tur att man är så positiv.

Snart är det dags för New moon :D Jag har längtat såå himla mycket. De kommer bli världens bästa kväll tillsammans med min söta vän, puppy! Men först ska jag få min tenta avklarad..

Konstigt hur man tappar aptiten när man är helt inne framför datorn. Jag menar inte surfa och chatta utan jag menar söka och suga åt sig all info man hittar på nätet. Min mamma blir lite orolig, men jag säger att de är luuuuugnt eftersom jag har i reserv så min kropp får äta upp det jag har lagrat istället! Haha.
Igår var iallafall en lugn dag. Gick upp och jobbade, sen kom jag hem.. Var lite nere för plugget. Jag har missförstått arbetet så jag har suttit och svarat på rätt många frågor istället för riktiga uppgiften jag fått av min lärare. När han förklarade vad jag borde ha sysslat med i 3 månader så visste jag inte ifall jag skulle skratta eller gråta. Vi snackar ett arbete som går att göra rätt intensivt på 1 vecka. Så där satt jag 6 dagar innan provet och fick panik. Rätt många skrattade åt mig, fast ändå visade dom att de skulle hjälpa mig ifall jag behövde.. Det uppskattas. Ni är guld :)

Någonstans då började min laddare till datorn att sluta fungera. Fatta paniken! Jag blev så ledsen. Tur att mitt hjärta har sin bil så han kunde komma snabbt och lugna ner mig litegranna.. Laddade om krafterna och gjorde klart första uppgiften. 2 to go..


Som jag alltid säger på jobbet,  NU KÖR VI SÅ DE RYKER!


HAHAHAHA

Mitt hjärta, helt allvarlig : " Tror du jag var född imorgon eller?! "


HAHAHAHAHAHAAAA


sk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!t

Oh! Känner mig så himla kluven.. Jag har gjort bort mig så hårt inför tentan. Hade de inte varit för min magkänsla så hade jag aldrig kommit på att det jag gjorde var heeeeeelt fel. Haha!


tröötteerr

Oh! här har det inte skrivits på ett tag =)
ser att jag endå haft samma antal besökare...varje dag.

Mitt liv, som ni säkert vet, består bara av att jobba och plugga. Det är mina vardagsrutiner de.
Jag har varit med kompisar också. Självklart.. Det sociala livet är väldigt viktigt. Mitt hjärta har jag inte glömt, han är med mig vart jag än går. Inte bokstavligen för de skulle se lite larvigt ut men jag har honom tätt intill mig.

Jag ska renskriva det sista av mitt plugg nu. Gör jag det inte nu så lär jag inte göra det senare ikväll.. Det är nog det jobbigaste jag vet. Att sätta ihop arbeten. Does anyone feel me? Jag menar.. Det tar ju längre tid att gör än själva arbetet? Hihi nej jag skojade bara. Klart de inte tar.. Men ni förstår.

nu ska jag sluta skriva massa smörja och ta arslet till köket och sätta mig med min bärbara.
som förresten fungerar konstigt. Batteriet är bränt och laddaren.. HAH! Där är det glapp och den funkar lite som den vill.. HOPPAS den håller ut tills jag skickar iväg arbetet. Annars är det EPIC FAIL.


RSS 2.0