helt otroligt!

Mitt hjärtas killkompis var och fixade min dator för någon timme sedan.. En data jag inte kunnat använda på ett år, en data med massa bilder,konversationer,minnen och låtar! Jag blev helt överlycklig när han fixade den. Jag har krigat jätte länge och så kommer han där och fixar den på 5 minuter.. haha kändes lite bittert.
Iallafall, de fanns bilder jag hade glömt fanns. Bilder jag hade glömt att jag tagit men jag fick ett stoort leende på läpparna när jag såg bilder på mig och mitt gamla gäng. Jag förvarnade mitt hjärta och sa till honom att de fanns bilder på mitt förflutna och som han skulle ta med en nypa salt. Självklart följde han mitt råd och satt brevid mig när jag tittade igenom dom snabbt. Vad tiden har gått! Jag har bilder från 2005 framåt.. 

Vissa bilder tog jag bort på en gång! Behövdes inte vara kvar, nejnej. Men vissa lät jag vara kvar pga några personer bett mig. Självklart sparade jag de.. Dom har ju mer användning än vad jag har? Lika bra, annars hamnar de i soporna. 

Vällingby centrum söööög... tills jag såg den stora "gallerian" haha! Fast den va inte direkt en tia om man säger så.
Märkte att dom nya höstplaggen inte kommit ännu, men medans finns de en massa utbud på koftor och gina har faktiskt fått in riktiga snygga. Budget tips!

Nu ska jag fortsätta digga till gammal musik, haha ni får ha de så bra. Jag laddar förmodligen upp bilder imorgon!
HA DE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0