Boom

Sitter här och myser med min chai te. Därinne tittar dom på en skräckfilm som jag bara tittade 1 timma på. Känns liksom inte som min grej sent på kvällen.. Om jag ska vara helt ärlig mot er så är jag mörkrädd. Dock inte när andra ligger i samma rum som mig. Då är de liksom lugnt.. Men jag blir helt skakis när de är mörkt. Häromnatten drömde jag om att jag skulle tända lapporna i min lägenhet men att de inte gick så jag ringde mitt hjärta och han kom snabbt som blixten och räddade mig =) haha, Hjälte #1!
Iallafall.. as I was saying.. Jag gillar inte mörker för fem öre. Fråga mig inte vilka projekt jag gör när jag ska sova, okej? HOHO.
I sommras tittade jag och mitt hjärta på en skräckis mitt i natten och om du frågar mig var det ett utav det dummaste jag gjort! Kunde inte sova ensam på 1 vecka ungefär =(

Nog om mina barnfasoner. Mer om min dag :
Jag har pluggat, simmat längdet, badat bubbelpool och spelat Call Of dutty. Mina nära vet hur hårt beroende jag är av det spelet. Speciellt av onlinespelen! Finns de något roligare än att svära på engelska åt folk som inte vet hur man skjuter? Jag älskar det.

Nu ska jag fortsätta dricka min chai och ringa mitt hjärta.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0